Wpisy 3 421 145 – 3 421 244
22 listopada 2018 22:11 → 22 listopada 2018 22:34, 100 wpisów
Mulag tak powinno być jak pół szóstki to połowa milionów a nie 24 złotych
forsami a najlepsze jest to ze miałem kupon wysłac na 5liczb a nie na 10, ale cos mnie podkusilo aby na 10 wysłac i dlatego straciłem, bo wysłałem na 10/10 i tu zrobilem 2 bledy 1 to to ze tych liczb nie wysłałem na 5skreslen choc bylem ich pewny a 2 blad to taki ze kreslac kupon 10/10 zlekcewazułem 3 numery i zastapilem je 3 innymi bo tutaj byla by tylko 8/10
ale tak to jest chwila nieuwagi i wszystko sie zmioenia na nie
ale tak to jest chwila nieuwagi i wszystko sie zmioenia na nie
Jak skreslacie liczby to przed ta czynoscia trza napchac sie chinskim czosnkiem
Arczik, za te błędy jesteśmy zmuszeni odebrać panu prawo jazdy (grania)
Arczi następny raz będzie Ty masz intuicję do numerów Victoria Fortuna Gloria Euforia nadchodzą
3 421 154. GABRIEL
Kumulacja Lotto: 10 000 000 zł
3 421 155. Forsami wiem ze bedzie lepiej, napewno chyba sie przezuce na MM choc jeszcze niewiem narazie musze te 5 upolowac w mini
https://www.youtube.com/watch?v=G_1LP3Z6pW4
z dedykacją dla wszystkich wygranych i przegranych
z dedykacją dla wszystkich wygranych i przegranych
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dobrze ze przez net bedzie bogaci w mini grac nie beda tylko.biedni
Trzeba wiedzieć kiedy i gdzie zagrać.Sa paskudne kolektury,w których nawet czwórki nie padają.Mam swoje ulubione, nawet kolektorka kawa poczęstuje.Tam nawet przegrana nie boli.Dopisalo dzisiaj.Teraz jeszcze kropelki z chińskiego czosnku i do łóżeczka.Jutro z rana na śniadanko dwie kromki chleba z masłem czosnkowym i do pracy do banku.
3 421 156. wiem i to był moj bład sam skrzanilem sprawe a mogło byc tak pieknie taja 5/5 choc w reku raz takie 700stówek by sie przydało oj przydało ,ale niema tego złego co by na dobre niewyszło co nie?
10 baniek jak to brzmi
10 baniek mi się sni
Jak Brzeczkowi powolania
Błaszczykowski... Dosyć spania
Tera będzie męskie granie
A wieczorem opijanie
10 baniek mi się sni
Jak Brzeczkowi powolania
Błaszczykowski... Dosyć spania
Tera będzie męskie granie
A wieczorem opijanie
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 267 473,50 zł
Też wyślę 2 Lotto... Na sobotei jeszcze na zdrapki będzie i na mecz Lech_Wisla Plock
Sneak Ty już gwiazda jeszcze chwila ze 3 kilo wpisów bedziesz VIP
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
forsami mogłem byc dzisiaj milionerem niestety sam to spierniczyłem do liczb ktore podalem miałem jeszcze zatypowane 73,i75 numer ale niestety nie skreslilem go na kuponiku tak to jest jak masz 2,50w kieszeni na gre i musisz wybrac miedy mini a MM
https://www.youtube.com/watch?v=TvnYmWpD_T8
Prince - Purple Rain
Prince - Purple Rain
Nie zwracam uwagi na wpisy i punktację.Mnie cieszą i bawią, a nawet pouczaja wpisy Wielce Szanownego Portalowicza Arczibalik73, którego gorąco pozdrawiamy.Jest nam miło pozdrowić wszystkich Portalowiczow. Jednak kumulacja nie przekroczyła 8 milionów a w sobotę będzie tylko 9 milionów. Jest założenie, że kumulacja ma wzrosnąć do 15 milionów.Poznan czeka.
I kolejny hit Nazareth. https://www.youtube.com/watch?v=_4SLhORHuG4
Pasko a co byś powiedział by zrobić ogólnopolską promocję strony multipasko i zaprosić do Rzeszowa chłopaków z Nazareth, oni teraz ogarniają wszystkie terminy z Europy i sa chętni ?
Strona multipasko stałaby się globalna stroną wszystkich Polaków z całego świata. Deklaruję swoją pomoc.
Pasko a co byś powiedział by zrobić ogólnopolską promocję strony multipasko i zaprosić do Rzeszowa chłopaków z Nazareth, oni teraz ogarniają wszystkie terminy z Europy i sa chętni ?
Strona multipasko stałaby się globalna stroną wszystkich Polaków z całego świata. Deklaruję swoją pomoc.
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
3 421 218 sneak dziekuje równiez pozdrawiam
Trafiłem dziś pół szóstki tylko czemu tak mało dostane a nie połowę puli Milionów i tak jestem Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony
Nie tylko Lotto.Wszystkie produkty Lotto są wspaniałe, a najwspanialsi są Gracze.Szkoda, że grają mniej.
Ucieka kura w koło budki i goni ją kogut żółtodziób ...a se zrobie jeszcze dwa okrązenia, coby sobie ciołek nie pomyślał żem łatwa
ale nie ma co narzekac bo czlowiek sie przyzywczaja do wygranych i potem ciezko mu spac w nocy