Wpisy 3 414 202 – 3 414 301
15 listopada 2018 22:54 → 15 listopada 2018 23:40, 100 wpisów
Ile trafiasz się pytam ty tu grasz groszowe sprawy jakieś trojki I inne padzoewia napisz ile razy miesięcznie trafiasz 5/5
Sacrum osoby co ci Powiedz Im ile ja trafiam Ale na tym czacie nie idzie pisać bo niema normalnych ludzi
jaka najczestsza kula, jaka kula wywoluje najczesciej jaka kule
malo jest przypadkowosci, numery sa przemyslane i podparte dowodami ze powinny wejsc
Adis jak ja wygram to odrazu scan i balety ale się nie zanosi a tak dla samej satysfakcji że mi się udało. tylko że się nie udało
Kumulacja Lotto: 6 000 000 zł
No jak o....kmulacji nie ma a pisze ze 4 basie?pasko,rusz sie o sorry km 6 000 ooo
Tak jak przewidywałem w Lotto 6 Milionów kumulacja czy tyle bedzie się okaże przyjme nawet 5999
co innego rozumiem jak ktos sie chce wyrwac z biedy materialnej i wygrac ale z biedy mentalnej to nie
Forsa........ niech się dzieje wola nieba = musisz sie zwrócić do Gabriela
Makler z nią się zawsze zgadzać trzeba Rejent Milczek z Filmu Zemsta Aleksandra Fredry to były czasy
rozkladasz zdrapki cala paczke w pociag, zloty pociag i twoim zadaniem jest przewidziec w ktorym wagonie jest zloto, super zabawa, f walbrzych f zloty pociag
nie potrzebuje tego g
nie potrzebuje tego g
mozna napisac sztuczna inteligencje do typowan
co by nie polegala na matematyce
co by nie polegala na matematyce
w sztucznej inteligencji podejmowane sa decyzje
w oparciu o doswiadczenia
w oparciu o doswiadczenia
Skromny-Ty jesteś jakiś taki...myślący inaczej
Matematycy wygrywają częściej???Być może,ale twardych dowodów na to brak
A,to czy chwalenie się ma jakiś wpływ na wyniki-to już czysta aberacja
Matematycy wygrywają częściej???Być może,ale twardych dowodów na to brak
A,to czy chwalenie się ma jakiś wpływ na wyniki-to już czysta aberacja
lala mi mowi ze jutro powtorzy sie 6 numerow zdzis
13,20,38,50,74,77
13,20,38,50,74,77
a powiem wam ze to wlasnie rozwijajaca sie dziedzina nauki
i to bedzie proiorytetem w tych i kolejnych latach
i to bedzie proiorytetem w tych i kolejnych latach
Dobrej nocy.Jeszcze trochę nauki.Tak, są na to dowody.Jutro je pokaże na foto.
bez ktory dalszy postep bedzie bardzo spowolniony i iemozliwy
poprostu zasob ludzki bedzie w pewnym stopniu ograniczony - np. nowi ludzie nie beda w stanie nadazyc w firmie z ogromem skomplikowanych spraw
a sztuczna inteligencja bedzie cos w rodzaju softu i szybkiego komputera moze kwantowego ktory bedzie decydowal i podejmowal strategiczne decyzje, szukal zloz zlota itp, bedzie nawet kierowal autami czy hala produkcyjna bedzie managerem, sekretarka - to pozwoli odciazyc ludzkie zycie i zapobiec wielu chorobom
takie informatyki to tez nie zazdroszcze, ciagle macie cos nowego
czaroit no masakra, teraz wlasnie firma juz w warszawie zajmuje sie sztuczna intelgiencja
ale sporo pracy jest przy takich projektach szok ... choicaz by podchodzili do ludzi z godnoscia
ale sporo pracy jest przy takich projektach szok ... choicaz by podchodzili do ludzi z godnoscia
AngierskiNo i co im z ,tego ,że w chwili śmierci dogonią POSTĘP???
beda zajmowaly sie domem opiekowaly dziecmi i moze nawet barabara
Vondeoff no to ze musza ciale pracowac i tracic zdrowie nie uprawiajac sport tylko siedzac w biurze i marnowac swoje zycie ktore moglo byc lepsze
sztuczna inteligencja jak nie wejdzie to ludzie sobie juz nie poradza
bo w stresie podejmuja zle decyzje poza tym ich myslenie sie zuzywa
bo w stresie podejmuja zle decyzje poza tym ich myslenie sie zuzywa
krotko sie zyje a jeszcze marnowac zycie w pracy czy uczenie sie szok
moze sie dobrze wstrzelilismy miedzy wojny, pokoj spokoj, pozniej moze byc przeludnienie i gorzej
ale ktos musi myslec ze inni mieli
komputery, telefony samochody itp
komputery, telefony samochody itp
nawet to jak sprzedac produkt...
instalujesz sobie sztuczna inteligencje do prowadzenia firmy, o wszystkim ci przypomina, kieruje cie jak sprzedac lepiej produkt, znajduje w sieci zapotrzebowania, szuka nowych klientow itp masa tego jest
instalujesz sobie sztuczna inteligencje do prowadzenia firmy, o wszystkim ci przypomina, kieruje cie jak sprzedac lepiej produkt, znajduje w sieci zapotrzebowania, szuka nowych klientow itp masa tego jest
bedzie tak ze nie bedzie sie wiedzialo czy z czlowiekiem sie gada, tak samo jak w filmach nie graja juz aktorzy, jedynie tom hanks zostal
i co wazne nigdy sie nie zmeczy...
nie bedzie narzekac...
zawsze bedzie w humorze
zawsze bedzie pracowac na 100%
nie bedzie jesc i pic
nie bedzie narzekac...
zawsze bedzie w humorze
zawsze bedzie pracowac na 100%
nie bedzie jesc i pic
wszedzie oszukiwanie, green screen, zamki ktorych nie ma, oszukuja nas
i co najlepiej jeszcze bedzie na komputerze klikala i wpisywala rozne rzeczy - znala obsluge programow
i teraz wez ilu informatykow potrzeba do nowych technologi multum
multi bedzie przewidywal moje przewidywania, o krok do przodu zawsze
troche kasy musza dac jak ciagle im ludzie nosza
i dadza ja nam
i dadza ja nam
moglbys sobie zbudowac jakis programik, ktory wszystkie prawa gry twoje by spelnial i od razu dawal gotowe pewniaki
nawet takie glupie obserwowanie 50 parek liderow na automacie, jaki to wypas
inteligencja to przede wszysktim lamanie schematow
wydostanie sie ze sfery konformistycznej mimo oporow i znalezienie poprawnego rozwiazania
wydostanie sie ze sfery konformistycznej mimo oporow i znalezienie poprawnego rozwiazania
no musi byc losowa gra, bo wszelkie manipulacje nawet matematyczne daja wiekszy zysk tsowi
matematyczne zapedzac numerki w kozi rog coraz wieksze prawdop wejscia jedne nakladane na drugie az pewniak jest pewny
matematycznie to jest dopuszczalne bo nikt nie zna praw rzadzacych prawdopodobienstwem
wyjorzystac historie i obserwacje, czy jak jutro 66 jest juz 4 razy pod rzad to wejdzie znow
czaroit wlasnie dlatego tak jak na wojnie jak ktos ma przewage wygrywa
panstwa daza do balansu sil
ale jak ty i ts zna ta metode to oboje beda probowac zbudowac przewage
panstwa daza do balansu sil
ale jak ty i ts zna ta metode to oboje beda probowac zbudowac przewage
dlatego najlpeiej nie zdradzac metody zanim sie napcha kieszenie