Wpisy 3 427 382 – 3 427 481
29 listopada 2018 17:56 → 29 listopada 2018 19:02, 100 wpisów
Menstar ja pracuje wstaję rano 7:59 a o 8:00 kładę się spać i mi płacą
ja mam zagrane dzisiaj ostatni dzien i wygrana bedzie dla mnie pogoda dla bogaczy
ja miałem grać ale se myśle dam ci Forsami ostatnią szanse i nie zagrałem byś ty dziś wygrał to wykorzystaj to dziś nie z papraj tego
Menstar jest Śląska Morliny na wychladzalni świeżutka chcesz tylko przyjdź odrazu z toy toyem i bedzie prawie jak Toyota Agnieszki Awensis
Forsami jakbym wszedl do tej toytoy to bym nie wyszedl [o slunskiej
Ale to były klimaty Menstar Predatory pomarańcze banany krem bambino
w angly 5/6 numerow i dodatkowa wygrywa teraz 1 mln funtow zawsze
a pomarancze to jak sobota to tylko do lydla do lydla po promocje tam ram pam pam pam
Nie baba tylko Vife po angielsku Łajf czyli po naszemu moja żona
Ja piszę wyraźnie smażę frytki chlopcy nie pijcie tyle randapu albo borygo z petrygo szkodzi na wzrok i widzisz tylko w bok
To Menstar taki zdolny śledzie w oleju napędowego z puszki smaży na patelni
Forsa... Salem ci szansę w lottowe wtorek ty nie graj by mi skaplo
Menstar przerób to twoje ałto na kuchnia polowo będziesz kebaby sprzedawał i autografy rozdawał
Czytał o zdrapkach.... Mądrzy co brali paczkami a 100 szt jest mowolu gór 50 %zwrotu a średnio 25_30.... To ja olewamchyba że 1 sztukę zabrać i na fux liczyc
Tomi jak pisałem mam3/6 do wybrania dzisiaj znowu 3/6 = 6/6 czyli komplet
Zjadłem frytki patrzę w lustro miałem być piękny a jestem brzydki
Wygram 15 Milionów złotych w Lotto to se zrobie operacje nie do Poznania tylko do Świnoujścia
Krasnalek to zrób tak wyjdą twoje numery to powiedz szefowi tak ..Co teraz to mi to Lotto z Plusem