Wpisy 3 425 494 – 3 425 593
27 listopada 2018 14:27 → 27 listopada 2018 18:09, 100 wpisów
Pasko.... Dziekujemyteraz wolność słowa nawet jak coś na krzywy ryj
3 424 947. Gosia__77 2018-11-26 (19:43)
35,37,60__3,37,60__
22,33,44__42,49,61__12,14,36__
9,39,44
Na czasie..
Nie gram tego może ktoś korzysta
Mi szkoda kasy na multi
Dziś 3/3 podałam
35,37,60__3,37,60__
22,33,44__42,49,61__12,14,36__
9,39,44
Na czasie..
Nie gram tego może ktoś korzysta
Mi szkoda kasy na multi
Dziś 3/3 podałam
dziś ma przyjsć fura do mnie a dokładnie pecetek za 19 999,99 zł
To gdzie Ty jesteś w Chinach bo widzę Chińskie napisy przywieź czosnek Chiński
Kanada masz zdjęcie w profilu od lipca tam jestem wracam jak pisałem w sobotkę
u mnie 24/37/49 trafione i kupa oboków
real 3x3/7 i pustostan
real 3x3/7 i pustostan
Forsami zrobić sobie kawkę teraz czy o 16 bo nie wiem chyba o 16 lepiej nie bo nie wiem sam
jak już piszemy na stronce to ustalmy sobie kiedy pijemy kawę
Będę później tyle jeszcze liczenia tych banknotów że nie wyrabiam
jak nei było to było źle jest też nie dobrze ale Forsami jak wszsytko po układasz bedzie okey
To już wiem czemu na stronce tak mało jesteś ale to normalne po takim sukcesie
czytałem lokalną gazete Forsami o tym podarowaniu gospodarstwa przez ciebie rolnikowi fajny gest masz dobre serce
to też było takie powiedzenie skąd brać peniądze czy jej braku z bankomatu
33,34,37,43,44,47,73,74,8,9 1,4,7,16,17,18,19,21,23,25 3,6,39,40,75,38
to są moje na NIE
to są moje na NIE
2 x4/8 z maszyny jeszcze przy promocji.... Obok i brakowało ale ok
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41k%2BnLptnVL._SX331_BO1,204,203,200_.jpg
radio chodzi w salonie a tu w kółko nie ma fal nie ma fal nie ma fal nie ma fal
Jeszcze takie miasta (dziury) jak Siemianowice Śląskie i Piekary Slaskie.
Mikołaj znów nie dał karty świątecznej 200 zł.. przecież byłem grzeczny, grałem we wynalazki lottonie rejestruje sie
Mieszkam koło czterech piekarń a chleb robię sam
Chleba z piekarni nie da się jeść
Chleba z piekarni nie da się jeść
tak trza jesć zostanie więcej na granie zupka chińska na obiad cały czas ile wam w portfelu zostanie oj dużo
dobry z piekarni bo na ulepszaczach i e samemu nie można derektywa 23 przez 55 notto fir
lobbuje by nie było kaska uśmiech i przejdzie bez detektywy lub z dyrektywną pozytywną dopuszczająco
na prawdę zupka chińska i w portfelu zostanie dużo na zimę by na leki nie wydawać czosnek chiński skutki uboczne to ten ryjek świnski ale to takie mało wazne uboczne skutki
wiem ze kaski masz duzo zerknę tylki nie rób mi przykrosci bo ja tyle nie mam
Myvictory jesteś w Kanadzie to otej godzinie się wstaje pije kawe czy spać kładzie w włosów nieładzie..
ale Forsami nudzisz się prawda nie am co z czasem robić nie pracujesz i pracować nie będziesz muszisz sobie jakoś czas zagospodarowac ja w pracy
Myvictory ja się nigdy nie nudzę teraz opracowuje system w Mini na 12 liczb kilkanaście zakładów na 10 losowań żeby jeszcze więcej wygrywać i Tak samo z Lotto System na 12 liczb i żaden tam komin magnetyczny i g tech bajki i fajki mogą teraz mi wiadomo co nie mają szans..
ale wygrałeś ale dzieki temu że puszczałeś zakąłdy w całej polsce
Teraz idę poćwiczyć Tai Chi. medytacje żeby wygrywać mieć rację
co to za metoda była jak możesz zdradzić choć malutki fragment tego sukcesu
Dobra napiszę tylko mały fragment trzeba tego dziada tak... a później tak zrobić
Ja też uciekam pasuje z siedzenia wstać i przejsć się po korytarzach czy wszsytko okey dziś nie ma takiego tłumo ludzi jak wczoraj Powodzenia Wszystkim wygrajcie i pozostali uzytkownicy dołączcie do do wygranych Wszystkim tego życzę
3 425 582
To proste,robisz na ziemi krąg z czosnku chińskiego i siadasz w środku i medytujesz
To proste,robisz na ziemi krąg z czosnku chińskiego i siadasz w środku i medytujesz
I na twojej ścianie wyrzucasz meble wstawiasz banknoty zabanderolowane i robisz tak a barany patrzą jakoś tak i robią bee bee bee ale jak i gdzie On to wygrał tyle pisania jadę do Sztokholmu
No to próbujcie moze to pomoże ale to metoda jacunn a ja chciałem wiedzieć Forsamiego wygranego z TS ale dzięki za odpowiedź
Witam forumowiczów. Rzadko bywam tu na forum, ale dzisiaj skłoniła mnie do wpisu sytuacja, która przed chwilą spotkała mnie podczas próby wypłaty wygranej z multi multi (8 zł). Podając kupon otrzymałem informację, że wygrana została wypłacona. Tylko, że ja ten kupon mam , wiec wypłacić go nie mogłem, a poza tym nie zdążyłem (losowanie na dziś o 14:00) Sprawdzałem w dwóch miejscach. To daje dużo do myślenia. Tak tego nie zostawię. Czy ktoś miał kiedyś podobną sytuację?
Mond
Może kolektorki chciały Cię ogiąć na 8 zł albo do bani mają lottomaty
Może kolektorki chciały Cię ogiąć na 8 zł albo do bani mają lottomaty