Wpisy 3 433 750 – 3 433 849
7 grudnia 2018 14:29 → 7 grudnia 2018 16:22, 100 wpisów
Forsami wejdź na interia pl
Jacunn , jestem za tym by ten,którego nie życzysz sobie na portalu, już tu nie zajrzał , jak wielu innych. Oni mają honor, którego Tobie brakuje.Ja też stąd znikam.Mam mdłości patrząc na takie uwagi jak Twoje. Gnij na tym śmietniku wulgaryzmów i n8ecenzuralnych słów.Zycze Ci byś wygrał kwotę na jaką zasługujesz.Mniej niż 0
3 433 736 mini kobiece no tak tez i możnagramy w mini i wygrywamy
Zibi czytałem to tylko mam problem
Jadłem już dziś banana tylko ze z miodem
Jadłem już dziś banana tylko ze z miodem
Regulaminowa dziękuje za Twoje uwagi
I pozdrawiam Cię serdecznie
I pozdrawiam Cię serdecznie
3 433 747. Forsami tak tylko ze to by sie przydało trafic w realu nie tu tylko na sucho. ale to tez zawsze juz cos jesti daje do myslenia
Od dziś bananów nie jadam to wina interia
3 433 758.no niema jak banan z miodem posypany orzeszkami archaidowymi
Arczi pisałem Ci nie jeden raz na KG że masz nosa do liczb kartka ołówek i są efekty co prawda wirtualnie ale coś to znaczy pora to przemienić w realne wygrywanie
I jeszcze w bananach czai się lamblia to takie pasożyty które wywołują chorobę .. ktoś znajomy to przerabiał od bananów
3 433 749. makler czescdobrze podejrzewasz oby sie sprawdziło to co piszesz i dzieki
Cynamon mielony
3 433 765.dokładnie tez jestem za tym aby to w końcu w ten real sie przerodziło tylko wygrana w mini mnie teraz interesuje i do końca roku gram tylko w mini, odpuszczam sobie inne gry jak na razie najpierw 5/5w mini a pozniej zobaczymy
Stare powiedzenie ludowe jest takie kto pije i pali ten niema....jednym słowem trzeba się konserwować nie posmarujesz nie pojedziesz
3 433 770.tak czosnek chinski z miodem bananem i orzeszkami archaidowymi
W Toruniu na Mickiewicza widzę ze jest szczęśliwa kolektura 27.11 wygrana "5" w Mini teraz Lotto wygrans"6". Ciekawe moze jedna tylko w mieście.
Dzisiaj u Janosika w liczbach na NIE: 3/17
>> 15 - 54 >> --->> 2/2.
>> 15 - 54 >> --->> 2/2.
tak czytam i czytam piszecie o tzw, szczesliwych kolektorach, a mi sie zdaje ze niema czegos takiego jak szczesliwa kolektuta tylko szczescie przychodzi komus kto skreslił jakies tam liczby i akurat one mu w padły, a to w jakiej kolekturze ktos akurat trafi to niema znaczenia, wazne ze dopisałpo mu szczescie i wygrał w koncu
chcecie wygrywac to grajcie stałymi numerami i pozwolcie tym liczbom wam wpasc poprostu, i zapamietajcie jedna taka zecz to nie WY macie trafic te liczby , tylko te liczby maja w wasz uklad liczbowy trafic w to co skresliliscie
Zaq.
3 433 775. a niepomyślałes ze ta 6 w lotto mogl ktos trafic np, kto wczesniej trafił tam ta 5 tke poprostu wysłał wieksza ilosc zakladów i przytulił pozniej 6
Nie ma sensu grać cały czas na te same liczby:
Grając zakres 1 - 10 od początku MM byłoby tylko 2 x 8/10.
Inwestycja całkowicie nieopłacalna.
Grając zakres 1 - 10 od początku MM byłoby tylko 2 x 8/10.
Inwestycja całkowicie nieopłacalna.
Przerwa.
Na 3 dziestki postawiłem profilale mi to Tito... Lepiej niech z maszyny coś wejdzieważne co w sieci... Realnej
3 433 785. jest sens tylko ze na kilka zakladów wysylaj kilka zakladow jednoczesnie w kazdym zakladzie inne liczby tak aby sie niepowtarzały w zadnym z okienek a napewno cos trafisz, moze i nawet głowna wygrana
Dzień dobry
Strasznie mnie denerwują komentarze na temat Torunia
Tylko z jedną osobą się Wam kojarzy to miasto ? Żałosne....
