Wpisy 340 826 – 340 925
11 czerwca 2011 22:47 → 11 czerwca 2011 23:59, 100 wpisów
wkurzają goście,starasz się jak możesz to i tak nie docenią...patałachy
Witam ponownie.. .
Witam.Krzys98 tak jak Ci napisał Tomcio dobre kursy i wiele możliwości.Możesz grać single,parki ,treble itd.+ suma kul-często niedoceniana(ja gram i nie narzekam)pierwsza wylosowana,BB-kursy 45,oraz wiele innych możliwości.Tomcio,a jak koło grasz coś ostatnio?Ja pykałem przez pare dni,w sumie + 580 jak dla mni dobrze,ale Tobie wyrąbali te limity,grasz gdzie indziej w rulete?
Jeśli z mojej winy rozwala się Silna Grupa C TO BARDZO PRZEPRASZAM
ale jak ktoś nie chce być w Gr...to na siłę nie będziemy prosić
stworzyliśmy zgrany zespół,który się pięknie rozkręca
szkoda dla Gr...C każde odejście

nie ma ludzi nie zastąpionych,ale szkoda jeśli odchodzą Ci którzy dużo wnieśli tworząc Gr...C NAPRAWDĘ SZKODA

POZDRAWIAM

ale jak ktoś nie chce być w Gr...to na siłę nie będziemy prosić
stworzyliśmy zgrany zespół,który się pięknie rozkręca
szkoda dla Gr...C każde odejście

nie ma ludzi nie zastąpionych,ale szkoda jeśli odchodzą Ci którzy dużo wnieśli tworząc Gr...C NAPRAWDĘ SZKODA

POZDRAWIAM

no mam jechać w poniedziałek,tylko nie wiem co z robotą,czy urlop czy coś...
Ulexxa.. . Witaj.. .

Ulexxa

Jocia jesteś???
robię i wykańczam pokłady z drzewa tekowego i oczywiście bezpośredni sprzedawca z kolektury-he he
Życzę Ci powodzenia,mam nadzieje,że będziesz zadowolony,u nas to chcą żebyś robił za darmo.Pracowałem dawno temu w Niemczech-na zbiorach i w jednym miechu-31 dni przerobiłem 450 godzin masakra,ale kasa była(3 miesiące w miesiącu)
Trzy lata temu pojechałem do Finlandi na kontrakt-6 miechów,jako monter rusztowań,na elektrownie atomową.Super podejście do pracownika,zero tyrki,kwatery+szama darmo,nadgodziny uczciwie,15 euro netto miałem,bardzo się odkułem,a w Polsce kiedyś przepracowałem non stop 40 godzin i nie usłyszałem nawet dzięki,tylko pytanie,czy ekipa nie chce fety
ja juz wycchodzę ....
nara wszystkich ALL

baw się ładnie na czacie
nara wszystkich ALL

baw się ładnie na czacie
ja kiedyś jeździłem zbierać ogórki w niemczech,ale była jazda,mieliśmy obok naszego lokum dydkotekę mause falle
OPA a masz juz pewna prace..? widze ze dobrze znasz..
j.niemiecki..to juz polowa sukcesu..
j.niemiecki..to juz polowa sukcesu..

polecam nadal, gram nadal
Wedrowco dzieki podałes liczby do daty ur i wtamtym roku była wylosowana całe 5 liczb i wtym roku 4 liczby jednak liczby z dat sa dobre,teras dobrze by było podac liczby na dany dzien bo to sie sprawdza,tak jak na jutro do 12 podac rodzine.
bo mnie tu wkur...
mam pomagiera,a moja taka robota,że lepiej robić ją samemu
mam pomagiera,a moja taka robota,że lepiej robić ją samemu
Ogóry to na leżąco?Niezła tyrka.Ja teraz to ***..może trochę złe podejście,ale pare lat pracowałem jako techniczny przy koncertach i jak jest dobra fucha to jade z chłopakami.Dobra czyli 300 zł za 12 godzin,trzeba się cenić.Kiedyś w Warszawie za powieszenie wyciągarek(nie chciało nam się i chcieliśmy spławić gościa)zarobiłem 250zł za 15 minut roboty,ale ile przerobiłem za darmochę to szok
OPA..ale chyba nie jedziesz w ciemno..bo pisales ze sie wybierasz..uwazaj,bo jest duzo oszustow i wyzyskiwaczy..

