Wpisy 3 415 614 – 3 415 713
17 listopada 2018 14:40 → 17 listopada 2018 16:21, 100 wpisów
lub muzyka z pogranicza np enigmy
aha na wieczór uwaga małe liczby ida
3 415 618
tak forsami albo me culpa tez jest w dechę ,jest to muzyka pobudzajace zmysły i tzw czakramy w mozgu
Arczibalik73, co do Twojego bana były interwencje u prokuratora Admina.Admin czasami jest substytutem prawnika, choć z nimi rzekomo nie rozmawia / może po wymianie ekipy będzie rozmawial?/.Nadal nie jest wyjaśniona sprawa wulgaryzmów,które autorowi uszły plazem.Wracajac do typowan.Pamietacie portalowicza , ktory dzisiaj podawał typy : 36.63.39,68.2 i 6 ?
Skromny jak tam wygrane???
3 415 621. no wiem ze to podawałes i masz te 4 trafne z / co czy 5/8 jak to tam jest co?
Arogancki0166, wybacz, mam pewne zasady, które pielegnuje.Sa to wartości wyniesione z domu, wpojone przez rodziców.Dalszy komentarz zbyteczny.Pozdrawiam.
no widziałem tez skromny pewne wpisy , osoby i za ktore niedostała bana,ale czemu niewiem, moze bot niezauwazył tego niewiem tego, niezbadane sa losy niebios
Skromny przypuszczam, że w oddziale TS-a już nie byłeś całe wieki... także pozdrawiam
może po wymianie ekipy będzie o jakiej zmianie piszesz jakiej ekipie? teraz kogo na kogo? bo niezrozumiałem tego wpisu, cio sugerujesz ze co niby i gdzie sie zmieni
Chociaż mogłeś być coś tylko
obstawiać, bo tak też się da zrobić... nie trzeba tylko odbierać tam wysokich wygranych ...
obstawiać, bo tak też się da zrobić... nie trzeba tylko odbierać tam wysokich wygranych ...
dobra lece w liczby narazie
https://youtu.be/HjK30nhy7CU
https://youtu.be/HjK30nhy7CU
Miłego popołudnia
https://youtu.be/cQ-48rr6Wfo
doktor już
mam pytanie >>> jak widzisz 38 a jak 42 ewentualnie ich oboki
mam pytanie >>> jak widzisz 38 a jak 42 ewentualnie ich oboki
Arogancki0166, masz bardzo łagodny nick w stosunku do osobowości. Bardziej odpowiedni może nadac K. P. Mam wrażenie, że posiadacie te same geny. Prośby o zaniechanie zaczepek Portalowiczow nie odniosa oczekiwanych rezultatów.Taki charakter. Kto sie urodził (.), kanarkiem nie zdchnie. Nikt nie ma obowiązku tłumaczyć się, bądź udowadniać jakiemuś (to słowo już padało), że wygrał, ile wygrał. Ktoś napisał o zmianie ekipy. Zapewne autorowi chodzi o zmiany, które obecnie maja równiez w Hiszpanii. Nawiązał pewnie do aparatu nie/sprawiedliwości, nie do admina. Czasami trzeba czytać ze zrozumieniem, lub tez jaśniej się wyrażać. Super był zestaw w Multi. Dużo pomogly typowania Arczibalik73 i innych Portalowiczow Czroit dopiero teraz, po losowaniu będzie się popiswl.
Jak tam sponsorzy ? Nadal wierzycie w zgarnięcie fortuny ? Bo ja już tracę cierpliwość do tego całego bajzlu zwanego TS. Jeszcze ich sponsoruję, ale jak kiedyś na widok budki kolektorskiej się cieszyłem, tak teraz już mnie na wymioty zbiera. Czekam może zrobią w końcu zakłady przez internet, właściwie już dawno powinny być.
Na temat T. S. nie wypowiadam się.
No właśnie widzę, że tutaj wszystkie tematy są poruszane oprócz tego teoretycznie właściwego czyli TS
Chciałbym w końcu odwiedzić TS ale skubani jakoś nie chcą mnie zaprosić
raz da wygrać raz się utopi ostatnio dopłacam po 2 zeta do gry
Za to kasę przyjmują chętnie - ale zaproszenia do odwiedzin oddziału w formie wygranego kuponu już nie chcą dać...
witam znowu qurwa jak zwykle nic 2 piątki multi 2 razy 2/5 noż qurwa blada wykańcza tees
i kogo wyleczyłeś ze złodziejskiego teesu?
