Wpisy 3 418 850 – 3 418 949
20 listopada 2018 16:50 → 20 listopada 2018 17:46, 100 wpisów
Sebastian był i nie będzie wiesz przecież doskonale i jest cudownie dawno i nim zapomniałem
o widze jest druga zmianab juz jest gryks 76,andromeda dajmy innym tez popisac
gryks 76 bedzie bedzie wroci jeszcze teraz go niema ale bedzie, nikt mu tu nie zabroni byc
gryks 76 bedzie bedzie wroci jeszcze teraz go niema ale bedzie, nikt mu tu nie zabroni byc
Emeryt miał rok a ten niech ma dożywotnio hm nie zabroni pasko zabroni chyba że wejdźie z durnymi wpisami pod innym nickiem i tyle o tym Trolu pisząc o nim staje się dumny jak paw więc nie znam trola
Sebastian pewnie nie ma bana - bo sam Pasko napisal ze jemu sie nie nalezy
Angierski dostał było na niebiesko nie 24h lecz dluzej oby dożywotnio
3 418 851. sebastian bedzie wiem o tym dobrze i nikt mu nie zabroni tu byc ta stronka jest dla wszystkich, a nie tylko dla wybranców , sebastian nie ma juz dawno bana, i sie nie ukrywa ban mu sie skonczył jeszcze przed moim banem chodzi mi o czas,ja tez po banie tu kilka dni nie wchodziłem nie dostałem go na 48h ,i z tego co pamietam to Pasko podał ze zmienia czasowosc bana z 24h na 8h, , ato ze go tu niema to niejest z powodu bana napewno poprostu kolega ma duzo zajec i tu niewchodzi lub czyta tylko w wolnych chwilach co tu i kto o nim pisze i tyle w tym temacie
Na miesiąc mamy spokój z Sebastianem.
Hura...
Hura
Hura...
A tak poważnie fajnie było z nim... Bo jak ciśnienie niskie to pomagalo
Hura
Hura...
A tak poważnie fajnie było z nim... Bo jak ciśnienie niskie to pomagalo
Arczibalik widzisz jak ty mało wiesz tyle miał on i ty banow że się pogubiłem ominęło cię dostał na dłużej ale pisz se że nie ma ze wróci kiedy chce ze se wolne zrobił może ktoś naiwny uwierzy twoje jego wybielanie usprawniedliwianie że go nie ma a teraz referacik że źle pisze ja tobie i tak nie wierzę mam o tobie klamliwe zdanie zegnam
3 418 864.pewny jestes tego na 1000% bo ja bym nie był tego taki pewny na Twoim miejscu ze akurat z nim tu niepiszesz gdzies z pod jakiefos innego niku nie sebastianpozdrawiam ciepło kolege
3 418 870.wiesz wlasnie ty bardzo mało, a wiesz gdzie mam twoje zdanie o sobie, jak nie to sie domysl zegnam Cie
Arczibalik73,wiele pozytywów napisano o Twoich rozważaniach.Nie tylko ja, ale grono moich znajomych stwierdzimy, że piszesz rzeczowo i na temat.Obawiamy się by czasem admin nie zablokował Ciebie jak wielu innych. On nie lubi takich jak my.Rozumni są dla niego zagrożeniem.Oby ta promocja 8/8 się skończyła i by liczby, które kiedyś były naszymi ulubionymi liczbami były losowane.Prawda jest co jest w materiałach na Youtube o " oszustwach".Autora straszno prokuratura, zmuszano do usunięcia materiałów. Pan J.T.nie dał rady.Dzisiaj wątpliwe by padła szóstka w Lotto.W lotto plus, tak.Beda kombinować podwyższyć kumulacje do 12 milionów.Liczby na Lotto są w losowaniu MM z 14:00.
3412038 arczibalik73 3412038 tak arczibalik sm zrobił se wolne pasko mu dał wolne nie oklamuj ludzi nie wybiela go
gryks76 TY tez dostaniesz niedługo moze i na zawsze jak bedziesz sie tak tu panoszył i i osadzał bez podstawnie innych czatowiczów ten czat nie jest Twój nie zapominaj o tym, tu moze byc kazdy kto tylko chce, Ty nikomu tu nie zabronisz byc a jak Ci sie coś nie podoba to poprostu nie wchodz tutaj i nie zasmiecaj swoimi wpisami czata ,tu jest spokó i tak ma być i tu wacle nie jest tak ze sebastiana niema akurat teraz ,amoze jest a
a TY o tym nic niewiesz akurat
3 418 877.to widac ze mało wiesz , a wiesz z kim teraz wogole piszesz?pewnie tez niewiesz co?
