Wpisy 3 412 943 – 3 413 042
14 listopada 2018 16:56 → 14 listopada 2018 18:13, 100 wpisów
Jeśli promocja na "8" to idealnie bo do niedzieli mam wyslane 2x8.
zreszta kolektorzy są poinformowani zapewne bo maja obowiązek wciskać produkt
krzys , wydaje mi sie ze tylko zaklady zawarte od 15 .... troche zal bo sam mam wyslana "8" od wczoraj 21:40 na 6 los
Jesli tylko nowe to nie miło ale sądzę ze wszystkie "8" biorą udzial ale moge się mylić. Zapytam jeszcze w kolekturze jak będę.
No, raczej wszystkie przecież to byłoby słabe - "karcić" długoterminowych no i przecież nic prostzego - nie lubią tego bardza, ale
idziesz, tam gdzie zawierałeś, unieważniasz, i z miłym uśmiechem na twarzy - powtarzasz
idziesz, tam gdzie zawierałeś, unieważniasz, i z miłym uśmiechem na twarzy - powtarzasz
Wymagamy informacji od kolektorów a przecież tu na stronie Multipasko niema żadnej wzmianki o tym że będzie jakaś promocja na 8 liczb...no ja nie widzę chyba że Wy to mnie oświećcie..sam to od niedawna wiem od Was
hey no to na promocje od jutra rozpoczynajaca sie 1x8 puszczone juz dzis na 2 losowania rano do pracy na 1 zmiane o 14h sie okaze moze 44 tys wpadnie
to ustaw w kolejce gryks po 40 i 4 , jak beda 3 jutro o 14 to padnie podejrzenie na Ciebie
set prawdemowiac ta 8 na 2 losowania wzielem z trafika nawet nie wiem jakie sa ta liczby
kedzior niech cos kazdemu skapnie przez ten tydzien promocji nawet 5/8 za 2,50
A ja 6/6 w dużego
milo by bylo lecz w to nie wierze tak co 4 losowanie chociaz 7/8 coz pozartowac pomarzyc pogawedzic mozna
W mini mi starczy 5/5
gryk 7/8 przez 2 lata miałem 3 razy , więc zejdźmy na ziemię
apollo do Houston ...
apollo do Houston ...
Zbigniew i będzie jak na tym filmie Bruce Wszechmogący wygrało pół miasta w Lotto oj co tam się działo hehe hahaha
kedzior, niech Twoja szklanka bedzie do polowy pelna te nasze wizje etc sa bezkosztowe
5/5 tak ponad 100 tys i bede hepi nie chce lotto czy lotto plus pelnej puli
Krasnalek wczoraj 4/5 w mini
8 jak 8 Błogosławieństw Błogosławieni albowiem Ci którzy zagrali i wygrali albowiem oni pieniądze oglądać będą
To zagraj w mini to tylko 1.25
tak gadu gadu o marzeniach a zeby cos chociaz je skubnac trzeba liczb moze jakies propozycje juz macie w glowach mysli jakas potencjalna 8/8 moze chociaz 1 liczbe o ile dzis nie wpadnie to na jutro proponuje 09 24 28 39
Zagraj kupisz forsami 300 000 sztuk czosnku
Zbyszek mam do jutra ważność kuponu a od 16 zagram znów na 10 losowań...tyle bo micha stygnie.
Forsa, looknij sobie na ten antyrelkamowy filmik co sie dzieje z chinszczyzna z nudlami w zoladq , sam sie zajadam od czasu do czasu ostatnio mi spasowala z wolowina - max hot
moze cos pichca lub nie moga sie zdecydowac na jakis laszek fatalaszek by szafki popekaly
luknelem wkoncu na ta 8 z trafika na 2 losowania jest tam jedna liczba 09 z tych co podawalem wyzej jak dla mnie niech wyjdzie dzis i jutro
ja wiem ze od jutra stawka razy dwa w paru kolektorach sie pytalem
moze ktos bedzie ogladal losowanie wieczorem i cos powiedza ja napewno nie bede ogladal
no tak, ale czy zagrane wczeniej na wielokrotne los, sie łapie na x2 w przypadku ewent wygranej
Set a Ty wiesz że na końcu twojej tęczy jest garnek złota tak przynajmniej stoi w bajce
Zb ile dla mnie
Hello
set hm wydaje mi sie ze tak aczkolwiek moge sie mylic dzis moze byc 4/8 platne 4 zl a jutro o 14h 4/8 ponownie platne 8 zl ja tak to widze a jak ts to sie okaze
Chomiczku hej
Kupiłem zakład Mini, system na 12 liczb na chybił trafił : ,12,13,22,23,25,26,27,28,29,40,41,42 co z tego będzie?
Forsa forse
Set kojarzysz mi się z faraonem