Wpisy 3 412 873 – 3 412 972
14 listopada 2018 15:18 → 14 listopada 2018 17:29, 100 wpisów
Smutna wiadomość
Tragedia we wrocławskim zoo nie żyje 5 pingwinów
Tragedia we wrocławskim zoo nie żyje 5 pingwinów
doktor2p
no widzisz, wczorajsza niewidzialna parka poleciała
do tego 23,76 >>> 67 zawiodła >>> w sumie nieżle
Co by tu dać do złotej ósemki związku z rozpoczynajaca się od jutra promocja 39,42,45
doktor Tosiu robi ostatnio dziwne układy
W poważne trafienie trudno się wstrzelić
no i ja nie jestem miszczem 5/5 codziennie
W poważne trafienie trudno się wstrzelić
no i ja nie jestem miszczem 5/5 codziennie
albo przeglądarka daje jazzu >>> bo pogubiła niektóre zapisy w zakładkach
doktor to stało się także po aktualizacji >>> na starej wersji było
mało popularna ta twoja ale może dobra chyba kwestia przyzwyczajenia ja na jednym dysku miałem firefox i chrome ale jakiś dell czy jakoś inaczej tak zrobił ze żadnej się nie dało otworzyć nić r4eset od nowa instalacja przegladarki nie dało zastępczo była opera
Gracze i Graczowe
od jutra tj 15.11 tosiosław podwaja wygrane przy 8 skresleniach mm
od jutra tj 15.11 tosiosław podwaja wygrane przy 8 skresleniach mm
Pozwolę się zapytać znawców "miszczow" vel mistrzow: - Po co są Lottomaty w sklepach, jeśli stoi się przed nim 10 minut, sprzedawca obsługuje alkoholika, druga krzata się po sklepie, trzecia pali papierosa przed sklepem, a losowania lecą.
W miejscowości Chełm padła wysoka wygrana w zdrapce Diamentowe 7
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Jeśli promocja na "8" to idealnie bo do niedzieli mam wyslane 2x8.
zreszta kolektorzy są poinformowani zapewne bo maja obowiązek wciskać produkt
krzys , wydaje mi sie ze tylko zaklady zawarte od 15 .... troche zal bo sam mam wyslana "8" od wczoraj 21:40 na 6 los
Jesli tylko nowe to nie miło ale sądzę ze wszystkie "8" biorą udzial ale moge się mylić. Zapytam jeszcze w kolekturze jak będę.
No, raczej wszystkie przecież to byłoby słabe - "karcić" długoterminowych no i przecież nic prostzego - nie lubią tego bardza, ale
idziesz, tam gdzie zawierałeś, unieważniasz, i z miłym uśmiechem na twarzy - powtarzasz
idziesz, tam gdzie zawierałeś, unieważniasz, i z miłym uśmiechem na twarzy - powtarzasz
Wymagamy informacji od kolektorów a przecież tu na stronie Multipasko niema żadnej wzmianki o tym że będzie jakaś promocja na 8 liczb...no ja nie widzę chyba że Wy to mnie oświećcie..sam to od niedawna wiem od Was