Wpisy 3 418 750 – 3 418 849
20 listopada 2018 14:30 → 20 listopada 2018 16:50, 100 wpisów
3 418 743 uwazasz ze te szczesliwe liczby ktore tu podałes to wyjda?
Mulag burzymy komin magnetyczny teraz będą kule wpadać do otworu na dole do rynny spustowej żadne tam powietrze jesteś za to bierz młotek robimy porządki będziesz My teraz wygrywać
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
3 418 752. kpm in magnetyczny, rynna spustowa
3 mi nie przyjeła wwczoraj tylko młotkiem dać jej mówię może snikery a widzi pan snikersy a ty masz widzieć taka młoda tak mnie wku..
Arczi trochę teraz na poważnie widziałeś te filmy kontrowersyjne o grach i losowaniach jak Ty myślisz rolują nas jak rolade albo dywan bo jak tak to sprawe do gazety telewizor aa radio i bierzemy po młotki i Ty jeszcze z tą pepeszą na Youtube pełno tego zobacz film 80 Szóstek w Lotto 1994 tam jest o tym komin magnetyczny i jak to Rysiek chciał zrobić .. a tak ludziom dobrze życzył na koncercie życzeń zobacz sobie ubaw po pachy..niema blachy
1000 zakładów w mini lotto ile WYGRALIŚMY? zobacz sobie fordami arczi i inii
3 418 762. jagawisia zycze powodzenia i wyskich wygran ja od jutra wylacznie mini lotek
tnie sie wam stronka?
Już mnie kusilo by zagrać 1o zakładów wszystkie dziesiątki.... Rozum gorabo tu 4/8 a z maszyny groszowe sprawy
1250 zł w mini 1000 zakładów na 100 kuponach tylko 3 zwycięskie wygrane 3 tróji wygrana 90 zł okoo strata 1160 około jaki z tego morał
Dzis pijemybarabaraPortugalia mówi nara
No bo Lewy niegolony
Tak choruje jak szalony
Nudzi pewnie go bieganie
A i z krycha ma zatargi
Woli mieć podbite oko... Niż spuchniete swoje wargi
No bo Lewy niegolony
Tak choruje jak szalony
Nudzi pewnie go bieganie
A i z krycha ma zatargi
Woli mieć podbite oko... Niż spuchniete swoje wargi
Mulag przypomniało mi się kilo pomarańczy krem bambino i predator
był lewy były porażki dobrze jak by wygrali to będą mieć lepsze rozstawienie do Eliminacji Europy
Forsa...Babka z toska mówiła że ludzie drapac wola niż grać w multito ja i to i to wzialemwieczorem wskazane
Ja tam wcale trenera Brzenczka nie winie to piłkarze grają na boisku a nie trener a że nie chce się im grać bo im kasa przeszkadza w kieszeni to już co innego
wszyscy tacy mądrzy szczególnie komentatorzy niech zostaną trenerem zobaczymy co zrobią
Tomi ta Babka dawała Ci do zrozumienia żebyś ją podrapał na meczu razem a Ty bierzesz i zdrapki kupujesz
Mulag ja chętnie zostane trenerem będę uczył zasad skreślenia kuponów wszystkich możliwych gier to mi pasi wreszcie praca którą lubię
To nie są żarty ludzie nie umieją skreslać blankietów i zasad nie znają to ja ich nauczę
A co do wygrywania to gosc wygrywa ale jak jest duza kumulacja i gra wszystkie kobinacje liczb i wygrywa nie wazne czy ktos kombinuje
Mulag to ci właśnie kiedyś pisałem Ci na mesie gram systemem i taki komin magnetyczny i g tech i co tam jeszcze kto wymyśli może mi jeździć na motorze a ja i tak wygram tylko trzeba mieć kase na start pójdę do Szewczyka po długopis będzie dobrze skreslalkupony
3 418 759. widziałem to na YOUTUBE nie wiem czy to prawda czy fałsz , ale ja typujac liczby nie bioore pod uwage tego co tam w tych filmikach pokazuja sam krsle swoje liczby i na nich gram , na nich sie tylko opieram, co zas tyczy sie tych filmikow to podejrzewam ze ktos chciał zdobyc szybko popularnosc w necie i na odsłłonach tego zarobic niezła kase
3 418 769. dlaczego ta sadzisz i uwazasz ?
Mulag też to oglądałem... Wtopa była chyba że ty inny oglądałeś.... Ja ten co tyl mieli kilka stow
3 418 785.
{{hej} 36/41/65/74 pocelowane pewniaki 41 i 74 ładnie weszły
real 2x4/8 , 3/7 i pustak
oboki 44,48
real 2x4/8 , 3/7 i pustak
oboki 44,48
Nic trzeba mieć swój rozum i silną wole ja dziś zagrałem za to co wygrałem tyle że zostało mi 2zł z mini to dołożyłem 2 zł na lotto z plusem nic wiuećej
3 418 799 jesli chodzi o filmik ze zdrapakami zakupionymi w kilku kolektorach w wawie to moze to byc prawda akurat bo niewierze w zdrapki bo juz jako lepek sie przejechałem na losach i tez kiedys na zdrapkach, i wierze wto ze moz byc kilka pełnycj amilony jest pustych i chodzi tylko o wyciagniecie kasy od ludzi ale to tylko tak ja uwazam,
Arczi nie tylko ty tak uważasz połowa Polski tak uważa chodzi tu oto by mydło bardziej kupować bo jak drapiesz to masz place czarne ise musisz umyć
Pudełka Czekolady , mizerota.Tylko przyglądałem się drapoacym.Na 17 zdrapek jedna za 5 zł.To za złotówkę można kupić bank.