Strasznie mnie denerwują komentarze na temat Torunia
Tylko z jedną osobą się Wam kojarzy to miasto ? Żałosne....
mi sie Toruń kojarzy tylko z piernikami sa jeszcze tam sprzedawane takie zeczy?
3 433 795. co cos popierniczyłem z tymi piernikami nie tam sa pierniki?
Arcz8... Kiedyś reż tak patrzyłem by 8 zakładów zawierało 80 liczb... I by przestawiać liczby co np 4 losowaniajednak to drogie bo 20 zł losowanie
Jednak trzeba przyznać, że jest to jedyna współcześnie żyjąca osoba najbardziej kojarząca się z Toruniem i jak mało kto mająca głowę do interesów...
Arczibalik73, są, właśnie są szczęśliwe kolektury. Przeanalizuj na przykładzie Jaworzna. Tam było bardzo dużo wygranych, nie tylko w produkty Lotto ale i wszelkie konkursy, łącznie z RMF FM. Tam też są szczesciarze, tacy jak Ty. To są ludzie, którzy są życzliwi i tacy wygrywają. To ludzie Twojego charakteru. Są inne szczęśliwe kolektury w których padło już 6 Szostek u Pani Brygidy. Wczoraj tam padła wygrana w Keno. Zycz, a będzie Ci życzone. Ty przestrzegasz tej zasady, i chwała Ci za to. Oby wszyscy na portalu zarazili się Twoja kultura, rzycxliwoscia i dobrymi radami. Pozdrawiam.
jest tam tez najsławniejsza tez stacja radiowa ktora tez lubie sluchac,i tego sie nie wyrzekam , co do ojca dyrektora to klawy gosc jest, ale prowadzi jedyna w polsce prawdziwa rozglosnie radiowa opierajaca sie na prawdzie u realnych rzeczach, tam sie dowiesz wszystkiego czego nie dowiesz sie w innych stacjach radiowychi nawet cuda sie tam zdarzaja kto nie wierzy nie trafia w nic, ponoc wiara czyni cudawiec módlmy sie wiecej i grajmy i wygrywajmy i jak to mowi ojciec dyrektor alleluja i do przodu
Na razie
Angierski
Tak, zarejestrowałam się wczoraj Fajna stronka, gdyby jeszcze było można zagrać w multi to byłoby całkiem w porządku
Tak, zarejestrowałam się wczoraj Fajna stronka, gdyby jeszcze było można zagrać w multi to byłoby całkiem w porządku
Angielski, w tym przypadku "interes" czytaj "przekręt". Gdzie są pieniądze za stocznie?
6 godzin i losowanie
Radio co ma ryja co za chłam ziorłem i typowanie a tu cisza z liczbami
Sprawdziłem ile jest kolektur w samym Toruniu i pisze że jest aż 109 b.dużo
W pewnym sensie to jest zrozumiałe że w wielkich miastach są częste wygrane niż w tych małych miejscowościach czy wsiach w samej tylko Warszawie jest 891 kolektur to jak gdzieś na wsi nawet jest kolektura to nawet niema tyle grających co kolektur i prędzej padnie 6/6 w Lotto lub 5/5 w Mini w Warszawie niż w małej miejscowości chociaż nie znaczy to że to jest niemożliwe.
