Wpisy 3 415 881 – 3 415 980
17 listopada 2018 18:54 → 17 listopada 2018 19:39, 100 wpisów
Pani Jadzia jest córką rzeźnika i pewnie jak poproszę jej ojca o rękę to on zapyta...z kością czy bez ?
tomi bo ziorlem dwie pierwsze zdrapki pensji mialy numer dnia urodzin i imienin moiej zony
zreszta co mi tam w zabawkach ts nie raz cos tam jest o to te liczby 06 09 12 i bylem
Wszyscy kombinują na wieczór z cyferkami a ja mam pomysła Mam rzutki, więc przytrzasnę pukona do ściany i heja a to dla poprawienia cylności
Gosia Ale nie pomyliłas się co do Gryksa To Najmilszy chłopak na tym pokoju
gabriel bo sobie przypomnialem wyobraz sobie ze w legnicy mieszka koles ktory przy roznych okazjach i nie tylko lata na motolotni cos tam do niej montuje cos wiesza dzis widzialem go przebranego mikolaja motolotnia wygladala jak by mikolaj mknol na saniach z reniferami jak bedzie foto na stronie to ci podam lub dam foto w profilu moze zaraz znajde
Gabrieldobre... Gorzej jak córka pani Jadzi pracuje w prosektorium
Motolotnie są fajne... Znajomy manie pytałem się kiedy idzie do kiblaprzed startem czy po
Grysik dobre to Już słysze jak mały Jasiu drze gębe zadzierając w góre ...mamo mamo i co i co Jest Św Mitołaj
Tomi77 Fajna opcja z tą motolotnią Można nadlecieć nad kogoś kogo się nie lubi i sruuuuu
https://www.google.pl/search?q=motolotniach+z+legnicy+mikolaj&oq=motolotniach+z+legnicy+mikolaj&aqs=chrome..69i57.6290j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
wejdz lub jak cos wpisz w google motoloniarz z legnicy mikolaj jest filmik a w grafice fotki
wejdz lub jak cos wpisz w google motoloniarz z legnicy mikolaj jest filmik a w grafice fotki
ty sie smiejesz bylo juz ciemno jak dzis go widzialem mama do corki patrz w niebo a ta oo mikolaj mama tata mikolaj
JP a jakby tak przyozdobić F-16 to byłby dopiero odlotowy Mikołaj TURBO
Fajnie to wygląda jak się robi jest ciemno on tak od paru lat bawi się w latajacego mikołaja
https://www.youtube.com/watch?v=0-7IHOXkiV8 - Kaleo - Way Down We Go
Grysik podrzuć mu temat baby jagi na miotle ,że to niby czyjaś teściowa leci na zakupy
Jakbym miał takie cudeńko to bym obleciał wszystkie budki w mieście Budki z szyberdachem Nadlatuję i zrzucam pukony
3 415 881.
Tylko plsssssss nie na motolotni
bo jeszcze Cie wezmą z Dziadka Mroza i
nie ma takiej emotki
bo jeszcze Cie wezmą z Dziadka Mroza i
nie ma takiej emotki
Ta Gosia Isia
A tak mi sie Isia tu zaleciało bo przyśniło mi się Twoje słodkie ciało
I kto jeszcze
Może Gosi
Coś mnie zimno telepie, Anieli ogrzej
Prawidłowo
Mówię ci wydaj rymowanki
Ciężko mi
Brunia
Gabriel
A ten wszystkie obsciskuje, diabeł
Isla
To już w wogole nie przestane
Dziś dzień czarnego kota
Dutki dutki
nie rycz mała nie rycz Twoje łzy lecą mi na koszule z napisem king Bruce karate mistrz