ulexxa wszędzie są,złodzieje w żywe oczy,ale jak coś to będę ich lał...dość dobroci
Ja muszę odpocząć od liczb, nie układają się one zbyt dobrze ostatnio.
Lestek to fakt... u mnie tylko 4/10 2 x ost. losowania,może coś jutro,ale przedstawię nie dziś
teraz nie ma chęci i zaraz trzeba się położyć,coś mnie chyba przeziębienie wzięło,a może to alergia na pyłki,nie znaju
ulexxa,to zależy jak się potoczy,wolałbym żyć normalnie,żeby nie zabrakło na rachunki
Ulexxa,musialem wejść na FORUM,coś się wyprawia w Gr..C

OPA ja w DE.jestem 9 lat..oj szczerze mowiac..tesknie
do Polski bardzo..i mam zamiar za okolo rok czasu tam
wrocic..
..zdrowiej OPA..dobranoc..
do Polski bardzo..i mam zamiar za okolo rok czasu tam
wrocic..
..zdrowiej OPA..dobranoc..
Korn

Wędrowco netowy

Ulexxa,wejdz na FORUM OSTATNI MÓJ WPIS Gr..C

Korn dalej jestem fanem ŁOMŻA EXPORT

Ryszard.. . Witaj.. .

Wędrowco netowy,chcesz dobrze to się wali i co?
Ryszard..ale przeciez.. pleaer.. chcial wejsc do grupy..wiec
o co chodzi..gdzie jest problem..?
o co chodzi..gdzie jest problem..?
korn,czy dalej leją w pękate silne?
Ulexxa nie ma problemu kto chce wejść,tylko kto wychodzi

Wen..chcialam powiedziec..ze liczby z moich snow..
wypadly dzis..obie..26 i 35..
dziekuje..
wypadly dzis..obie..26 i 35..
dziekuje..
my wychodzimy ale kto?????
Uwaga, uwaga. Kto dziś wygrał? Szukam sponsorów do mojego projektu. Koszt ok 3000zł! Okazja!
Czekamy na informacje o wygranych. Oczywiście informacja najszybciej publikowana tutaj na chacie oraz w dziale wygrane
Może będzie kolejna kumulacja... 
Może będzie kolejna kumulacja... 
Lestek. super pomysł, też kiedyś o tym myślałem, ale na youtube już się naoglądałem trochę tego 

Lestek
wchodzę ale gwarancja 100%?

wchodzę ale gwarancja 100%?Pasko tego jest pełno na YT ale co tam oglądanie na ekranie. Nie lepiej coś swojego wysłać w "kosmos"? 

@Lestek: no właśnie, a dajesz gwarancję, że będzie z tego jakiś film
Ciekaw jestem co by było gdyby np. spadająca kamera trafiła na samolot 
Ciekaw jestem co by było gdyby np. spadająca kamera trafiła na samolot 
Dla tych, którzy nie wiedzą o czym mówimy, to Lestek chce zrobić coś takiego http://www.youtube.com/watch?v=ZCAnLxRvNNc, czyli wysłać swoją kamerkę w przestrzeń kosmiczną, która nagra film, po czym spadnie na ziemię 

korn,mieliśmy dzisiaj spotkanie przy kiełbasce,każdy po Tyskim a ja ŁOMŻA EXPORT,te dranie wypili mi ŁOMŻE a mi zostawili Tyskie,to koledzy????
Pasko, nie kamerę a iPhone! Ma świetną kamerę, akcelerometr (można zapisywać różne parametry lotu) do tego po powrocie można go zlokalizować...
Lestek a jak kamera trafi na UFO?
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto
Dopisano wygrane mini lotto
Dopisano wygrane kaskada
może ja,kupon w samochodzie

Ulexxa,

Bosman to piłem zawsze w latach kiedy jezdzilem na wczasy do MRZEŻYNA

Pasko, problelem jest temperatura. na 100 tyś stóp masz -90 stopni C. Zastanawiam się czy zwykłe ogniwo słoneczne 12V 1W da radę zagrzać kapsułę dzięki nagrzewnicy stosowanej do ogrzewania kamer zewnętrznych...
Ulexxa,nie chce mi się a jak bym wiedział to bym nie mógł spać,wolę się wyspać