Wpisy 3 411 303 – 3 411 402
12 listopada 2018 20:03 → 12 listopada 2018 21:10, 100 wpisów
Oj w mini jak dziś chrochnie liczby to wszystkim szczęki opadną
Dawno nie bylo dziwnego ukladu w mini. Obstawiam ze dziś to nastąpi
Ta. Pisz po polsku, a nie fabrico italiano automobile turino... do mnie
Wygrasz 5 zł , stracisz 5o Moda na życie od uzależnień to moja praca magisterska
Borowik
Twój jad i hejt nic nie pomoże- nic nie wygrasz...
Tylko sumienna praca się opłaca, nie hazard W lotto grają burdni i bezmozgi
Żadnej piątki w mini lotto ani szóstki w lotto już nie trafisz...
Za niedługo seans się zacznie, warto to obejrzeć...
Mnie skutecznie odzwyczaja od gry praktyka kolektorów
Byłem w 2-ch w żadnej nie byli w stanie wypłacić wygranej
Wyraznie w R.P.-brak Żydów
Byłem w 2-ch w żadnej nie byli w stanie wypłacić wygranej
Wyraznie w R.P.-brak Żydów
Tylko uczciwa praca gwarantuje szczęście. Hazard niszczy, zabija rodzinę, okrada dzieci.
Dzisiaj co 2 kolektura była zamknięta...
Borowik
Borowik
Borowik szlachetny, inaczej prawdziwek, o Tobie nie można tego powiedzieć, 1000+ kont na wszystkich komunikatorach...
Wylewanie swoich żali w necie chyba przynosi jakąś ulgę...
Idę bo za dużo napisze cudowny dzień wieczór oby te 2x24h się nie skończyły a temu by dożywocie się należało
Ciekawe tematy.Gdyby naród ( glupcy) przestali grać w Lotto, każde państwo stanie się bankrutem
Wszelkie gry i popierający udział w grach to kandydaci do piekła.
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych
Oni na Was żerują.Dadza Wam 100 zł za miejsca od 1 do 3 , a za promocję otrzymują krocie.To reklama promocji, która jest złem.Zamiast wydać 2,50 na Lotto, kup dziecku czekoladę, nie pudełko czekolady pachnące pustakiem
Oczekuje na bana za prawdę.Na co czekasz?
RMF STOP na 8065
Jak nikt się nie będzie się przejmował internetowym trollem, to go zeżre ignorancja i obojętność...
Pytanie do zwolenników tego portalu:- Czy ktoś z Was wygrał w tym roku więcej niż milion złotych
Niech sobie gościu kupi kilo słoniny i dzióbie z sikorkami na balkonie
Obliczylem wszystkie typowania Szanownych Portalowiczow, pomnozylem wszelkie gry, tylko po 2 złote. Wiecie ile wygrałem?
Gryx Lech 8 Arka 9 muszą się chłopaki zebrać bo cienko to widzę choć jest poprawa
Wiecie jakie kwoty T. S. wydał na reklamy gier hazardowych, łącznie z portalami pomocniczymi T. S.?
tomi ja mam nadzieje ze zaglebie lubin wkoncu sie wezmie za gre
Proszę te kwoty porównać z kwotami wydanymi na leczenie choroby uzależnień od hazardu.