Wpisy 3 408 910 – 3 409 009
10 listopada 2018 19:05 → 10 listopada 2018 20:24, 100 wpisów
Jak to?
zegarek
Zobaczymy
Zobaczymy
To się okaże
Zegarek napisał słowo z a które nie otrzymał bana.Do duszy ten ban, on lubi chu..e i du..y na portalu, a jest ich już dużo.
Zegarek, trzecia litera ma być p czy d?
Ok, podaje pewniaki na lotto,na obydwa losowania.
Podaj
W Z.S. będzie 6 piątek.Uwaga:
Sebastian_M.Podam tylko Tobie.
Napisz mi na priv
Ok jak chcesz
Przecież Ty masz mi podać
Automat jest chwilowo wyłączony
Nikt nie otrzymuje bana
Już nic nie mówię
Widać to ?
Forsami Już się wyspałeś?
Forsami śpisz i piszesz?
Śpi z głową na klawiaturze
rregulaminowa co z tymi pewniakami ?
wszyscy chcą dzisiaj wygrać, a nikt nie chce przegrać...
Musi być równość...
Zegarek
Dzień Niepodległości=19 albo Dzień Zwycięstwa=15 albo jeszcze dzisiaj, albo jutro...
Uciekam, miłego
oddalem 5 losow pelnych do sklepu ciekawe ile tam bylo
5 losow 10 mega pensja 20
5 losow 10 mega pensja 20
10.10.2010+10.10.2018 Wszyscy w jednym pochodzie.Faszysci z organizatorami.Pamietamy jak się skończyła organizacja loty do Smoleńska.
hey jak u was z obchodami 100 lecia niepodleglosci poslki drodzy kochani polacy obojetnie jak na polske patrzycje w jaka wierzycie jaka byscie chcieli by byla dla was dla wszystkich??
tak czy siak obojetnie na wizje itp mozna z radoscia szczesciem humorem co tam ze niemiecka tv sie nabija najlatwiej widziec czyjes swojego nie niedlugo beda same moze nie dokoncze
slyszalem ze nawet piramida hejhopsa ma byc pomalowana olejno na
Co tam ze nie ma polskiego motocykla,co tam że nie ma polskiego samochodu,co tam że nie ma polskiej telewizji czy prasyprzecież ekstraklasato 65 % obcokrajowców czasem farbowanych na Polakówto co z tą niepodległą?lepiej
ale sa polskie rowery np ns bikes i dartmoor
ide wlasnie na rower 8 km
ide wlasnie na rower 8 km
tomi male pytanko nie chce mi sie sprawdzac moze sie orientujesz wiesz czy w pyrlandi poznanskiej jest pilka reczna mezczyzn lub kobiet
Wkks Grunwald piłka ręcznaA koszykówka we Wrześni jest na bank bo stąd koszarek Łukasz przyszedł do Stemet Zielona Góra
2,3,6,20,22,28,30,34,36,39,42,48
2,3,22,34,36,42
aha dzieki za odpowiedz pytalem z ciekawosci bo z tego co pamietam to nie bylo nigdy z poznania druzyny czy meskiej czy zenskiej w reczna ja oczywiscie kibicuje druzyna zaglebia lubin dzis niestety pilkarki przegraly 1 meczyk w krotosznie w sezonie
6,20,28,30,39,48 (18), system 7
pewnie bedzie hymn grany nie wiem czemu ale przy takich okazjach czy meczach reprezentacji jak grany jest hymn mam gesia skore bylem na paru meczach mimo paru pamietne z nrd i zsrr w lubinie cos nie samowitego jak caly stadion spiewa hymn jaka by nie byla jak by nie bylo
Kupujemy produkty Lotto na 100 lecie niepodległości.Od poniedziałku będziemy w innej Polsce.
Jeżeli ktoś z "opozycji" liczy na łatwą kasę, niż 10/10 w MM powinien tylko dowieść,że ich guru nie był Bolkiem, z tymże najpierw musi jako jego sympatyk złożyć się na te 2500000 pln jako jego sympatyk......
Masło maślane to co napisał ostatnio... kto tego dowiedzie, że nie był TW Bolkiem dostanie 250k. ale najpierw musi się na nie złożyć, nagroda nierefundowana...
Tak to jest
A mleko się rozlało