Wpisy 3 425 865 – 3 425 964
27 listopada 2018 23:00 → 27 listopada 2018 23:59, 100 wpisów
wszedlem raz na black jacka a tu jakas ladna pani zaczela mnie wypytywac skad jest co robie itp
chciala sie uwolnic ze swiatyni hazardu przyjsc do potulnego przyczolka
Tak się mi skojarzyło jak jestem w Dębicy w kolektórze to dziadki i babki mają fajne książeczki do keno za 4 minuty kolejny raj a ty stój dziadziu z babcią i graj
babcia i dziadzio chca wygrac i zrealizowac reszte potrzeb materialnych zanim wybiora sie na tamten swiat
No właśnie poco a najważniejsza duża renta i bimberek i procenta
Miałem coś napisać alem se nietoperek i muszę głową w dół zwisać
27 jest świetnym dniem do gier zwłaszcza do Multi Multi.
Warto było zagrać w Lotto, system na 8.
3 razy wrzucala kolektorka kupon do Lottomat, ten plul, skrzypial, piszczal, aż w końcu wydtukowal. Tylko liczba 4 zawiodła.
rregulaminowa no coz graj przez neta zaoszczedzisz czasu, nerwow i stresu
A może bankomaty Ts zrobić ludzie podchodzą stukają liczby i zakład wychodzi
na lekcji w-fu...
-Jasiu dlaczego nie ćwiczysz rowerek?
-Jasiu:
Bo mi się łańcuch zerwał...
-Jasiu dlaczego nie ćwiczysz rowerek?
-Jasiu:
Bo mi się łańcuch zerwał...
a takiej babci się pytali czy chce internet a ona że już miała internat jak było młoda po co jej teraz
nie wiem w czym problem Mulag ty to masz sentyment do przeszlosci
to tak jakby wprowadzali bankomat a ty przez 30 lat korzystalbys z kasy
to tak jakby wprowadzali bankomat a ty przez 30 lat korzystalbys z kasy
a jak beda lataly drony z pasazerami to tez cie bedzie dziwilo?
dajmy ludziom różne możliwości internet internat latomat ts i będzie git
3 425 896
to tylko ludzie są do tyłu chomik już był jak pierwsza małpa w kosmosie późno się ludzie jednak rozwijają
mozna np. kota uratowac ktory siedzi na slupie wysokiego napiecia
niema to jak isc do kolektury i nadac kupon co tam internet komu to potrzbne wogole jest
3 425 929. tak tak wbij przez miesiac zeby w sciane i kup sobie drona bo dron Ci jest potrzebny ciekawe do czego?
serce pracuje powietrze ja całe życie pieszo chodzę jak już muszę samochód do szkoły sie chodziłona piechotę kilka km tam i z powrotem do prac i jest super
3 425 935.
będą nas dronami kontrolować gdzie idziemy po co idziemy i dlaczego idziemy
Taaaa młotek to od zawsze był potrzebny od zarania pola zaorania
3 425 933. tak i tak najlepiej niema jak isc na piechotke lub rowerkiem posmigac , spacery piesze jak i jazda rowerowa jak najbardziej wskazane sa dla zdrowia i urody
Arczi jest praca Forsami mi pokazywał powaga jak byś miął czas ja wiem szkolenie trzeba walisz gościa młotkiem taka praca powaga spytaj Forsamiego
3 425 940.
tak wasze zycie jest na tyle ciekawe e taki dron wezmie was pod lupe i agencja bezpiezenstwa wewnetrznego bedzie analizowac kazdy centrymetr waszego kroku
poco wam dron?do czego wam jest potrzebny?
aktywna rekreacja i kreacja chodzenie do kolektur z tego co wiem ten zakąłd co z kolektur będzie jak wygra padnie lepiej płacony mówił Prezes
jak to po co dron żeby nasrać bo ostatnio ptaki nie spełniają tego zadania
ja mogłem miec drona, jedna osoba mi chciała kupic drona, ale oodmowilem bo poco mi takie cos? mi doniczego to jest nie jest potrzebne,