Wpisy 3 413 843 – 3 413 942
15 listopada 2018 19:54 → 15 listopada 2018 21:07, 100 wpisów
Rozwiązać Drużynową reprezentacje Polskiej piłki nożnej na miejscu Brzenczka zrezygnował bym z prowadzenia reprezentacji a tych naszych pożal się Boże gwiazdorów od maszynek do golenia zapraw kleju blach dachowych i co tam który reklamuje do Kołchozu na ciężkie roboty
Niemal że każdy gra w zagranicznym klubie a u nas nic nie potrafią stworzyć
przykra porażka w Gdańsku, nie udał się nawet strzał do pustej bramki
Nie to żebym nie był za naszą Reprezentacją Polski ale to co oni grają to jest gorzej niż gorzej tyle bo niegodni by onich nawet krytykę pisać
gwiazdy są ale te są nie ziemi tylko z nieba dla tego tak ciezko im poruszać się i grać na ziemi
Mulag na BT 3 na moje stanowisko bo jest wolny etat na Kołchozie a Pan Wiesiu wyszkoli..tak jak mnie a Pan Piotruś przyniesie lutrabonda tylko klucza niema do szafy nigdy.
Polecam zdrapki Pudełko Czekolady.Sa super.Przegrasz i masz zapach czekolady.Kolektorka już drugi pełny kosz po pustakach oproznila.
Nieraz pokazywaliśmy, że potrafimy grać w piłkę takie słowa piłkarza o czym to świadczy
24 i 10 minut pasko jedno pytanie ile to jest 24 h dostać banana bo ja dostałem 24 i 10 minut
Takie drapanie jaka gra Polaków.Bedzie lepiej gdy ministrem sportu zostanie Jaki.Sport będzie ni/Jaki
bananów zjadłem aż dwa co 12 godzin jednego
Zbigniew
nie podniecaj się, to prywatna strona i 24 może oznaczać 36 i możesz nakukać
nie podniecaj się, to prywatna strona i 24 może oznaczać 36 i możesz nakukać
teraz jem 3 banana bo jestem wolny
My jesteśmy świetni w .. aferach.Mamy dopiero 29 miejsce w swiecie.Po ostatnich awansujemy do pierwszej 10-tki.
afery są wszędzie a jak kraj ma nowy ustrój to tak jest było tego więcej w latach 90 chyba nikt nie rozumiał słów Pana byłego Prezydenta bierzcie w swoje ręce
Skromny grasz tym co podajesz czy podajesz bo dobry z Ciebie Kolega
W ubiegłym roku zawarto w Polsce prawie 193 tys. małżeństw, ale rozwodów w tym samym czasie było ponad 65 tys.To dwa tysiące więcej niż rok wcześniej
Za powyższy wpis zbigniew g stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
ale cenzura ale jak były przekleństwa to nic he he jak to działa bo tego nie pojmuje chyba bot sam nie działa jednak tylko jak jest pasko
Pasko proszę napisz za co w tekście Zbigniew dostał bana?? Mój umysł tego nie ogarnia...
Adis9, pamiętasz jak ktoś napisał przy Twoim Nicku słowo, za które nie otrzymał bana ?
Zibi znowu przez 24 godziny będzie jadł banany
To niesprawiedliwe
To niesprawiedliwe
Polska będzie atakowana nic się nie zmieni pasuje obcym mocarstwom by było źle opłacają partie skłonne na ustępstwa i media i tak będzie
Mulag, to się wszystko zmieni.Jeszcze trochę.Wlaczam szumidla Panie Januszu
Skromny ...ktoś napisał i nie dostał ...bo to VIP alfą i omega tego świata
Sorry,nie podejmuje się oceny politycznej.Kazdy wie, że polityka jest jak najstarszy zawód świata
Adi98,odpuścimy tę dyskusję bo rozpraszany Panu Januszowi uwagę.21.11.18 wyślemy Mu prezent.
Lewy słaby... Niby był przy bramceale z tego zamiast poczekać to próbował pokazać swoje ja