Wpisy 3 422 739 – 3 422 838
24 listopada 2018 15:01 → 24 listopada 2018 17:37, 100 wpisów
Według wiary hazard, to grzech...
3 422 738. zbigniew doceniam to co tu podałes ale niegram na 2/2 bo to strata kasy jest , lepiej grac na wyzsze stawki, juz np na 6/6,7/7,8/8 no i od czasu do czasu na te 5/5, takiecos co przynosi realne wygrane i te tylko przedziały,
Ludzie wymyślili gry hazardowe, a ich przesłanką do tego było 7 grzechów głównych...
A taki z Ciebie że tego nie wiesz...
Miłego popołudnia
3 422 739.tak to prawda jest, ale trzeba jakos sobie radzic w zyciu co nie?
no chyba ze wolisz sie tylko modlic a nic niejesc i czekac na jakis cud ,wybór nalezy do Ciebie, a powiedz mi czy na wierze wyrzyjesz ?choc podobno wiara czyni cuda , ale jesli np,jestes glodny i nie masz srodkow do zycia i na zapewnieniu sobie tzw,bytu , to czy wiara ci pomaga daje CI cos, czy ktos ci cos da od siebie, watpie w to,
no chyba ze wolisz sie tylko modlic a nic niejesc i czekac na jakis cud ,wybór nalezy do Ciebie, a powiedz mi czy na wierze wyrzyjesz ?choc podobno wiara czyni cuda , ale jesli np,jestes glodny i nie masz srodkow do zycia i na zapewnieniu sobie tzw,bytu , to czy wiara ci pomaga daje CI cos, czy ktos ci cos da od siebie, watpie w to,
Arczi pytanie jest takie dlaczego nie masz środków do życia?Czy nie masz zdrowia do tego by pracować, albo Ci się nie chce albo pieniądze które zarabiasz nie wydajesz na najbardziej potrzebne zeczy do życia i trwonisz je na pierdoły
wiadomo sa ludzie i ludzie sa tacy, ktorzy jesli widza ze niemasz to Ci pomoga , a sa tacy tez ludzie ktorzy przejda obok Ciebie z obojetnoscia jeszcze CIE wysmieja , lub kopna na ulicy,bo tacy tez są, jesli ktos ma nizszy status majatkowy od innej osoby nie moze sobie pozwolic na to co inni jest traktowany z góry i jak jakis tredowaty,tez i ktos najgorszy oto mi chodzi a tak niepowinno byc a jednak tak jest niestety,
3 422 745.tak niemasz zdrowia nikt cie nie chce przyjac do pracy, bo w zakladach nie potrzeba ludzi chorujacych tylko potrzebni sa ludzie zdrowi,ktorzy maja pracowac na tych u góry , nie znam takiego słowa niechce mi sie pracowac, ja zawsze pracowalem i nie wyobrazam sobie aby nie pracowac i sobie leniuchowac,ja jestem nauczony od dziecka pracowac,ale nieraz tak jest ze nagle tracisz pracei jestes w tzw, czarnej dziurze ,s ktorej nie mozesz sie dzwignac ja np nie wydaje kasy na cos czego niepotrzebuje tylko nato co potrzebuje do zycia jesli tu chodzi o mnie, a w gry gram od czasu do czasu bo to jedyna mojaa rozrywka jest na jaka sobie od czasu do czasu moge pozwolic,
3 422 747. sorki ze nie napisałem tego w 2 zdaniach a w 333
Po mękach dotarłem do wpisu 66,69 na nie a te 18,21,25,28,34,35,37 może dotrę zlukam ewentualna odpowiedź
Arczi jestem z Ciebie dumny ,napisałem dość zwięźle jak na Ciebie
Brawo Ty
I zjedz wiesz co
Brawo Ty
I zjedz wiesz co
Po mękach dotarłem do wpisu 66,69 wczoraj wpadło
normalnie
dobra lece robic jakis obiadek a WYtu si dobrze bawcie
w tym miesiącu 5 razy wpadło 66 69
2/2: 25,39 - 123 losowań a to kiedyś wpadnie 

jeszcze dziś jeszcze dziś jeszcze dziś
nie wpadaj bo nie gram dziś
doktor2p dlaczego masz
Punkty:
0
Punkty:
0
No ja lotto... Ale bardziej we wtorek może coś wpadnienawet jak padnie 6...gram bo mi lotto te lottoto jest moje motto
Tam gdzie Anioł (Arczibalik73), tam i Diabeł ( tutaj jest dwóch.Gdy jeden śpi, drugi miesza na portalu).Ostatni raz zagraliśmy w pięciu ( Aniołowie) w Lotto, system na 12: 3.7.12.15.23.25.26.28.33.35.39.48 I co ciekawe.Kupilismy, każdy oddzielnie po 1 zakładzie na 8 liczb. Nie powtorzyla się żadna z dwunastu , a:
Pewien portalowicz , modli się do Pana Boga o szóstkę w Lotto.Panie Boże , nie mam pracy, eksmisja mnie czeka. - Dlaczego mi nie pomożesz? - Pan Bóg odpowiada.- Dam Ci wygrać ,ale wyślij ten kupon wreszcie.
Sneak, kupilem na chybika 2 zakłady, w których nie ma ani jednej liczby z Twojego zestawu.
Ja też
Do kladnie fuks
Ale jest wywiad z moim znajomym co trafił 6 w Lotto. Mówi że cofnąby czas i wszystko poukładalnie kupił nawet mieszkania choć wygrał na 3
O 14stej 2/3 zagrane wrealu tak nie wiele braklo
Ja słyszałem o gościu co trafił 6/6 oddał połowie żonie i odeszła
W chameryce osobnik trafił 1 milion i tydzień później zmarł na raka płuc a co najlepsze w dniu wygranej nie wiedział ze jest chory
Ja nawet nie chce 6 ani 5.... Niech będą 4 ale częściej i płatne od 100 zł bo chce w końcu skan dać..
