Wpisy 3 425 565 – 3 425 664
27 listopada 2018 16:16 → 27 listopada 2018 21:03, 100 wpisów
Mieszkam koło czterech piekarń a chleb robię sam
Chleba z piekarni nie da się jeść
Chleba z piekarni nie da się jeść
tak trza jesć zostanie więcej na granie zupka chińska na obiad cały czas ile wam w portfelu zostanie oj dużo
dobry z piekarni bo na ulepszaczach i e samemu nie można derektywa 23 przez 55 notto fir
lobbuje by nie było kaska uśmiech i przejdzie bez detektywy lub z dyrektywną pozytywną dopuszczająco
na prawdę zupka chińska i w portfelu zostanie dużo na zimę by na leki nie wydawać czosnek chiński skutki uboczne to ten ryjek świnski ale to takie mało wazne uboczne skutki
wiem ze kaski masz duzo zerknę tylki nie rób mi przykrosci bo ja tyle nie mam
Myvictory jesteś w Kanadzie to otej godzinie się wstaje pije kawe czy spać kładzie w włosów nieładzie..
ale Forsami nudzisz się prawda nie am co z czasem robić nie pracujesz i pracować nie będziesz muszisz sobie jakoś czas zagospodarowac ja w pracy
Myvictory ja się nigdy nie nudzę teraz opracowuje system w Mini na 12 liczb kilkanaście zakładów na 10 losowań żeby jeszcze więcej wygrywać i Tak samo z Lotto System na 12 liczb i żaden tam komin magnetyczny i g tech bajki i fajki mogą teraz mi wiadomo co nie mają szans..
ale wygrałeś ale dzieki temu że puszczałeś zakąłdy w całej polsce
Teraz idę poćwiczyć Tai Chi. medytacje żeby wygrywać mieć rację
co to za metoda była jak możesz zdradzić choć malutki fragment tego sukcesu
Dobra napiszę tylko mały fragment trzeba tego dziada tak... a później tak zrobić
Ja też uciekam pasuje z siedzenia wstać i przejsć się po korytarzach czy wszsytko okey dziś nie ma takiego tłumo ludzi jak wczoraj Powodzenia Wszystkim wygrajcie i pozostali uzytkownicy dołączcie do do wygranych Wszystkim tego życzę
3 425 582
To proste,robisz na ziemi krąg z czosnku chińskiego i siadasz w środku i medytujesz
To proste,robisz na ziemi krąg z czosnku chińskiego i siadasz w środku i medytujesz
I na twojej ścianie wyrzucasz meble wstawiasz banknoty zabanderolowane i robisz tak a barany patrzą jakoś tak i robią bee bee bee ale jak i gdzie On to wygrał tyle pisania jadę do Sztokholmu
No to próbujcie moze to pomoże ale to metoda jacunn a ja chciałem wiedzieć Forsamiego wygranego z TS ale dzięki za odpowiedź
Witam forumowiczów. Rzadko bywam tu na forum, ale dzisiaj skłoniła mnie do wpisu sytuacja, która przed chwilą spotkała mnie podczas próby wypłaty wygranej z multi multi (8 zł). Podając kupon otrzymałem informację, że wygrana została wypłacona. Tylko, że ja ten kupon mam , wiec wypłacić go nie mogłem, a poza tym nie zdążyłem (losowanie na dziś o 14:00) Sprawdzałem w dwóch miejscach. To daje dużo do myślenia. Tak tego nie zostawię. Czy ktoś miał kiedyś podobną sytuację?
Mond
Może kolektorki chciały Cię ogiąć na 8 zł albo do bani mają lottomaty
Może kolektorki chciały Cię ogiąć na 8 zł albo do bani mają lottomaty
Widziałem tą informację na Lottomatcie. Poza tym, sprawdzane było w 2 różnych miejscach.
