Wpisy 3 413 707 – 3 413 806
15 listopada 2018 16:01 → 15 listopada 2018 19:19, 100 wpisów
Twoja wola Krzys225, moim zdaniem - ktoś, kto Ci udzielał informacji mógł nawet nie wiedzieć, co gada, bo i tak też bywa po tych różnych punktach ...
powtarzam - takie podejście, to by był absurd...
nie chcesz mieć pewności i ewentualnie wycofywać - żeby nie tracić korzyści - Twoja sprawa
a i zresztą - też tak może być - trafisz w którymś z następnych i sprawa się wyjaśni
powtarzam - takie podejście, to by był absurd...
nie chcesz mieć pewności i ewentualnie wycofywać - żeby nie tracić korzyści - Twoja sprawa
a i zresztą - też tak może być - trafisz w którymś z następnych i sprawa się wyjaśni
Mulag nie jestem wyznawcą teorii spiskowych Ale dziś oglądałem taki film na Youtube Pt 80 Szóstek w Lotto w 1994 roku tam był taki tekst Komin magnetyczny zobacz sobie musiałem ubrać pampersa córki i to jeszcze nie mój rozmiar posikałem się ze śmiechu zobacz to sobie
no ja mam dowody fakty ale po co to pisać to jest stronka by typować tu wirtualnie i w realu grać nikomu nie myślę tego odbierać i pisać nie graj bo to bo tamto
Forsami
MagnetKominy , to jeszcze nic - bo ludzie nie takie cuda wymyślają
moim zdaniem lepsi są ci, co "wierzą" w krasnoludki, garbate aniołki, sierotki i MKominy i grają - bo nawet mimo, że wajchlują, to oni są lepsi i zauważyli i wiedzą, jak
wywajchlować wajchlującego
MagnetKominy , to jeszcze nic - bo ludzie nie takie cuda wymyślają
moim zdaniem lepsi są ci, co "wierzą" w krasnoludki, garbate aniołki, sierotki i MKominy i grają - bo nawet mimo, że wajchlują, to oni są lepsi i zauważyli i wiedzą, jak
wywajchlować wajchlującego
Robal czyli jednym słowem złodziej zlodzieji okradać potrafi..i nara bo jadę po pieska
50 liderow parki da 4 parki dzis tylko ktore, wahadlo je znajdzie
Zazdroszcza Isi kasy...to wszystko z kortu i rekkampilkarz ma kontrakt,gra czy nie gra kasa leci...na korcie co ugrasz to twoje
swoje ugrała a pokazywali jak mieszka jaki dwórek mam zapracowała to ma niespełna 30 lat i już można odpoczywać a i tak z reklam jeszcze zarobi i z występów w telewizji nich sie jej darzy zapracowała to ma nie w tosika co może nigdy nic nie dać konkretnego
szkoda mi tylko zjadaczy którzy jak sportowce jak w sprincie szybko w akordzie pracują normy robią ich nikt nie doceni a czy dożyją emerytury a jak dożyją co w dzisiejszych czasach takie pewne nie jest to dostaną 700 zł Panie Prezydencie jak tu żyć " zmienić pracę wziąć kredyt
przepraszam czy jest ktos zajmujacy sie w tej chwili liczbami do multi lapka w gore bo mam pytanko moze ktos raczy udzielic z pisacych na rozny temat lub ze sledzacych czy ma jakiegos czuja co do liczb z zerem a mianowicie ho mi o liczby 20 30 40 60 80 70 od lewej najslabsza wg mnie 3 ost zatypowalem
chyba nie ta pora no to tym czasem bede zioral o 18 meczyk oj cos czuje ze czesi wygraja
I jeżeli to demokracja również wprowadzić możność odwoływania że stanowisk za brak wywiązywania się z obietnic...
dziala dla jednego losowania dla wielu osob ale tez dziala tez na jedna osobe a dotyczy ilosci puszzonych zakladow
myslisz moze ze wiecej cos znaczysz bo masz codzien pione w multi
w szkole nie mialem zawsze piontek ale jak w multi beda to spoko
Jutro multi 1 na 4 losowania 8 liczba co tam.....kto biednemu zabroni
Nie mam piwa bo mecz slaby
Kupie i do baby
A tam bedzie
A wieczorem....pokladaniec
Kupie i do baby
A tam bedzie
A wieczorem....pokladaniec
Lipa dottore to jest od 2006r - od dla dobra graczy a jakże
podniesienia ceny, a że to było mało , wprowadzenia 2 razy dziennie