Wpisy 341 026 – 341 125
12 czerwca 2011 09:38 → 12 czerwca 2011 11:10, 100 wpisów
Ulexxa,piwko z rana jak śmieetana(po wczorajszym
)

)

Największym problemem jest temperatura: -90 stopni C, która źle działa na baterię. Gdyby zamontować ogniwo i grzałkę, powinno być ciutkę cieplej.
andromeda

Lestek > ogniwa słoneczne jako źródło energii koniecznie a cena tego ho ho
ulexxa przeciwnie WOOOOOLNE w wtorek zabieram druga połowe i jade w .........................gdzies na ryby
dzięki

Błagam spook, 20zł to dużo? http://allegro.pl/bateria-sloneczna-1w-ogniwo-sloneczne-i1648215083.html
Ulexxa

spook a na co mi taki akumulator? Rasbery Pi jest zasilany z bateri typu R9
kosmaty jak typy???
andro tak
Lestek > a serwomechanizm do sterowania kierunkiem lotu też trzeba zasilić 

spook pooglądaj na YT jak te balony działają. Puszczasz w górę a jak spadnie to szukasz...
aaajj tam Gała to nie na forum...wyjście na miasto miły spacer takie tam
...a Ty jak tam z Anią?
...a Ty jak tam z Anią?
Andro
ja wczoraj miałem robote w domu,a Ania cały dzień w pracy to ześmy się nie widieli,juz jestem u niej wybieramy się do Łodzi prosić na wesele ciotke i znajomych
ja wczoraj miałem robote w domu,a Ania cały dzień w pracy to ześmy się nie widieli,juz jestem u niej wybieramy się do Łodzi prosić na wesele ciotke i znajomych
spook, z doświadczeń innych wynika że balon nie oddala się więcej niż 50km od miejsca wypuszczenia.
Gała
..to masz dziś ciężki dzien
taak dziś już lepiej troszkę-dziękuje
..to masz dziś ciężki dzientaak dziś już lepiej troszkę-dziękuje

Lestek
Wpadnie w ręce wojska, pomyślą że to ruski balon szpiegujący i figę będziesz miał z filmowania
Wpadnie w ręce wojska, pomyślą że to ruski balon szpiegujący i figę będziesz miał z filmowania

Andro to super że lepiej,jeszcze pare dni,nie chce mi się nigdzie jechać
a jak ustrzeliłaś coś wczoraj w mm?
a jak ustrzeliłaś coś wczoraj w mm?spook jesteś strasznym malkontentem. O wypuszczeniu balonu zawsze informujesz odpowiednie instytucje m.in. kontrolę lotów. Ja nie będę cie przekonywał.
Gała jeszcze troszkę i będą wszyscy poproszeni...wczoraj nic tylko 2/6...przegapiłam parke..1,11 bo typowałam tak
a u Ciebie jak tam??trafiłeś coś?
a u Ciebie jak tam??trafiłeś coś?
Gała nie nowe były przed tem..chciałam usunąć ten skany i wkleiłam te co były wcześniej przed tulipankami

Andro w typowaniach zobacz,a w realu 1/5 i 2/8 może dziś coś się wygra

aaa Gała w typowaniach to za chwile dostaniesz fotel 1 miejsce hehehe
Tak tak Gała już to mi mówiłes o tym bliźniaku hehehe
ale to nie jest jeszcze mój chłopak..narazie go sprawdzam,testuje
nie zdeklarowałam sie wiec blizniak ma szanse hehe
ale to nie jest jeszcze mój chłopak..narazie go sprawdzam,testuje
nie zdeklarowałam sie wiec blizniak ma szanse heheon myśli ze to ja jestem zdobyczą heheh...oj nie mogę..hehe..zresztą Ty to napewno wiesz

Zupełnie nie wiem jak zagrać. Z mojej metody padnie tylko 3/21 i jak teraz wybrać te liczby 

witam wszystkich.2z 6 w lotto oraz 2 z 6 w mini
,ale jeszcze oni będą płakać
,ale jeszcze oni będą płakać
hehehe Gała nie czytałam...ale wiem ze tak jest mężczyzni uwielbiają zołzy

Gałą miałąm na mysli kobiete która kusi..a później sie opiera hehe
Po miesięcznej przerwie witam wszystkich i jak zwykle
życzę wysokich wygranych.

życzę wysokich wygranych.

Dzien dobry.. .

Andromeda,witaj

Witaj Wedrowco
wczoraj wygrałam dzieki tobie i twoim liczba do daty 11 ur syna moze dzis prosze podaj rodzine do 12 .
wczoraj wygrałam dzieki tobie i twoim liczba do daty 11 ur syna moze dzis prosze podaj rodzine do 12 .Sieć Heyah to dziadostwo!!! Chyba wprowadzili jakieś zmiany, bo jeśli dojaduje się konto za 5 pln, to można dzwonić, ale nie ma dostępu do INTERNETU. Jutro przenoszę numer do innej sieci.. .

Witam wszystkich i stawiam kawę x...... 100 ,a może i więcej.. . 

..chyba za duzo pracujesz