Wpisy 3 420 908 – 3 421 007
22 listopada 2018 17:42 → 22 listopada 2018 20:38, 100 wpisów
3 420 913.ooooooooooooo nowa ksywke dostałem
3 420 913. Madman skad zes przybył do nas wacpan z TP?
Duzo czytania wypowiedzi na czacie. Miła wymiana zdań. Nadal nie potrafię pojąć apeli do admina o interwencję. Bądźmy madrzejsci od tych polityków, ktorzy zeznawali dzisiaj w sądach. Pozdrawiam. By nie zapeszyc, nie będę, życzył szostek w Lotto. Zagrałem w Lotto, ale nie w Polsce, choć dwa zakłady wyślę mi w Polsce ktoś z rodziny na liczby, które tutaj padły
Oglądał ktoś przesluchanie "Bolka" i "Kaczora". Niezły cyrk, najlepszym rozwiązaniem by było jakby ci panowie spotkali się w ringu w MMA
Co to jest to TP. Prosze mnie oświecic.
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych
czyzbym dostał zaraz banana i jest jestjest banan
Madman, właśnie o tym piszę. Oni obydwaj, bez badań powinni być odizolowani. Na oko widać ich zdrowie. Wstyd.
E tam chwalicie to Multipasko, a ngordy mizerne, a Pasko zarabia nie malą kasę na reklamach, by sie postrala o jakies lepse bonusy
Gramwygram TP DO skrót typowanie parkami i telekomunikacja polska, wybor nalezy do Ciebie co sobie wybierzesz
Polską powinien rządzić obcokrajowiec, bo w Polsce same złodzieje...
Co tam nagrody My tu z pasji nie z przymusu lubimy Multipasko najlepsza strona gier liczbowych
Chociaż raz jeden donald rządził to skutki byly tregiczne gospadarka kulala, aludziom zylo sie coraz lepiej dlatego jestem z dala od polityki
Bonusy są od T. S. Postarali się o nagrody, pod warunkiem, że kupisz Lotto powyżej 5 zł, co oznacza,że trzeba kupić 2, aklady.
3 420 923. dokladnie Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje. Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych
Chwyt marketingowy te bonusy w lotto loteria jakas ala swiateczna aby nabic kleintow
w ilu to juz loteriach gralem tsa, a w zadnej nie udalo sie wygrac nagrody
Madman, zostawmy politykę w spokoju. U nas nic się nie zmieni. Był pewien obcokrajowiec.- Nawet dwóch. Jeden dobrze działał,
Ja 2 razy wygrałem tablet i to tego samego dnia. To była loteriada.
Na lądzie ktoś zostawil zakład Lotto z plusem na chybika, bez wygranej. Wysłałem go na zagraj ponownie. Trafiłem 5 w Lotto.
Nie, to były rejestrowane kody za Multi Multi a zarejestrowałem ich dosyć dużo. To były losy pozostawia ę na ladach przez graczy,którzy nie chcieli kodów.