Smutny trochę jestem, bo praktycznie wszystko się zepsuło: TS zepsuł niemal wszystko co można w grach (oszczędził jedynie Mini Lotto), forumlotto już nie istnieje a multipasko też podupadło.
Jeszcze te 10 lat temu wszystko było przyjemniejsze, żywsze jakieś takie z ikrą. Przyjemnie było wydać te 2 zł (jeszcze wtedy) na kupon lotto. Teraz już nic się nie chce - wywieszają tylko jakieś mrzonki typu 390 mln w EuroJackpot - tylko daj im 12,5 zł za zakład. To jest chore. No chore. Zaorali wszystkie nasze rodzime gry podwyżkami i zadowoleni.
Jeszcze te 10 lat temu wszystko było przyjemniejsze, żywsze jakieś takie z ikrą. Przyjemnie było wydać te 2 zł (jeszcze wtedy) na kupon lotto. Teraz już nic się nie chce - wywieszają tylko jakieś mrzonki typu 390 mln w EuroJackpot - tylko daj im 12,5 zł za zakład. To jest chore. No chore. Zaorali wszystkie nasze rodzime gry podwyżkami i zadowoleni.
gram tylko w multi innymi wynalazkami nie zaśmiecam sobie głowy
ja ostatnio same wtopy ,pare dni temu 2 razy miałem 4/5 multi idzie sie wqurwić bo 20zł to nie 700zł
Ale wiesz do oddziału TS można wpaść ot tak sobie wysłać kuponik. Tylko, że ja mam daleko i muszę mieć konkretny powód a nie tylko wysłanie kuponiku...
Heh jest taka anegdotka, że pewien facet przyszedł do oddziału rzeszowskiego wypłacić wygraną i kupił w tym samym okienku zdrapkę "Srebro i Złoto". Zdrapał na miejscu i okazało się, że zgarnął 35 tys. zł wygranej i mógł od razu wypłacić To się nazywa fart !
Heh jest taka anegdotka, że pewien facet przyszedł do oddziału rzeszowskiego wypłacić wygraną i kupił w tym samym okienku zdrapkę "Srebro i Złoto". Zdrapał na miejscu i okazało się, że zgarnął 35 tys. zł wygranej i mógł od razu wypłacić To się nazywa fart !
alfafire: ja też będę oglądał skoki ale 20 minut jeszcze... a na jutro kogo typujesz ? bo ja Klimova
a ja eddiego /orła/edwordsa
Dawid "słaba głowa" Kubacki ? Pęknie moim zdaniem... Zawsze pęka w najważniejszych momentach...
multilotek zobaczymy w jakich warunkach będzie Klimov skakał bo pogoda tez karty rozdaje
Multilotek podobno jeszcze w tym roku ma być lotto przez internet
qurwa ich mać bandytyzm w tych grach stówki qurwy nawet pilnują żeby nie wygrać a łoją równo graczy
Aplikacja na telefony już podobno gotowa i szukali ludzi do testowania ale to było we wrzesniu
nom zwłaszcza, że Klimov będzie skakał na długo przed czołówką - potem pozmieniają belki i go wyrolują...
tak wiem, że ma być lotto przez internet ale mimo wszystko jakoś im nie wierzę
tak wiem, że ma być lotto przez internet ale mimo wszystko jakoś im nie wierzę
dobra spadam, chyba za chwilę studio będzie chcę posłuchać o czym kotki będą nawijać bo pod skocznią są dziś 3 nieskaczące koty
nie da się wygrać sprawdzają układy i potem te których nie ma losują
masterszef to obserwuj jakie liczby ludzie obstawiają kreśl inne i będzie
mnie ostatnio puszczałem 5 multi z 2 tygodnie nie wychodziła odstawiłem i cała qurwa wylazła tees miszczowie szachraju
doktorku oni mają wgląd do pukonów ja nie mam
jeszcze się wam nie znudziły te skoki ze smęcącym Szaranem?"
fajny może ułatwi wygrane
3 415 681.
myślałem że za jarosława będzie się wygrywać ,a tu gorzej wygrać jak za tuska masakra jakaś
ma ma
pis ma -pis nie da piz-da
UFO kontroluje i nikt nie wygra ,, tylko ja mam szanse ,, jedną pewną 6/6 przekszaniłem i miałem znak od UFO byłem niemal pewny
ide na skoki
3 415 699 ufo gdzie?
Pasko fajna ta sprawa z tymi wynikami w Eurojackpot widać teraz w jakim państwie ile wygranych no jak narazie w Niemczech najwięcej no ale to troche zrozumiałe zakład tańszy jak u nas