Wpisy 3 414 640 – 3 414 739
16 listopada 2018 17:40 → 16 listopada 2018 19:40, 100 wpisów
za ladne macie te 8 mki i dlatego nie wchodza, musi byc brzydko
ulala nie mam żadnego pewniaka z Twojej koperty za to prawy obok z 1 i 2 doktora
Koszt gry z opcją "Plus": 500,00 zł
Wygrana przy grze z opcją "Plus": 756,00 zł = 1,51 x koszt
dzis za 1 razem bylbym na plusie
Wygrana przy grze z opcją "Plus": 756,00 zł = 1,51 x koszt
dzis za 1 razem bylbym na plusie
Kolejny tydzień po robocie uch
coraz wieksze ryzyko trzeba podejmowac, granie sr za 2,5 zl bylo dobre 10 lat temu
teraz mi sie spieszy
teraz mi sie spieszy
poskreślałem idę do budki , zielonej, żółtej , fioletowej .... obojętne aby kasa była wieczorkiem
56,21,67,24,28,42,48,76 polecam do analizy ta ósemkę ,ostatnio daje zarobic
Widzę ze 8 liczb dają 2razy więcej hehe
dobrze ze chociaz pareczke wyluskalem 24,56 pozostaja 3 pary for glory
brat bedzie mial 38 urodziny w nast tygodniu ale ja mu w multi zatrzymam wiek na 37
teraz codzien gram 8/8 z pluszem do odwolania
wczoraj 0/8 dzis....
wczoraj 0/8 dzis....
moja 8 mka na dzis z pluszem:
w piatek 13 tego, bracia maja 37 i , 29,34, pieciu nas na zawsze, afirmacja zycia
w piatek 13 tego, bracia maja 37 i , 29,34, pieciu nas na zawsze, afirmacja zycia
po czasie 18:09 widze ze wejdzie z pluszem, bedzie cud, musze sie juz pakowac
260 tys duza waliza potrzebna
260 tys duza waliza potrzebna
kto nie wie ile lat ma czarodziej i co znaczy pieciu nas na zawsze to nie trafi
ale kazdy sie ze mna zgodzi w tym temacie, po co komu przy losowaniach suche daty
np 12,5,18 trzeba wiedziec jaki to byl dzien tygodnia, 7 przyciskow, losowanie rano czy wieczorem, 2 przyciski i jest jak w bajce
np 12,5,18 trzeba wiedziec jaki to byl dzien tygodnia, 7 przyciskow, losowanie rano czy wieczorem, 2 przyciski i jest jak w bajce
wciskasz N i 2 i masz losowania niedzieli wieczor, tylko te w ktore padlo cos z niedzieli rano, bajka
Bog wie, ktore losowania piatku wieczor, poprzedzane byly takimi numerami jak dzis rano a my? my tego nie wiemy , dlatego daleko nam do boskosci
wydaje mi sie ze jestem idiotoł ale niejestem pewien tyram za marne grosze i mam tyrac tak muwioł postempowi czemus biedny boś głupi a my jestesmy mądrzy i mogaci i jak widze tycz bogatych i mądrych to jestem pewien ze NAJWYZSZY UCZYNIŁ MNIE IDIOTĄ ALE BOGACI I MĄDZY TWIERDZĄ ZE BOGA NIEMA TO SIE TYTAM KTO MNIE ZROBIŁ IDIOTOŁ POSOWNIA JAK NA IDIOTE PRZYSTAŁO
tylko jedno jest prawdziwe
czemus biedny bos glupi
madry i biedny sie wykaraska
czemus biedny bos glupi
madry i biedny sie wykaraska
Prosimy pod wpływem alkocholu nie zasiadać przed klawiaturą i pisać na MP
Czaroit.Pisz książki. Tutaj jesteś nudny.Wymadrzasz się po losowaniach.Wlasnie 24,42,67,76,58,59,34,44,60,14 miał mój kolega , ale on się nie chwali .
A TAK SZCZERZE KOCHAM WAS MULTIPASKOWICZE ZYCZE WYSOKICH WYGRANYCH SĄ TU FAJNI LUDZIE
Za powyższy wpis polska stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Witam
Sneak przeciez dzis nie padlo 10z10, wiec tez sie chyba wymadrzasz
Sneak przeciez dzis nie padlo 10z10, wiec tez sie chyba wymadrzasz
Medialna, tak , wiemy, że nie padła 10tka.Szkoda, że graliśmy 5/6 i 6/6 a nie zagraliśmy 10/10.To był błąd.
mnie obecnosc tu jest niepotrzebna mam duzo zajec ala zdrapki
tylko interesuje mnie ulepszenie w programie, zalatwie to i znikam do raju
tylko interesuje mnie ulepszenie w programie, zalatwie to i znikam do raju
Zdrapalem główna wygrana ekstra pensja na lotto pl
To się liczy?
To się liczy?
Sneak bede powazna jak pokazesz skanika a nawet Ci pogratuluje, bo pisac to sobie tu mozna wszystko.....tylko dowody sie licza
może 43/47/50 niestety kazdy sam jest kowalem własnej wygranej , do losowanka
No ciężko trafić nawet 4/8jeszcze wieczór i przechodzę na zdrapki od niedzieli
Tomi77,właśnie szybciej trafić na chybika w MM niż w zdrapki. Pudełko Czekolady to szajs,może później
Gosia77, oni byli dawno przygotowani na tą promocję.Promocja to wyzysk
Wydaje mi się, że pewien bajkopisarz pisze na tym portalu bajki o swoich mitycznych wygranych, bo to jest swego rodzaju terapia dla nałogowego hazardzisty...
tym co w lochu,przez okrutnego i złego moda więzieni