U mnie w profilu jest zapisana moja ulubiona kolektura jest tam jedna wygrana w mini to jest rekord widziałem i słyszałem o tym gości jak zobaczył ile dostanie za 5/5 w mini to się totalnie
Sprawdzić moja kolekture
Brunetka
Zaraz się zacznie
mam trafione dwa plusy. A czytnik pokazuje brak wygranej
Że co
Raz mi nie chcieli wypłaci 96 zł bo wygrana została juz odebrana ja do nie zasapalem jak to możliwe w końcu mię wypłaciła
Kurde teraz sie dopatrzyłam ze 32. Wczoraj o 14 nie było plusem
Ja raz 2017 roku trafiłem 3/5 sprawdzałem pod wpływem dzień później wchodzę do kolektury a tam slysze tekst 900zl i 50 groszy daj mi pani ten kupon bo skana muszę zrobić
Byłem w szoku
Acha chodzi o gre mini
No napewno
Byłem pod wpływem i źle sprawdziłem kupona myslalem ze mam 3/5 a tu słyszę 900zl
18.19.51.53.61 takie dałam na mm
To ładnie byles dzumandzi
803 skan w profilu
06,18,25 lotto tylko czy zagrac o to jest pytanie wole mini multi no to do mapki wracam po malej pauzie
smak banana 4,6 mowilem wam ze dobry
Brunetka
angierski kto ma 13 grudnia o 2140 wiecej parek na tablicy ten wygrywa
Zb
3 422 659. MONTEZUMA1 2018-11-24 (13:15)
smak 4 banana 6
smak 4 banana 6
Bylem w szoku bo myślałem dzień później ze mam 40 zł a tu słyszę 900.50
Słuchajcie wszyscy.Roku Pańskiego 2015 kupiłem w pewnej Kolekturze 2 zakłady Lotto,wiedząc, że u tej zlodjki ( celowy blad), nie padnie nawet sąsiednia liczba.Bylem w drodze do Oddziału po odbiór wygranej 5tki w Lotto Plus.Dalem jej kupon do sprawdzenia.Uslyszalem znajomy dźwięk lottomatu.Babsko odparla: - Proszę 8 zł a na tym brak wygranej.Kupon zatrzymała.Wezwalem policję bo wcześniej wypłaciła mi o 100 zł mniej ( miałem 2 identyczne wygrane po 780 zl).Druga wygrana zrealizowałem w sąsiedniej Kolekturze.Gdy spostrzegłem, ze wygrana wynosi 780 zl,wrocilem do oszustki.Ta przepraszala bo się pomyliła.W innej , innym razem też twierdziła, że brak wygranej ( Euro).Poprosiłem kierownika zmiany.Wygrana otrzymałem.Kolektury były w kioskach z prasą.Juz one nie pracują, nie chciałem ich spotykać bo mam odruchy wymierne.O ironio losu!Dzisiaj spotkałem je w innej Kolekturze jako klientki . Albo każde z nas coś wygra, albo będą pustaki?
a mi taka mloda zawsze w kiosku zle reszte wydawala, trzeba tez uwazac jak sie daje 50 groszy bo licza to jako 20 groszy albo 1 zl jako 50 groszy, stare sztuczki
3 422 809. gryks76 jesli Cie ciagnie na lotto i te liczby to nieodpuszczaj sobie tylko zagraj tymi numerami, moze nie pozałujesz nigdy nie odpuszczaj takich sytuacji graj i wygrywaj
tylko 3 powtorki numerow to nie bylo dobre losowanie, wieczorem bedzie lepiej
62 samotna brac,
w sobote jest zawsze 66? w sobote jest zawsze 6
Brunetka zmieniłem skana to są tylko nie które wygrane w mini
Jak się gra regularnie da się wygrać w tym tygodniu w mini jeszcze nie zagrałem jutro postaram się zagrać w mini
smak banana 4,6
teraz big black cock 3,5,9
teraz big black cock 3,5,9
Jak się gra co losowanie da się wygrać
Montezuma1 grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne tam, gdzie chcą...
gryks76 jesli cie ciagnie na jakies liczby nieodpuszczaj im kresl je i wysyłaj, ja wczoraj tak zrobilem w mini, i zaluje teraz ze pozmieniałem liczby, wczoraj ciagneło mnie na liczbe 2,16,10 19,37 na mini lotka kreslac kupon patrzyłem na to co wyszło przedwczoraj,w mini lotku, i skreslajac kupon skresliłem 2,16,10 ale 19 wymieniłem na 18,i 37 zmieniłem na 36 i tak wysłałem popatrz teraz, poprzez zmiane liczby dałem do pieca, ,poprostu wkradl mi sie jakis chochlik w te numerki, dzisiaj bym odbieral 4/5 w mini niestety tylko wpadlo mi 2/5 na tyych numerach a to jest niestety nieplatne, i widzisz sam siebie zrobiłem w kulki, dlatego jesli pierwsza mysl jest na jakies tam i stawiasz na te numery to kresl je i sie niezastanawiaj na nimi tylko kresl i wysyłaj
Powiedziałem koledze z pracy on do mnie jak ty to robisz a ja mu na to żeby wygrać trzeba grać podpuscilem go by bez wyjątku gral choć 1 zakład co losowanie i tak zrobił gra od 430 około losowań światek piątek czy niedziela i trafił dwa razy 4/5 jest na plusie
Kupuje 1 zakład na 10 losowań
Kolega nie ja
dla kolegi, a nie dla Ciebie
Forsami na zawsze