3 420 936. dlatego uwazam grajmy swoje liczby nie dajmy sie naciagac na jakies promocje, i bonusy ,nie łykajmy wszystkiego co nam oferuja badzmy soba, poprostu nie dajmy sie omamic , ktos na tym ciezka kase robi, a znas sie smieje, grajmy swoimi numerami i wygrywakmy,pomału i do celu dazmy,
ja codziennie cos wygrywam przedwczoraj jakis palant domnie dzwonil ze wygrałem tablet ,wczoraj ze znow wygrałem kamerke samochodowa, wtedy zapytałem go a kiedy wygram samochod? bo jak narazie to jeszcze ani tabletu,ani kamerki samochodowej niedostałem, gosc mi powiedział ze musze odebrac to jutro powiedzialemmu ze okej ze jutro bede z dwoma bodygardami z policji u nigo i napewno odbiore, wiecie co zrobił rozlaczył sie szybko, chyba wyczół ze to nie zarty sa
ja codziennie cos wygrywam przedwczoraj jakis palant domnie dzwonil ze wygrałem tablet ,wczoraj ze znow wygrałem kamerke samochodowa, wtedy zapytałem go a kiedy wygram samochod? bo jak narazie to jeszcze ani tabletu,ani kamerki samochodowej niedostałem, gosc mi powiedział ze musze odebrac to jutro powiedzialemmu ze okej ze jutro bede z dwoma bodygardami z policji u nigo i napewno odbiore, wiecie co zrobił rozlaczył sie szybko, chyba wyczół ze to nie zarty sa
jesli nie biore udziału w jakiejs grze czy jakims konkursie to niby jak wygrałem cos, nie rozumie tu czegos, niewiem czy ja jestem taki glupi czy ten ktos co domnie dzwoni z ta wygrana
3 420 545. arczibalik73 2018-11-22 (10:05) schleisen
3 420 541. spokojnie pamietam nie bedzie referatów juz takich duzych, spoko jest jacunn
3 420 541. spokojnie pamietam nie bedzie referatów juz takich duzych, spoko jest jacunn
Było mi też pisane stracić przytomność podczas ratowania dwuletniego dziecka. Dzieciakowi dzięki Bogu nic się nie stało, a ja byłem już na drugim,, pięknym świecie.. Tam jest pięknie.
narazie tez uciekam bo czas goni a cyferki czekaja a wygrana tuz tuz
Do widzenia. Dosyć wspomnień.
pod warunkiem, że kupisz Lotto powyżej 5 zł,
Nieprawda.Lotto,lub lotto z plusem ,plus do tego jakiś zakład za 2 zł,lub zdrapkę za złotówkę.
Ni8e powyżej,tylko za 5 zł.
Nieprawda.Lotto,lub lotto z plusem ,plus do tego jakiś zakład za 2 zł,lub zdrapkę za złotówkę.
Ni8e powyżej,tylko za 5 zł.
Coś w tym jest, że dobro wraca, krzywda tez
3 420 951 jacunn dlaczego Ty sie mnie tak tu czepiasz z tymi wpisami niby referatami, uspokój sie przecierz nie pisze duzo, TY sie ciesz ze jeszcze mojego refertu zes nie czytał bo bys przez najmniej miesiac bys niespał
Arczibalik73, nie przejmuj się tym. Nie chcę, niech nie czyta.
na razie wcszystkim bawcie sie doobrze miłego wieczoru zycze i wysokich wygranych
no wielu chcę czytać dłuższe teksty Arczi nie sugeruj się użytkownikami co masz robić z tego co wiem aż 25 użytkowników czyta co piszesz szczególnie te długie teksty nie pisz krótko
3 420 956. ja nigdy nikomu nie zycze zle, choc nie ktorzy moze i tak to tez odbieraja odemnie co pisze, jestem człowieczkiem wesołym z poczuciem humoru pewnie jak i kazdy tez tu na tej stronce lub i wiekszosc , mniejsza juz i o mniejszosc, ale grunt to sie posmiac i dobrze bawic,a nie byc ponurakiem i dogryzac kazdemu na porzadku dziennym, lepiej jest sobie pozartowac i posmiac sie anie tylko klotnie sprzeczki i dogryzki, smiech to zdrowie
chcesz byc zdrowy i być szczesliwy wiecej sie usmiechaj tak jak i ja to robie do Ciebie
Arczi nie tłumacz się bo nie ma z czego i tak to nic nie da, nie ma to znaczenia jak ma się ktoś pastwić nad drugim to nie patrzy w tych kategoriach robi tak bo mu to przyjemność robi dokuczanie drugiemu i mówienie co powinien a czego nie , nic twoje wpisy nie zmienią, lub jak nie przyjemność to sposób myślenia wypowiedzi tego już nie zmienisz
