Wpisy 3 422 839 – 3 422 938
24 listopada 2018 17:37 → 24 listopada 2018 18:33, 100 wpisów
Sebastian 66 69 wczoraj padło
Islandorka
Forsami do roboty żeś się przyjąl
Żona mu nie pozwoliła zagrać na 21:40
3 422 840. jaki sebastian, gdzie jest sebastian zbigniew Q? bo ja go tu nigdzie nie widze
Gryksio 1 mini
Zb ileś tam nakosil? Bo nie widać???
Gryksio wygrywasz dalej?
zbigniew co to sebastian odkad jestem na mp nie pamietam moze dlatego ze mam krotka pamiec i o byle czym nie pamietam
isa wyobraz sobie ze na forum jak sie nie myle madea dala opis dni i jak moi znak mial miec farta w sr czw tak mial i na tym mozna powiedziec koniec
jutro ponoc wg horoskopu powinienem cos miec a jak bedzie to zalerzy odemnie czy dobre dobiore bede widzial liczby
Przeca seba dostał chyba na m_c...?
Kilka 4/5 Islandorca
Zb w mini???
To są wygrane tylko w mini
To ile???
Raz miałem 4/5 plus oboka
Zawsze grasz 50 zakład.
Ok pa
Islandorka ubierz okulary i odwiedzisz moje skany
Babciu gdzie są twoje okulary
Wtedy gdy trafię coś większego gram po 25 zakładów a czasami po 50 zakładów
Za wygrane
Babciu gdzie są twoje okulary
Wtedy gdy trafię coś większego gram po 25 zakładów a czasami po 50 zakładów
Za wygrane
3 422 853.wierzysz w horoskopy? przecierz to bujdy na kólkach sa, wymyslone przez ludzi dla ludzi ,
868
lepiej w horoskop niz w kogos kogo nie ma a wiekszosc wierzy to dopiero bania
Dlatego mam tyle wygranych w mini
Gryzoniu foto zaj.
Gryksio jaki masz znak
isa zobacz reszte
https://businessinsider.com.pl/lifestyle/zabawne-zdjecia-zwierzat-comedy-wildlife-photography-awards-2018/w8w4bf4?utm_source=swpromo_viasg&utm_medium=synergy&utm_campaign=allonet_swonetsg_n_24_facet&srcc=ucs&utm_v=2
https://businessinsider.com.pl/lifestyle/zabawne-zdjecia-zwierzat-comedy-wildlife-photography-awards-2018/w8w4bf4?utm_source=swpromo_viasg&utm_medium=synergy&utm_campaign=allonet_swonetsg_n_24_facet&srcc=ucs&utm_v=2
Nie widziałam wpisu Medusi
Gryksio
isa ja widzialem nie widzialem dusi sennych ma liczbowe cudne sny nieraz
Bo nosi okulary
Zb a ty co nosisz? Protezę małego
Gryksio a spisales?
to cios poniżej pasa
Gryksio a ja kiedy
Jak mini będę grał to tylko 2...po 3 grałem.... Nic choć może że 4 razy zagrałem dla zabawy
nie wiem nie zbyt sie tym interesuje 8 lat temu byl dobry sie zobaczy
Właśnie go pokazują w panoramie
Koleś w Gdańsku kupował lotto z plusem na 12 liczb,ale beknal.Byl ministerstwa.
Skoki... Loteria... Wasiaty może być w czołówce, Fannemel czy Einbishler... Sorry za pisownie
czy ja tylko mam takie wrazenie ze to ta sama te same osoby z nowymi nickami wpisy te same o tym samym lub cos z tym zwiazanego co trza miec na szyji
Amir to chyba ten terrorysta
Zryty beret
Polacy będą skakać
3 422 872.nie obrazaj wierzacych osob TY ,jesli nie wierzysz w kogos to twoja sprawa jest, ,ja szanuje i wierzacych i nie wierzacych tez takich jak TY ,sprawe wiary pozostawiam kazdemu z osobna , kazdy robi jak chce i wierzy w to co chce wierzyc, nikt nikomu nic nie narzuca, wierzysz w to co chcesz, inic nikomu do tego jest, ale nieobrazaj tez wierzacych, jesli oni nie obrazaja czyms i Ciebie, jesli chodzi zas o choroskopy to sa bajki wysnute z palca, jakiejs szeptuchy lub kogos kto stawia horoskopy za kase, takich magików od tych horoskopow jest wielu
Gdzie jest Mikołaj i choinka
3 422 933. to jeszcze nke ta pora na mikolaja i choinke to nie ten miesiac teraz to powinna byc emotka palacego sie znicza
Co taki zdziwiony