Wpisy 3 426 982 – 3 427 081
29 listopada 2018 09:36 → 29 listopada 2018 12:16, 100 wpisów
Zaq Kipa kwiaty na szybach mróz maluje Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony
Marciniak właśnie dał radę,jakby nie dał tylko żółtych kartek to tam był by sajgon na boisku.A tak złość hamował w zarodku
3 426 972. tomi77
Mam.duzo punktow i bede mial wiecej jak mi dzisiaj wejdzie 15 mln
Ja mam kupon ważny jest do 8 Grudnia tam jest do odebrania 24 złoty za 3/6 jak na razie ale dzisiaj wygrywam 15 Milionów ale nie tak jak od 16 lat
Zaq pisałem tu już nieraz że zamiast papierosów to można zagrać bo ja nie palę z tego jest g..i z grania drugie tyle w przypadku grania jest jeszcze iskierka nadzieji cień szansy a z fajek totalnie nic to tak jakbym Ci dał do reki 300 złotych bo tyle mniej więcej palacze tracą na miesiąc i dał zapałki i kazał podpić te 300 złotych to bolało by Cię to alo to na to samo wychodzi mam nadzieję że zrozumiałeś przekaz.
Lapcie 3 w Lotto a z 4 się cieszę... Reszta kosmosnawet nie mysle
Zag jak palenie nie pal przez miesiąc i zagraj za nie palenie za jednym razem za 300 zł
Gryks jak mini 4/6
Ale na sucho
Dobrze nie 5/6 na sucho
Wystarczy jeden zakład za jedyne 3 zł, nawet bez plusa, pod warunkiem, że wytypujesz właściwe liczby:3.9.11.14.26.29.33.38.44
Lotto pl ---->> 15 000 000 zł
Lotto de ---->> 15 000 000 euro.
No ja palę papierosy i wydaje 340 zł ale ale mam relanego papierosa z filtrem no i ten zapach bez ceny nie mam firmy a jak palę czuje ze mam przez chwilkę własną firmę z którego wychodzi dym tak dym z komina magnetycznego
chyba jednak zagram se 1 zakładzik lotto niechce tych 15 wystarczy mi połowa z 5
grajcie nei odbierajcie sobie nadziei nawet przed łożem śmierci niech wam wnuczek poda zakład lub odczyta liczby a wy na łózko dacie ostatnie słowo z nów ku... nic ale to nic bo to już konic mej egzystencji
Emi - jesteś ? Moim zdaniem jednak grubo więcej, a więc - gorzej dla uczestniczących w tej zabawie - zobacz - z trzech cyfr ile ułożysz kombinacji, a ile z trzech cyfr i znaków literowych...
Duuuuużo więcej możliwości - dużo gorzej dla grających / dokładnie, jak mają w ofercie /
Sprawdziłem - w poprzedniej edycji też już wystarczyły same cyferki...
I w sumie nie powinienem szczelać - ilość grających, ilość dni, itd, itd, a ilość szans, to kosmos
albo jeszcze więcej
Duuuuużo więcej możliwości - dużo gorzej dla grających / dokładnie, jak mają w ofercie /
Sprawdziłem - w poprzedniej edycji też już wystarczyły same cyferki...
I w sumie nie powinienem szczelać - ilość grających, ilość dni, itd, itd, a ilość szans, to kosmos
albo jeszcze więcej
trochę mam roboty suszone przywarte pestki pomidorów delikatnie usuwam z gazety a przyklejone ze fes na wiosnę będa na działkę choć przed tym w doniczkach trza posadzić nie ma ze boli a uwierzcie mi zdzierać przyklejone z gazety po liku tygodniach ciezko
EMI
, a jak jeszcze w literkach będzie "Ą", i "Ę", itd, to
ho ho ho
, a jak jeszcze w literkach będzie "Ą", i "Ę", itd, to
ho ho ho
Islandorka
Cynamon i cukier dawno już kupiłem
Mulag nasiona kosztują 1 złotych weź się nie baw nie masz co robić a wyjdź na komin stomilowski zawieś transparent że Forsami Milioner
jak wyrosną z tych pestek, to może tak
zapodaj adresik, wpadniem na jaką pomidorową
i /może/ coś do tego
zapodaj adresik, wpadniem na jaką pomidorową
i /może/ coś do tego
Forsami ile jeszcze będziesz żył za nasze z 500 plus
Robal może i pomidory bez GMO ale zato gleba świeci na zielono nawet w dzień samo zdrowie
Zbyszek a róbcie ja zawsze twierdze i zdania nigdy nie zmienie że robota to głupota nawet sąsiad mnie ostatnio pyta robisz gdzieś a ja nie i dobrze i tak h.z tej roboty jest .
tak ale sąsiad na emeryturze swoje zapie... to tak może mówić a ty młody facet musisz robić na papu i na marzenia grania
Forsami kto ci płaci za internet Zapomniałem 500 plus
Mulag nic nie musze nie jestem niewolnikiem ani życia ani grania