trzeba być sobą albo ktoś cie lubi, akceptuje lub nie wszystkich nie uszczęśliwisz każdemu coś nie będzie pasowało w tobie u mnie u innych tego nie zmienimy nie da się
Arczi mówiłem Ci wiele razy ze nie mówię tego złośliwie bo jestes spoko gość .Tylko to co piszesz można napisać używając o 70% mniej wyrazów
mulag ja sie nietłumacze alre to prawda co piszesz
3 420 967.wiem ale ja nie umie krocej pisac ipisze tak jak moge
pisz długo nie słuchaj innych tylko nie na całą stronę zaraz ci powiem ile moim zdaniem
dobra narazie ide do cyferek
Czasami tak jest w naszym zyciu kłócimy sie z drugą osobą o jakąś głupote a potem załujemy tej osoby bo ona jest zła na nas potem mozemy nie gadac z tą osobą przez całe nasze życie a co kto da ze nie bedziemy gadac tą osobą bedziemy cały czas załamani śmutni bedziemy cały czas myslec na temat tej osoby co zrobilsmy tej ze ona nie ma ochoty gadac z nami kiedy ta osoba na przykład zachoruje na jakią chorobe którą nie mozna wyzdrowej i osoba urmiera a my myslimy czemu ja z tą osobą nie pogodżicłem sie potem kto boli nas bardzo kiedy ta osoba umiera to myslimy ze zrobilsmy błąd ze ja nie pogodziłem tą osobą kiedy ona jeszcze żyła
dlatego uwazam ze nasze zycie jest krotkie i nie powinnismy sie znikim zarzerac kłocic i nikogo wyzywaci obrazać bo nikt z nas nie wie co go w danej chwili moze i spotkac ,bo nikt ni zna swojego dnia ani godziny i nieraz mozemy nie zdazyc tego kogos i przeprosic, za to co mu powiedzielismy czy nawet ublizylismy mu, dlatego zawsze powtarzam kochajmy sie jak bracia a liczmy sie jak żydzi,bez obrazy dla żydów bo to tez ludzie, a kazdego trzeba kochac i
Witam.Madre słowa.Pozdrawiam z Radomia.
3 420 978.witajdziekuje i roniez Pozdrawiam i zycze milego pobytu u nas na stronce
3 razy zastanówmy się co piszemy o drugim bo go to może obrazić łatwo na kogoś pisać ale dobrze wiemy że jak nas pójdzie szybko się uruchamiamy i zaczyna się robić domino i końca nie ma od słowa do słowa i końca nie ma, problem w tym że nie zastanawiamy się że pisząc coś obrażamy drugiego skoro sami nie chcemy być obrażani pomyślmy o innych a nie jedno stronie
Kupiłem jeden zakład z maszyny.Niby ładne liczby bo urodzinowe, moje i najbliższych.Moze coś z tego będzie? Takich chętnych jak ja są miliony.
3 420 980.o wlasnie cała to prawda jest narazie wszystkim i jakby mnie juz dzisiaj niebyło tutaj a byłbym w lochu to zycze i tak wszystkim wiele szczescia i wysokich wygranych, i co złego to nie ja
3 420 Radomiak47 obyś te liczby trafił zycze CI tego z całego serca graj i wygrywaj
Witka wieczorna... Bierzcie przykład z Lecha i Jaroslawasądzili się a później? dalej robili swoje
Na dzis 3 zaklady mini system 6 z maszyny
Ciekawe czy Bolek czyta MP w koncu tyle razy wygrał w lotto ze wartałoby
Ale Jarosław też mądry nie jest... Sądzić się przed końcem żywota jak sam Lechu chciał się pojednac
Ja gram własnym systemem. Z pewniaków - raczej dużo nie zyskamy, ale można zaryzykować i zagrać większą stawką.
https://i.postimg.cc/63RH6V5G/Screen-Shot-11-22-18-at-07-25-PM.jpg
https://i.postimg.cc/63RH6V5G/Screen-Shot-11-22-18-at-07-25-PM.jpg
Lotto system na 12 skreśleń a co to jest prawie 5,000 tysięcy można to przepuścić przez komin tylko nie mahnetyczny tylko spalinowy i ani pieniędzy i ani wygranej i ani Ani
Tomi dobre to było z tą nogą patrzyłem na tą debatę Kwacha i Bolka
jacunn
W co dziś grasz ? Ja puściłem 5 DL bez plusa, moje typy, a Ty ?
W co dziś grasz ? Ja puściłem 5 DL bez plusa, moje typy, a Ty ?