Wpisy 3 425 365 – 3 425 464
27 listopada 2018 00:59 → 27 listopada 2018 13:33, 100 wpisów
Lecę
3 425 344 naprawde nie wiedzialem ze to jest sebastian pod tym nowym nickiem,mozecie mi wierzyc lub nie wierzyc ale niewiedziałem bo nic mi tez i ten nick nie mówił.a le fajnie wiedziec ze gdzies tu jest wlasnie ten kolega pod innym nickiem
https://youtu.be/pDQ7ldKFDFY
Witam.Co to za głupoty piszecie na czacie?
,, świat jest zbudowany na głupotach ,, jeśli fakty są to jak to odróżnić co ?
https://youtu.be/futIM1BpzAw
Jerzy Zięba o Żydach w w Polsce którzy rządzą (dziwne, bo chciałem napisać słowo Żydach z małej litery, a na tel pokazało mi się z dużej, ale jak jaj chciałem napisać Polsce dużej to pokazało mi się z małej)widzicie, że nawet przy pisaniu na telefonie jesteśmy w Polsce stawiani jako ludzie drugiej kategorii, a żydów się wywyzsza, czy uważacie że tak powinno być?
Obejrzyjcie ten film, to pokazuję jaki jest stosunek rządzących do Polaków i do Żydów
Jerzy Zięba o Żydach w w Polsce którzy rządzą (dziwne, bo chciałem napisać słowo Żydach z małej litery, a na tel pokazało mi się z dużej, ale jak jaj chciałem napisać Polsce dużej to pokazało mi się z małej)widzicie, że nawet przy pisaniu na telefonie jesteśmy w Polsce stawiani jako ludzie drugiej kategorii, a żydów się wywyzsza, czy uważacie że tak powinno być?
Obejrzyjcie ten film, to pokazuję jaki jest stosunek rządzących do Polaków i do Żydów
"Myślę, więc jestem..."
Przerwa.
ja tam bym się nie wybierał na Ukrainę...
Kiedy tu będzie mozna banana
wstawiać
wstawiać To mi się źle kojarzy
tysiące lat temu Ewa raj się skończył
tysiące lat temu Ewa raj się skończył Pasko jest głuchy na prośby użytkowników .
Pasko nie chce dać banana
Pasko nie chce dać banana
Dusia wiem oco chodzi z kładka
Nie emotke banan zamiast jablko
za taką reklame się płaci Pasko mądry chłop i nie będzie nikogo namawiał do tego świństwa
Banana
we wrześniu w Jaworznie facetowi wyrosły banany ,Polska ma teraz takie warunki pogodowe i temperatury że wnet nie będą musieli ich sprowadzać
Ojciec Pio o tym gadał dawno temu dzień zagłady się zbliża
19.4.7
414
http://photos.nasza-klasa.pl/26001264/23/main/3d0d645369.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Dusia, czy hodowla bananów jest na Wyczolkowskiego koło szpitala, bliżej parku?
Pierwszy dom tuż przy parku. Zioła tak rosły, że sufit się poddał. Latem rosly w garażu. SBL()
Wieść niesie, że szóstka padnie w Chorzowie na Brzozowej.
26.29.33.22, czwórka Wam wystarczy.
jacunn
W miejscowości Lublin padła wygrana 248 528,00 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Robal_36
tak teraz czytam te, Wasze wieczorne dywagacje i zdaje mi się, że to chyba Ty Sneak jesteś tym donosicielem... albo to rregulaminowa.
A ja chyba se całkowicie z tej strony wyniose ewentualnie będę na forum tak jak mądrzejsi zrobili
Gryks za raz 2 zmiana
Systemem 12 tomi 77
Sneak z angielskiego- donosiciel, konfident...
29-letnia Agnieszka Radwańska, której majątek wyceniono na 102 miliony złotych! Oprócz pieniędzy, które zarobiła na korcie w jego skład weszły też nieruchomości, które Isia nabyła. Są m.in. posiadłości w Krakowie, Londynie, Miami, a ostatnio w Sopocie. odpoczywaj na emeryturze przed trzydziestką
Isia zarobiła swoje... Chociaż jednak brylowala w pierwszej 10 kilka lat... a to nie wystarczy jeden turniej wygractylko po co taka kasa jeśli jej wydać nie moznabędą wnuki mieć pamiatke
Rregulaminowa co tych bananów się tyczy ,to w Jaworznie się przyjęły ,czytałam na necie...u mnie nie widziałam...
Za 32 dwie minuty losuja 20 bananów
Arogancki0166, niezmiernie się cieszymy, że zadales sobie trudu z tłumaczenia swojej profesji z angielskiego na nasze.