Wpisy 3 420 445 – 3 420 544
22 listopada 2018 01:40 → 22 listopada 2018 10:04, 100 wpisów
Tak, szkoda, bo okazało się, że ich dzieci i wnuki to nic nie warte pieniężniaki, którzy za kasę będą nawet żyda udawać, aby tylko żona była zadowolona.
Nie wiem czy ludzie zdają sobie sprawę, ale jakby każdy Polak poszedł do banku po swój depozyt to jego tam nie ma, jest tylko zapis w komputerze a pieniędzy nie ma.
3 420 430.
grać jeszcze raz grać w gry ts na pewno wygramy w zeszłym roku przyszłym nastepnym w tym 10 leciu , stuleci lub następnym wcieleniu
Dziękuję bardzo wszystkim za paczkę żywnościową klawisz przyniósł wszystko tak sobie siedziałem i myślałem że jesten niesłusznie skazany
Mulag wczoraj żeśmy gadali przez telefon i do tego jeszcze co napisałem w artykule to dochodzi inwigilacja
Tak te sady dzialaja na zielonej odwolac sie nie mozna kaucji nie ma prawo do adwokata nie ma bez prawie
Interesują się Tobą jak wygrasz np W Lotto Plus to odrazu ale jak na chleb człowiek niema to nikt nie pomoże takie to jest wszystko
Pamietasz co nasz starszy kolega mowil jak trafil 5z 6 wygrał 5 tys cos ponad to tak nim krecili jak by wygral miliony moze na fundacje na to na tamto moze wogole zostaw ta kaske
W radiu od 6 grudnia straszą... zimą.
-2 za oknem.
Forsami.
Kedzior
jutro czarny piątek - oszustwo wyprzedaży w polskich sklepach , przecena z 50 na 60 zł
https://sphoto.nasza-klasa.pl/53131998/17808/main/c2c93d5def.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Lotto de: 11 000 000 euro w sobotę.
Eurojackpot: 10 000 000 euro.
Eurojackpot: 10 000 000 euro.
Emerytka.
Przerwa.
Wędrowca netowy
witam graczy
ale miałem dobry udój na promocji 8 liczb wczoraj 6/8 przedwczoraj 6/2 240p zmultowane tak to można grać
6/8 ma być chochlik sie wkradł
brawo prezesie
Masterszef
danke zibi
53
78,61
Czwartek nie mój dzień.... Nie gram, milczę ale sledzei parki nlizuje.... Mam około 50 parek
Od dzisiaj do 31.12.2018 loteria świąteczna.
Kup Lotto lub Lotto Plus oraz inny dowolny produkt LOTTO
za minimum 5 zł i weź udział w loterii od 22 listopada do 31 grudnia 2018 r.
za minimum 5 zł i weź udział w loterii od 22 listopada do 31 grudnia 2018 r.
I tak się sprzedaję dane osobowe .emerytko
Zibi każda suma wygranej będzie przelewane na Twoje konto ,nigdzie nie bedziesz musiał jeździć .
Nie trzeba podawać danych,tylko nr telefonu.Chyba,że wygrasz nagrodę,to wtedy trzeba podać dane.To zrozumiałe.
Bo kiedyś czytałem coś takiego obca firma się tym zajmuje i jak wyślesz loteri to i wyrażasz zgode na przetwarzanie danych osobowych
Nie łapie się na promocję.... Multi za 10 zł zagrane na multi 8i się cieszę... Chociaż końcówkami warto było grać końcówkami... Ale nakład 25zl na losow...
3 420 472. samemu trzeba myśleć nad liczbami a noe tylko zrzynac ze stronki cyferki
witam wszystkich czatowiczów
i jak tam po promocji MM sie czujecie,kto ile wygrał a ile stracił?
pinokio masz zryty beret typowy polaczek lewe rasie ani pracy ani kobiety nic pierwszy pewnie patrzysz co komu zawedzic a teraz referacik i to ci nie wychodzi im dluzsze tym bardziej ani ladu ani skladu same ble ble mialem zatypowac ale po co masz mi zawedzic
czesc forsami miło Cie widziec znów na zielonej
Arczi witamy Cię Alleluja witamy Cię Alleluja witamy Cię Alleluja niech Bóg błogosławi
Jestem Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony wczoraj niesłusznie uwięziony
Emocje na bok nie dajmy się sprowokować Arczi bierz krytykę na miękko jednym uchem wpuść a drugim odrazu wypuścić
Multipasko to portal dla każdego a nie prywatny folwark każdy ma prawo do wypowiedzi czy go lubimy czy nie
3 420 519. czego ty gosciu jestes taki walniety ,a skad ty mozesz wiedziec czy ja mam kobiete czy nie i czy pracuje czy nie, a moze ja sobie z tego jaja robie jak z ciebie co? spokojnie nic Ci nie zwedze bo mam swoje liczby ktorymi gram, to po 1 i na czyjichs nie bazuje, tak jak TY , moje liczby czesto wychodza bo sa pewniakami, a Twoje gdzie?
3 420 524 fordsami dokładnie jak mowisz
heya
W miejscowości Lubin padła wygrana 260 000,00 zł w grze Multi Multi Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Chojnice padła wygrana 129 681,80 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Częstochowa padła wygrana 129 681,80 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Stargard padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Działdowo padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Warszawa padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
3 420 528. arczibalik73 2018-11-22 (09:53)
Arczi nie wiem czy jestes żonaty,czy singlem czy pilotem bombowca albo maszynistą pendolino
Ale wiem jedno miałeś ograniczać się w referatach
Pamiętaj o tym
Arczi nie wiem czy jestes żonaty,czy singlem czy pilotem bombowca albo maszynistą pendolino
Ale wiem jedno miałeś ograniczać się w referatach
Pamiętaj o tym
3 420 525.tak to prawda to nie folwark jest tylko stronka o grach liczbowych, ale nasz kolega z ze stronki uwaza inaczej ze chyba na folwarku sie znajduje,zero szacunku ma dla graczy, i jeszcze kogos wyzywa a sam jest niewiele wart nie powinienes juz spac? ja nie jestem sebastianem który CI pobłazał I tolerował Twoje dogadywanie, lec do Pasko i sie poskarż bo chyba to Ci najlepiej wychodzi tu na czacie co?
3 420 522taK niech nam wszystkim błogosławi nie tylko mi
Wygrana 260 000 nie pada w Częstochowie, a to znaczy że... nie wygrał.