Wpisy 3 411 203 – 3 411 302
12 listopada 2018 16:35 → 12 listopada 2018 20:02, 100 wpisów
tomi, myslisz ze 15 znowu padnie ? bodajze w ostatnich 4-5 los byla chyba 4 krotnie
Wolę bana pasko'wego niż moralnego.Z uwagi na to,że nie mam pomyslunku na własne liczby,dzisiaj zdaje się na los maszyny .
Wiem, że za chwilę pewna osoba płci męskiej, z tego g.sortu da mi szpile.Nie dbam o to.
Regulamin
Nawet z maszyny nic nie trafisz...
trochę przeszacowujesz : z 80-u /tula się/ 20-a, to z 8-u - 2-wie
aha, to dobrze, bo wolę /chyba/ przeczucie, niż jasnowidzenie
bez urazy
bez urazy
tak, zdecydowanie warto
w kontekście i netu i tego, co teraz się dzieje - polecam
w kontekście i netu i tego, co teraz się dzieje - polecam
Czas na leżenie bykiem A potem lampka wina na sercaby żyło się zdrowiej
tak podejrzewałem dzięki ,
tylko netflix czy free tez mozna znalezc ?
tylko netflix czy free tez mozna znalezc ?
"obawiam się" , że teraz, to tylko netflix i trzeba trochę zapłacić, ale - warto
poczekam "na swiateczna promocje" , jakis czas temu udsostepnili 30 dni za free i
dzięki raz jeszcze
dzięki raz jeszcze
wlasnie sobie wlonczylem Black Mirror S01E01 na cda tak wiec do losowania
wczoraj 'zawiesiło' mnie na "biały miś" - społeczeństwo "oglądających", wszyscy dokładnie wszystko widzą, wiedzą i tylko paCZą i nagrywają, i nic ponad, zero reakcji - piękne i jakie bliskie
i tak jest i w każdym sezonie, i w każdym odcinku - coś znajomego
i tak jest i w każdym sezonie, i w każdym odcinku - coś znajomego
Bywalca mam 4
abstrahując od "codzienności , od jakiegoś czasu bardzo lubie stwierdzenie / tylko śniete ryby plyna z pradem / czasem dobrze jest "pobyć pstragiem"
Nawalka nie będzie trenerem Lechado wigilii Żuraw poprowadzi Lecha
Set
Budzik nastawiles wskazówki
Abstrahuje to wina słownika.Jesli jest wulgarny0166 , czy jak mu tam? Dlaczego ma nie być coś z chemii jak eksrahuje.
w zakresie 4-8 tych samych co wczoraj, bylo 7 wiec zmiescilo sie
Próba.Jesli ktoś nie otrzymał bana za wyrazy " chuj" i " dupa" to temu bankowi nie życzę ani jednego, ani drugiego.Horzy Wracają Do Pracy.
Nie potrafię sobie przypomnieć tego przy ...pasa o ciekawym nicku
Gryks, nie daj sie wciagnac, bo "przeciwnik" sprowadzi Cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem wg mnie najlespzy sposob : to totalny ignor
300 spartan - obroncy spod Termopili sa "na dołku" , nie daje to nam podstaw by harcowac gdy koty "śpią"