Raz w sklepie jak byłem, też facet chciał wypłacić, i sklepowa mu powiedziala tez ze kasa zostala wyplacona, nie wiem jak sie skonczylo bo wyszedlem, ale pewnie mieli jakis po prostu blad, najlepiej udaj sie z kuponem do siedziby w kazdymm miescie wojewodzkim jest
Możesz zgłosić do rzecznika praw konsumenta... Bo to był kupiony produkt
Napewno zostanie to zgłoszone, bo trochę już gram, a pierwszy raz cos takiego mi się zdarzyło. I nie chodzi o te głupie 8 zł tylko o całych ich system. Nie chce myśleć co by było, gdyby wygrana była większa. W tym momencie to już nie wiem, czy idąc z wygranym kuponem zostanie mi wypłacona wygrana. Dzięki za odpowiedzi
Jacunn, najlepszy chleb z Radzionkowa. Z Brzezin od tego brudasa nie warto kupować.
Chleb i żona z Radzionkowa...
W Tychach dawno nie było szóstki na Budowlanych.
Jacunn, jeśli mieszkasz koło Piekar Śląskich to wiesz, że w Dąbrowce i na Bytomskiej były szóstki w Lotto i piątka w Mini na Bednorza 10.
Tam ksiądz gra hazardowo w Keno.
Dzisiaj, zgodnie z porzekadlem " co drugi mądry ma szczęście" może ktoś z naszych trafić.
Pod warunkiem, że skresli liczby od 1 do 10 lub od 39 do 47
Od 1 do 19 miało byc
Kiedys Lottomat nie chciał mi wypłacić wygranej za trafne w Euro, a w sąsiedniej bez problemu wyplacil. Czytniki do kitu.
Mond, bywały takie przypadki. Trzeba pisać reklamację lub jechać do oddziału o 50 km oddalonej po 8 zł.
Na szczęście mam blisko do oddziału i podjadę, A sprawdzane było w dwóch różnych kolekturach, więc to nie błąd jednej maszyny.
Regulaminowa
Wiem tylko że w Bytomiu było kilka głównych wygranych w zdrapkach
Ale Bytom jest dużymi lottomatow też dużo.
Wiem tylko że w Bytomiu było kilka głównych wygranych w zdrapkach
Ale Bytom jest dużymi lottomatow też dużo.
No już wiem..06012876 to kolektora z parkowe w Nekli... I tam jutro wyślę multi 8 liczb 2 losowania
Ale teraz zimne bym wypilale nie chciałem kupować przy brata córce... Wie że wuja porzadny4 dni bez alko
A to kto? Seba??
Kolejny nick??
Ale ludzi
kilkakrotnie zdarzał mi się że mimo trafienia automat pokazywał brak wygranej, dopiero w2 albo w 3 wypłacał kasę , prawdopodobnie błąd czytników lub nadruku kodu kreskowego
Ale nie chodzi ,że automat pokazuje brak wygranej a że wygrana została wypłacona .
Forsami, możesz trafić dzisiaj szóstkę na 1 zakład. Wytypuj 6 liczb z zakładu, który wysłałeś na 2 losowania 20.11.
Pisz na priv.
Jeśli kod kreskowy nie działa należy wprowadzić cyfrowy i wypłaci.
Jacunn, nie graj w delikatesach należących do Pana na K. Graj kolo sądu u sympatycznego faceta i w Kauflandzie na Chorzowskiej.
Graj w różnych kolekturach ale nie w przeklętych delikatesach i kewiatanie.
Lewiatan, beeee
Stacje paliw, tak.
Jacunn, ty jesteś z Cidrow?
Tak, ale nie na chybił trafił a na swoje.
jaja sobie człowiek robił że bedzie 1000 plus czy coś podobnego a to fakt ma być 1000 plus propozycja PO dla byłych posłów co się znaleźli w trudnej sytuacji okaże się takich jest mnóstwo a tak krytkowali +500 plus he he
Dobry wieczór. Ja kiedyś miałam 700 do odebrania. Maszyna pokazała, że wygrana została wypłacona. Pani kilka razy próbowała i w końcu się udało. Ostatnio też lottomat źle policzył należność do zapłacenia. Na korzyść nie moją. Pani zwróciła mi te kilka złotych ze swoich.
HIT! Tolkien oskarżony o rasizm, bo... dyskryminował Orków śmieszne ale prawdziwe
Miliard złotych? Przecież to grosze... O drobniaki się upominać nie będziemy... Stać nas!
dobrowolne umorzenie Rosji 1 mld długo przez PO za transfer gazu przez nasze terytorium
jest 7 krasnoludków, 7 szklanek mleka i 6 ogórków Czego nie dostanie jedne krasnal