Wpisy 3 427 082 – 3 427 181
29 listopada 2018 12:16 → 29 listopada 2018 13:52, 100 wpisów
Wife kto ci płaci sąsiad
Forsami zbierasz puszki znam takich
wszyscy b będziemy odpoczywać kilka metrów pod ziemią bez troski i marzeń jedni koło drugiego w tedy nie będziemy pracować
Zbyszek chcesz być dzisiaj ze mną w raju to musisz wygrać w Lotto
no ja wczoraj widziałem dwie butelki jedna po harnasiu i druga chyba eb ale już nie pamiętam ale nie podnosiłem bo jestem pracownikiem najemnym i mam portfel pełny a z drugiego wydaje
Zbyszek ja nie zbieram ale kto inny składa do worka ale to żaden wsyd zbierać jak kradną nasze pieniądz ee z OFE. to jest dobrze nie wstydzili się
dalszym krokiem po wprowadzeniu gry w net'a, będzie prawdopodobnie karta gracza -
coś, jak w DE
i szlachta - nie będzie miała możliwości zagrania, no chyba, przez kogoś, jak gimbaza:
- panie robal kupiłby mi pan może ?
coś, jak w DE
i szlachta - nie będzie miała możliwości zagrania, no chyba, przez kogoś, jak gimbaza:
- panie robal kupiłby mi pan może ?
Chcesz coś zmienić w swoim życiu? Zapraszamy na siłownię, popraw swoją kondycję, poznaj nowych ludzi.
3 427 074. Forsami 2018-11-29 (12:14) Wiśniowa.na zawsze...
Zbyszek a róbcie ja zawsze twierdze i zdania nigdy nie zmienie że robota to głupota nawet sąsiad mnie ostatnio pyta robisz gdzieś a ja nie i dobrze i tak h.z tej roboty jest
.........
Forsami Ty jednak jesteś mądry gość
Zbyszek a róbcie ja zawsze twierdze i zdania nigdy nie zmienie że robota to głupota nawet sąsiad mnie ostatnio pyta robisz gdzieś a ja nie i dobrze i tak h.z tej roboty jest
.........
Forsami Ty jednak jesteś mądry gość
I jeszcze jedno ledwo dwa dni pochowany został mój kolega z pracy 37 lat pracowaliśmy razem wstecz kilka lat pomyslci poco się zabijać w pogoni za czym tak wszystko to marność nad marnościami powiada Kochelet w swej księdze z Pisma świętego
W miejscowości Skawina padła wysoka wygrana w zdrapce SZCZĘŚLIWE LINIE
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Wodzisław Śląski padła wysoka wygrana w zdrapce Drzewko szczęścia
niby tak to racja ale jak jest możlwość nie robienia to tak zgadza się ale wielu nie ma alternatywy bo z czegosć obecnie trzeba żyć chyba że sznurek lub Do Alberta pójść na chwilkę
Znaczy, wygląda na to, że nie 'dopykał' 60-ki... Taaaa, coraz młodsi odchodzą...
Musiałem trochę powachlować bo mi gorąco przy tym obiedzie a to dziwne bo to zimne śledzie
Forsami dałem ci fajne prace to na pewno byś tak chciał pracowac i chyba nie tylko ty zobacz sobie dałem ci na fejsie he he
spokojna praca a nie jak w tych kołchozach he he szczególnei ten gosć co śpi i pracuje
Jest jest jak ktos nie ma pieniędzy na granie to w naszym mieście są pożyczki nie trzeba banku he he Witam. Udzielam pożyczek ratalnych na terenie Dębicy,Pilzna,Ropczyc i okolic.Kwoty od 500 zł. do 1000 zł. na oświadczenie. Wyższe kwoty wymagają zaświadczenia o dochodach. Żaden wniosek nie jest odrzucony.Każdemu należy się druga szansa. Jedyny warunek to ukończone 21 tylko brac
Jednak lotto nie puściłem zamotalem się i tylko na 14h wysłałem multi 1x10 2x6 na wieczór ino 2xmini lecz i tak się typne z multim 10 powtórek i jakaś 5 ciekawa wg mnie no i reszta się obaczy
22,33,44__3,37,60__35,37,60__
11,30,65__60"70,73__3,55,62__
9,39"44__12,14,36__42,49,61
11,30,65__60"70,73__3,55,62__
9,39"44__12,14,36__42,49,61
dzis DL+ na liczby których nigdy nie zdaję
i mini jak wczoraj system na 6 /liczby których nie zdaję
i mini jak wczoraj system na 6 /liczby których nie zdaję
Krasnalek
Ale u mnie zimno,dzis byłam w kalesonach
1mm
Pizdzi