3 433 809 dziekuje za miłe slowa pod moim adresem, ale jesli chodzi o tzw. szczesliwe kolektury to niewierze w takie rzeczy,jedynie co analizuje to liczby,na jakich gram w grach losowych, uwarzam ze jesli komus ma dopisac szczescie to to mu w koncu sie zisci i jesli ktos ma trafic to trafi, jesli zas chodzi o tzw wygrane w stacjach radiowych to niemowieze nie ale tam tez jest tak jak tu w totka, z tymi wygranymi, np radio ZET wyslij smsa ze swoim imieniem a wygrasz kase samochod itd, ile razy w to sie bawiłem ile smsow wysłałem i do dzisiaj nic, kupe kasy wywaliłem w to i dalej nic,i nietrafilem nawet 2zł tu taj zas wygrane sa realniejsze w lotto, nie mowie ze ludzie niewygrywaja , wygrywaja ale nie liczni tez tak samo jak i tutaj, tylko pytanie jacy ludzie wygrywaja CI chyba co maja juz wiecej, bo nie słyszałem jeszcze czegos takiego zeby gdzies ktos z biednych ludzi cos gdzies trafił? ja tez w radiu nic nie trafiam, o poza tylko tym ze codziennie mam telefon ze wygrałem samochod, tablet, kamerke samochoowa itd, ale jakos jeszcze nic z tych wygranych nie dostałem w realu wiec pytam gdzie sa te moje wygrane, przez telefon pytam tego dzwoniacego gdzie mam odebrac nagrode i kiedy i czy przy odbiorze mojej wygranej moga byc zemna funkcjonariusze np.policji coby sie odbylo zgogodnosc odbioru nagrody, wtedy taki adept z drugiej strony sie szybko rozlancza ciekawy jestem gdzie moje wygrane ida kto je pozniej dostaje jesli nie ja
Nawet w Nekla jest dwie kolektury na Parkowa 1 i Zawodzie Tomi 77 To u Ciebie co.
3 433 809. Lady66 ja nie jestem szczesciarzem, choc chciałbym byc ,ale nie jestem naprawde,całe zycie mam pod górke, moze nie długo bedzie z górki jak zamkne oczy na zawsze, wtedy bede szczesliwy bede spał i spał i spał i nikt mi tego snu juz nie odbierze tylko ze wczesniej chciałbym jeszcze cos przytulic przed tym snem, moze jakas drobna 5 w mini, choc raz w zyciu,ale to sie jeszcze okaze czy stanie sie u mnie cud, czy trafie te 5/5 zanim usne grunt to trzeba byc zdrowym, miec nadzieje i wierzyc ze sie uda i modlic sie oto aby sie udało, grac i wygrywac i pomalu dazyc do obranego sobie celu
3 433 824. przepraszam za blą bw wyrazie kolektura
Moim skromnym zdaniem ten niby fenomen szczęśliwej kolektury polega na tym że ktoś raz wygrał pokaźną sumę pieniędzy i gra dalej nie spoczywa na laurach w myśl zasady że pieniądze mnożą pieniądze osobiście sam bym tak zrobił .Wygrywanie jest jak najbardziej rzeczywiste i realne mając pieniądze mamy możliwości duże gra systematyczna systemem itd itp tu nawet nie chodzi o szczęście bo to jest wyrafinowana strategia tylko się takie mity bajki dorabia do gracza a bo ten i ten to miał szczęście no tak zagrać z chybił trafił i wygrać to tak możemy napisać ale jeżeli jest gość który gra systematycznie strategicznie to to jest wyrafinowane granie z premedytacją i żadne tam bajki o szczęściu poprostu musi wygrać bo niema innej opcji takie jest moje zdanie na ten temat
u mnie w małej miejscowosci jest tylko 2 kolektury i tutaj ,w kolekturze ktorej gram padła juz tez 6 w lotto plus jednej osobie i to przed sama goscia smiercia, gosc 2 tygodnie wczesniej trafił 6/6 w Lotto, gosc grał duzo zachorował i lezał juz w domu nie bylo dla niego ratunku, ale pomimo swojego stanu grał dalej, i wkoncu trafił tylko szkoda ze tak pożno, mu sie to udało
Arczi,,, jedna osoba za pisanie BEZ SPACJI miala bana na miesiac i dlatego tak przypuszczam
3 433 822. tak dla Ciebie chłam , bo nie wierzysz, ale to Twoja sprawa jest nie moja ,
3 433 833. tak bo to tak działa
a w co tu wierzyc zeby jeszcze bylo w co ale ok ok wole rozowe sloniki na to samo wyjdzie trza sie puscic
ktos tu pisze ze nikt niepodaje liczb na czacie, a wiecie dlaczego bo wszyscy chca wygrac swoimi liczbami i nikt niechce byc stratny
Arczik ja nie podaję liczb na czacie bo nie chcę aby ktoś był stratny jak je pusci
Arczi, pomysłów już brakuje na liczby, co podasz to i tak nie wylosują