Wpisy 3 409 810 – 3 409 909
11 listopada 2018 15:12 → 11 listopada 2018 16:21, 100 wpisów
Aya
Mokre
Aya
Aya
3 409 806. sebastian nikim takim ,a wiesz dlaczego ? bo bym tu zaraz powyrzucał wielu ludzi z czata , ktorzy tu sieja zament i prowokuja ludzi do zasmiecania czata róznymi głupotami,dlatego moze nie, tu Ty powinienes byc jako moderator nie ja
arczibalik73 ja mam tu być moderatorem ?
3 409 817.za przyzwoleniem admina obecnego
szofer218
z/w
z/w
najlepsza strona o tematyce lotto ?? ,, kto tu loto w czym z czym jak ?
lewy
j/j
3/5 weszło
tomi77
A ma urywać?
A ma urywać?
tomi77 jakie dziś mecze?
hej alfa kusiło mnie 14/15/16 ale nie posłuchałem intuicji , ciekawe czy wejdzie moj nick na wieczorek , to ze snów
3 409 817. arczibalik73 2018-11-11 (15:14) AWWTP GALAKTYKA
nikim takim ,a wiesz dlaczego ? bo bym tu zaraz powyrzucał wielu ludzi z czata , ktorzy tu sieja zament i prowokuja ludzi do zasmiecania czata róznymi głupotami,dlatego moze nie, tu Ty powinienes byc jako moderator nie ja
" do zasmiecania czata róznymi głupotami "
ja pierdziele, co za hipokryzja co za zgnilizna
A Twoje referaty to NIE zasmiecanie czatu ??
3 409 844. makler 2018-11-11 (15:46)
Ty kolego cietej riposthy bys 1 wyleciał za to kopiowanie czyjichs tekstow
Ty kolego cietej riposthy bys 1 wyleciał za to kopiowanie czyjichs tekstow
3 409 824.
Dziś gra Lech
Nasza drużyna
Bez Nawalki daje radę
Niepotrzebny nam ten trener
Niech się weźmie za oglade
Nasza drużyna
Bez Nawalki daje radę
Niepotrzebny nam ten trener
Niech się weźmie za oglade
Aya
3 409 847.ale masz czescie ze niejestem tu tym moderatorem bo bys długo tu niezabawił co zas chodzi i tyczy sie mojich jak to nazwałes referatow to pisze w nich wylacznie prawde a jesli niechcesz tego czytac to nieczytaj, ,omin to
3 409 827. za trafienie i tego niewazne ile trafiłes wazne ze trafiłes i masz
3 409 866.uwierz mi widze swoje tez nie tylko czyjes jak tu piszesz, i dlatego mniej tez pisze ostatnio
widze ze dobrze typujecie teraz to wszystko złóżcie do kupy i macie układ liczb na wieczór
jesli jest podejrzane 39 to kresl je na kupon
no umnie niestety tez i dlatego wysłałem sobie wczoraj na te 3 dni ale mini , bo niegram narazie w MM,
zawsze jesli podejrzewacie jakies liczby ze moga sie pijawic to sie nad nimi dlugo niezastanawiajcie tylko odrazu na kupon, kreslcie ponieważ zawsze 1 mysl jest najwazniejsza i te liczby na pewno wejda nawet moze i niespodziewanie, to jest jak ztym np, jak wchodzicie do sklepu i nagle cos wpadło wam w oko , bierzecie to z półki niezastanawiacie sie czy akurat jest to wam potrzebne ale bierzecie do koszyka nie zastanawiajac sie nad tym,pozniej przychodzicie do domu stawiacie to gdzies tam sobie i popewnym czasie sami mowicie ale fajnie ze to mam ze to kupilem sobie, i wtedy jestescie zadowoleni, ze to jednak kupiliscie,tak samo jest z numerami pierwsza mysl jest najwazniejsza, wasza intuicja podpowiada wam numery, dlatego nie ma co sie nad nimi zastanawiac tylko kreslic to co w danym momencie wam sie jakby zamysli i ukarze, jesli tego niezrobicie pozniej mozecie tylko sobie ponarzekac, ze tego nieskresliliscie a byliscie tak blisko, ale zrezygnowaliscie z tych numerów,kto nie ryzykuje ten niewygrywa
u mnie w okolicy 3 kolektory otwarte , dbają żeby ludzie pieniążki lokowali
Z okazji Święta Niepodległości, życzę Polsce tak mądrych i sprawiedliwych Ludzi jak Artur, arczibalik73.Dzieki Tobie te czat ma barwę.Ktos tu porównuje chamskie zachowanie do przedszkola.Tu się nie zgodze.Mamy inteligentne dzieci, a one są najlepszymi sędziami.Dziwie się, że Admin nadal toleruje wulgaryzmy na czacie.Zegarek napisał niemal na czole Admina 4 litery.Inny męskość wstylu Urbana.Po czesku to brzmi,każdy wie.Admi n, nie panuje nad chamstwem na czacie, wręcz go toleruje.Jesli bktos napiszę prawdę otrzymuje bana.Panie Adminie, uważamy, że do sprawiedliwych Pan nie nalezy.Nie może Pan mieć spokojnego sumienia, o ile Pan go posiada? Może Pan nas nadal inwigilować ze swoimi zwolennikami typu arogancki0166.Ten nick powinien brzmieć chamdopotegintej.Teraz proszę o bana.
ulala thx >>>
piszę thx bo za polską wersję czasami można dostać bananem
piszę thx bo za polską wersję czasami można dostać bananem
3 409 902. zapewne masz racje
3 409 905. dzieki jesli chodzi omoja osobe