Wpisy 3 412 243 – 3 412 342
13 listopada 2018 18:21 → 13 listopada 2018 19:55, 100 wpisów
Obstawiam liczby : 1.8.9.10.17.19.36.42.49.50.68.77.80 Gram tylko 13 Toma liczbami. 8 parzystych plus 2 nieparzyste i 6 nieparzystych plus parzyste.
Warto zagrać dzisiaj liczbami z ostatnich 5 losowań w Lotto i Lotto plus.
Częstochowski biznesmen Sebastian M. znów za kratkami. Na początku sierpnia, tuż po wylądowaniu na warszawskim Okęciu, Sebastian M., znany częstochowski biznesmen, trafił w ręce straży granicznej, a w miniony wtorek do częstochowskiego aresztu. Mężczyzna usłyszał 13 zarzutów.
Ts dziś chyba będzie zamykał pętle na małych , co niektórzy wiedzą o co chodzi ,zacząłbym od najmniejszej i ostatnia i w środku małych . Taka moja sugestia ...a czy trafna
doktor nic nie mówię, ale jak zwykle znana parka może polecieć
Siema
Są jakieś panie tu?
Oki doktor2a
moje pokreślenia
1,3,4,6,8,19,24,31,49,51
2,13,24,19,29,57
6,9,14,19,57,72
1,3,4,6,8,19,24,31,49,51
2,13,24,19,29,57
6,9,14,19,57,72
Lubię niezłe numerki
Tutaj tylko numerki multi mini lotto ejacek epensja keno inne nemerki na innych www
styl discopolo kung fu, jak ci disopolowiec przy....dzieli to lezysz po jednym ciosie
Cześć. Takie pytanko co dzieje sie z kilkoma stalymi uzytkownikami strony MP np. Torsan, k29. Niedawno wiecznie udzielali sie na forum. Pozdrawiam zycza wysokich wygranych.
Torsana dawno nie było a K29 chyba narozrabial i ma zakaz rozrabiania pismem na czacie
Angierski tam pełno ludzi w tym pewnie dzieci a rzad z podatków stawia pomnik nikomu nie potrzebny zamiast na onkologie dać kasę cóż żywi nic nie warci skoro i tak raczek zje
gryks76 nie no wiesz leczenie jest kilkudniowe, chyba ze ktos ma raka zlosliwego
gryks76 ja widze poprostu tu ze czlowiek nic nie moze zrobic jest zdany na los
ale daja leki z gornej polki tylko ciezko sie dostac trzeba czekac 3 miesiae
gryks76 ale wiesz, pacjentow multum, zreszta te centrum ma z 8 budynkow wielkich i jeszce jeden buduja
Jak widzę pomóż Kasi Kamilowi to mnie trafia jak widzę pomniki i na pana z torunia i jemu podobnych eh sorki nie potrzebnie zaczynałem wolę liczby bo i tak my swoje gadu a jest i będzie dalej więc sorki ide coś podumac
w kazdym razie - poprostu chodzi o to ze duzo ludzi tam umiera
ale to tez jest wiesz wojewodzka klinika wiec wiadomo ze z calego regionu
gryks najwazniejsze to nie przegapic i zaczac sie leczyc jak najwczesniej jak sa jakies problemy
tak tylko jak wyczuć że ten czy tamten jest lekarzem
ci co w dawniejszych latach mnie leczyli bym im chętnie jeszcze dzisiaj nie podarował
ci co w dawniejszych latach mnie leczyli bym im chętnie jeszcze dzisiaj nie podarował
nie teraz przynajmniej tam jest ok
podchodza do kazdego na rowni nie ma gorszych lepszych
podchodza do kazdego na rowni nie ma gorszych lepszych
ja bym ogolnie duzo gadal na sluzbe zdrowai ale szkoda nerwow