Wpisy 3 420 819 – 3 420 918
22 listopada 2018 15:30 → 22 listopada 2018 17:47, 100 wpisów
ja tu widziałem po 12 wpisów i więcej i nikt nie zwracał uwagi pod rzad nawet nie będę pisał kto
Do wczoraj była promocja w Multi Multi na 8 skreśleń a dzisiaj jest szansa wygrać 8 Milionów kumulacja zamówienie złożone biorę to
Mulag co ty chyba prasujesz koszule garnitur wiem chcesz wyglądać godnie by Milionera Forsami ego przywitać po zgarnięciu puli 8 Milionów w Lotto
3 420 829.
Arczibalik73, masz rację,że Ci będący w lochach, trafiają. Co do stroju po odbiór głównej wygranej najlepiej ubrać się jak bezdomny.Polecam całość przelać na konto pewnego banku, o którym tak głośno.
Arczi grunt to poczucie humoru bo to jest srona o grach a jak gry to raczej na wesoło i tak się toczy Fortuny koło
3 420 834.no umnie poczucie humoru to jest na porzadku dziennym, lepiej sie posmiac pozartowac jak bys posepnym jak tu co niektóre osoby
3 420 832. Sneak tak trafiaja i to bardzo dobrze oby tak dalej
no tak najgorsze jest to że im się wydaje nawet są pewni przez rodziców w pajanę jak mantra jak wszystko wiedzą lepiej i rządząca ustalają co można a co nie mimo że do tego nie mają prawa
najgorsze to jak dzieci ale im się to inaczej wydaje lecą na skargę a sztuka jest rozwiązać problem samemu dojść do kompromisu ale nie tak powiedziałem tak ma być i tyle koniec skończyła się zwrotka
dobra tyle kilka poprawek trzeba na nieś w programie na razie uciekam
Użytkownik Dembina dodał nowy komentarz w temacie:
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Użytkownik Dembina dodał nowy komentarz w temacie:
Nigdy nie korzystam ze statystyk Typuje na zasadzie liczby głównej z sąsiednia plus minus 7
Forsami , dwie szóstki padną w Twoim mieście na R.I to jedna na system.
krzysio744 2018/11/22 16:05
3 420 834 ,,arci ,,,lepiej posmiac zartujom sie ,ale ty nie masz rozumu co wymyslec jak małpa whistling
3 420 834 ,,arci ,,,lepiej posmiac zartujom sie ,ale ty nie masz rozumu co wymyslec jak małpa whistling
krzysio744
wystarczy kuknac do sasiadów na chwilke i juz sie widzi czym sie zajmuja i co mysla o innych tu ze stronki, normalnie zenada i szkoda gadacpozdrawiam Cie krzysiu 744
Arczi szukałem wpisu co podałeś ale go nie znalazłem a to chodzi że na innej stronce tak napisał
mulag wszedłem na stronke kolegow z TP na chwilke aby cos sobie sprawdzic z liczbami i taki wpis o sobie przeczytałem , ja tego goscia lubie aon mnie dp małpy porownuje niezły komik nie?
3 420 863 podobno tak
fak oczywiscie ze ta
tak oczywiscie ze tak cos zjada litery
ten sam gatunek jesteśmy ludzki a tak się różnimy nie potrzebnie, budujmy razem lepszy świat
3 420 868.dokladnie popatrz co wyszło we wpisie mojim 3 420 867. miało byc tak wyszło fak ina koncu znów miało byc tak wyszło ta
do wiadomosci krzysia744 ja niepochodze od małpy a od orangutana najwazniejsze jest sie umiec smiac z siebie samego tez
źle mnie wychowano jestem wymierającym gatunkiem chyba każdy walczy nie ustępuje za dobry jestem tu trzeba być twardy żadnych skrupułów
darwin to wymyślił trochę to jest wiarygodne ale są już dowody ze tak nie jest, ale nie wszystkim to na rękę
3 420 874.wcale sie niezdziwie jak zaraz dostane bana i wieczorem bedzie wygrana
spytaj się Forsamiego jak jest podobno się zmieniło Forsami mówił ze daja chiński czosnek i kromkę ciemnego chleba i miskę kaszki
3 420 880 ja uwielbiam czosnek i nie wazne czy jest polski czy chinski wazne ze czosnek a czosnek to samo zdrowie jestkasza tez dobra jest przynajmniej nie utyjesz,ciemny chleb tez jest dobry to widac ze dbaja o skazanych a jak z bannnanami jakies owoce na deser sa?
Szybkie te nożyczki na forum, ale co, Pasko, jeśli w tym, co ludzie piszą o tym użytkowniku jest prawda ?
a nie od dziś wiadomo że od czosnku chińskiego żeby rósł świński ryjek
3 420 879. mulag popatrz jakie wyrzywienie ,spokój, czas do przemyslenia roznych zeczy i jeszcze w dodatku wychodzisz z lochu i trafiasz kasiorke jakas to jest zycie
płakać się chcę tu żebra o banana a tam jest na porządku Pasko zrób coś
3 420 883.tego to nie wiedziałem ze od chinskiego czosnku jest ryjek swinski, ja takiego ryjka nie mam jeszcze to chyba inny czosnek jem
3 420 882.robal 36 smiech to zdrowie
3 420 894.
3 420 897. forsami ja niechodze po urzedach z młotkiem a z bronia
Krzysiuniu - nie pamiętam tam hasła, i nie chcę Karolowi dućtrupy i jeszcze inne przyczyny, no nieważne, ale - zaglądam, oczywiście ,tu spytam - o co chodzi z tym "150 zeta za program " ?
dobra pozartowalim ,posmialim sie tera udaje sie w cyferki co by na wieczór cos przytulic sesownego wktoras gierke, moze puszcze sobie 1 MM ciagnie mnie na pewne cyferki, forsami powtorz kupon na wieczór czuje powtórki z 14
nie powiem ktore beda ale beda o ile mnie przeczucie nie myli
3 420 905. Forsami to słuchaj aniola a bedziesz wygrywał
3 420 913.ooooooooooooo nowa ksywke dostałem
3 420 913. Madman skad zes przybył do nas wacpan z TP?