ja wierze w to co sam sobie skresle i to mi np wyjdzie,i np. trafie te liczby na ktorych wygram cos tam, wtedy wiem ze wygrałem anie jakies tam bzdety w zdrapkach, jeden gdzies tam cos trafi w taka zdrapke a wtedy wszyscy nagminie kupuja bo tez chca wygrac a gdy kupia los magle przychodzi rozczarowanie ze znów sie nieudało akase straciles, bo zawierzyłes ze ci sie uda, atu zonk jak zwykle
jak ktos wierzy w szybkie szczescie to nierch kupije i gra ja tam od zrapek jak najdalej sie trzymam, wole za te pieniadze wysłac sobie cos co sam skresle i zadne chybił trafil , bo wto tez nie wierze poniewaz uwazam ze maszyna wybiera losowo numery tak aby ten gracz ktory zakupuje ten los nietrafil, uwazam ze jesli mawszyna sie pomyli nieraz to wylosuje przypadkowo jakas marna 3z5 czy nawet moze i 4 z5 czy 6 ale to niestety jest taka tylko jedna szansa na milion zawartych zakładow, ja uwazam zeby wygrac trzeba samemu kreslic swoje numery i nimi grac i czeakac az wpadna , niema co sie porywac z motyka na ksiezyc i trwonic pieniadze , smiesza mnie te zachety totalizatora kiedy słysze zagraj w MM na 10 skreslen za 10krotna stawke z plusem na wielokrotnosc losowan a wtedy mozesz wygrac głowna wygrana, to tak zachecaja jakby mowili idz i sprzedaj swoj dom z wlasna rodzina a wtedy bedziesz bogaty, , a sa tacy ludzie ze to lykaja i mysla ze jak wysla i taki kupon i skresla 10 krotna stawke to zaraz wygraja, a to niestey wcale tak nie działa tu trzeba wyczucia numerów i szczescia poprostu aby osiagnac to co zamierzamy bez tego ani rusz chocbys sie i zadłuzył i sprzedał dom , to i tak nic nieda tylko szczescie i wyczute numery faja szanse na wygranadlatego zycze wszystkim duzo rozsadku i szczescia przedewszystkim i wysokich wygranych
W dodatku Arczi to 10 z 80 no ale My zawodowcy to wiemy na te kity się nie nabierzemy
jacunn ja myślę ze Arczi już dużo wygrał co masz w profilu sama spluwa ile kosztuje okulary garnitur wcześniej młotek
3 418 813. jacunn tego ci niemoge wyjawic, bo to nie jest stosowne pytanie i lepiej sie zapytaj ile przegrałem anie ile wygrałem to bedzie realniejsze juz pytanie niz z tymi wygranymi, powiem Ci tylko ze wygrałem duzo a jeszcze raz tyle przegrałem, co wygrałem w całym swoim zyciu ,od kąd zaczołem przygode z totkiem, , ale coz raz sie wygrywa raz sie przegrywa to jest gratylko i jak ja to zawsze mowie jesli ma byc i mam wygrac to wygram tym 1 kuponem i nie musze kupowac wiecej zakładów jesli ma byc to bedzie na tym 1 zakladzie zawartym przezemnie a jesli nie to nie, grunt to sie nie załamywac i ze sie nie trafilo i grac dalej tylko za tzw symboliczna 1 zł nie wiecej, niema co sie porywac z wieksza kasa bo i tak nic z tego niewyjdzie i jak wiadomo tutaj nie my zarabiamy tylko istytucja ktora nam umozliwia ta gre, ale chcemy to gramy bo zyjemy marzeniami i za te marzenie czesto i tez placimy drogo, nie , z drugiej zas strony co kto bogatemu zabroni nie ?
3 418 806. no chyba ze myjesz szamponem to sa czystsze i bardziej pozniej pachnace
3 418 816.mulag jesli chodzi o splowe i o bronie to odkupiona od ruskich na bazarzena wyprzedarzy jak uciekali z polskii , okularyz NRFu a garnitur szyty na miare
3 418 820.tak jak mowiszgrunt to dobry humor miec i umiec sie smiac niekiedy tez i z samego siebie
no narazie forsami ja tez narazie uciekam s tond trzeba cos na wieczorne losowanie podumać no czuwaj lece w cyferki
no hejka wszystkim
dajmy tez innym popisac na czacie bo niemoga sie dopchac tu
No ja też uciekam niech ktoś godnie nas zastąpi będę przed losowaniem
Sebastian
3 418 831 to i tak dla Ciebie
3 418 833. sebastian gdzie jest?
mam dobry net a wczytuje i wczytuje coś jest ni tak odświerzanie nic nie daje
tnie sie diabelsko fejs i niemozna nic pisac zanikaja literki tez i wychodza głupoty pozniej,
no ja tez mam szybki net a idzie jak flaki z olejemnarazie baj
Mulag dzięki mi teeż wyskakują jakieś dziwne komunikaty albo kasuje mi masanera
Isa jesteś jak ziorniesz k.2,7(42,52,62,37,47,57) p.25 i 40 stki powtórki 45,65,69,18,30 i być może 71
53