Sebastian dostał bana bezterminowo ,chat jest bardziej merytoryczny bez jego durnowatych pytań w hurtowych ilościach
Haha z pinokiem a może z sm z ufo w 1 postaci lecz idę dalej zasmiecaj czacik
tomi77 i tu robisz blad bo zamiast w promocji wydac wiecej to pozniej do nastepnej promocji wydasz wicej
3 418 874.nikogo niewybielam kolego niestety mało wiesz wiec sie nie wypowiadaj jesli nie wiesz idz sobie mecz poogladaj i wrzuc troche na luz,
Arczibalik dalej oklamuj ludzi dostał bana na długo a jak się chowa dostanie na inne nicki
Masz problemy ze zrozumieniem jak zwykle nie jesteś moim kolegą ile razy mam ci pisać zresztą z tobą pisać
3 418 891.to uwazaj bo za tego pionka mozesz słono beknacja nikogo nie oklamuje a lubin niejest daleko wiec nie podskakuj dobrze
Nie kombinować:
Sebastian dostał karę na miesiąc.
Sebastian dostał karę na miesiąc.
3 418 895. to niepisz wiecej domnie i i nie oszukuj lidzi na czacie i niewyzywaj kogos od pionkow
Sebastian wiecznie żywy
gryks76 a teraz idz do Pasko i napisz mu tam na stronce tak jak to o wszystkich piszesz ze sebastian i inni Ci dokuczaja a ty jestes tu taki swiety ze szkoda gadac, wiesz jak sie nazywaja tacy ludzi ktorzy szczelaja z ucha na prawo i lewo szpicle i niepowiem jeszcae jak bo niechciałbym tu znow bana zaliczyc ale ty widac do takich ludzi widac nalezysz. Cie przyjacielu kaczki dziwaczki ktura to ukradli wam z placu w rynku
Eh idę uważaj jak chodzisz pamiętaj że za każdym razem ci się nos wydłuża
3 418 891 faktycznie z pinokiem nie z pionkiem sorki zle odczytałem ale to nierobi roznicy mi bo pinokiem tez nie jestem, dla twojej wiedzy
3 418 908 byłem tam tyle razy i jakos wyjechałem, a co macie ten lubin taki rozkopany czy kibice wam nie pozwalaja nigdzie poza obremb miasta wyjezdzac co?
co do kobiców klubu sportowego wielki szacun
co do kobiców klubu sportowego wielki szacun
3 418 911.a ty zapamietaj ze zemby 3 razy nie rosna to nie tak jak w grach liczbowych jest,liczby ze sie powtarzaja
Zaraz WN ode mnie za tamto
Islandorka
Arczi co masz na w.
Zb
Kto ma k.7
Tylko ja?
Co to jest k7
Zb schyl sie
Juz
Nic nie widzę
No to
Zb
3 418 873. Sneak 2018-11-20 (17:05) A to Polska wlasnie
Arczibalik73,wiele pozytywów napisano o Twoich rozważaniach.Nie tylko ja, ale grono moich znajomych stwierdzimy, że piszesz rzeczowo i na temat.
Rzeczowo i na temat!?
Są granice absurdu.. Nawet tutaj.
Arczibalik73,wiele pozytywów napisano o Twoich rozważaniach.Nie tylko ja, ale grono moich znajomych stwierdzimy, że piszesz rzeczowo i na temat.
Rzeczowo i na temat!?
Są granice absurdu.. Nawet tutaj.
Forsa
Ja mam systemem 7
Zbyszek to jeszcze wykup system 7 komin magnetyczny bo to ostatnio jest na topie stare ale jare ale ubaw po pachy wejdź na Youtube Lotto 80 Szóstek 1994
Nie bo 3 zmiana
Pamiętam to 1994
Okraska zalecane nawet przez lekarzy jestem za filtruje nerki no i działa na wyobraźnię wszak pijemy to złoto w płynie
Niebawem trzeba jakieś modły rozpocząć..
Może chociaż uda się zremisować..
Wczoraj Hollandia pięknie dla nas zagrała.
Może chociaż uda się zremisować..
Wczoraj Hollandia pięknie dla nas zagrała.
Forsami zagraj systemem