Wpisy 3 408 110 – 3 408 209
10 listopada 2018 06:44 → 10 listopada 2018 10:20, 100 wpisów
Brunetka.
Wedrowca
http://photos.nasza-klasa.pl/56042932/1649/main/9ef49aa0af.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
3 408 108. te liczby sa na nie
chociarz nie wszystkie na tak 5,23, a 8,36 na nie wymysl jeszcze inne do tych na tak
18,25,27,33,65 kupuję na 14stą stawka 10
3 408 106. kt ore to sa opowiesci dziwne, to nie opowiesci ze skrypty doktor2p
witaj zbigniew z tego co widze masz tu tylka jedna liczbe ktora moze dzisiaj byc w losowaniu na 14 a mianowicie 18
ale próbuj
ale próbuj
a tak wogole towitam wszystkich na czacie z rana i zycze wszystkim milego dnia oraz wysokich wygranych
3 408 125ale chyba nie unas
Witkano bedzie goraco jak duda z narodowcami spotkaja sie na paradzie....marszu
tomi77 jak już coś to Duda bo pomimo wszystko jest wybranym prezydentem a na paradzie to ty się możesz spotkać z kolegami z pod znaku tęczy
3 408 127.
Na marszu na pewno nic się nie będzie działo wszystko mocno będzie nagrywane bo spodziewana jest prowokacja ze strony Haka Grundbaum
Haka Grundbaum a kto to taki?
3 408 131. doktor2p czy ty mnie nazywasz konska mucha?
rozumie doktor2p czyli jednoznacznie potwierdziłes ze o mnie mowa
a rozum se co chcesz nie pisze do ciebie nie mam przyjemności konwersacji z tobą i tyle w temacie
rozumie
3 408 138 nawyzszy czas
Jola 2018/11/10 09:01
3 408 135. arczibalik73 2018-11-10 (08:55) AWWTP GALAKTYKA
rozumie doktor2p czyli jednoznacznie potwierdziłes ze o mnie mowa <<<< << doktor rozumie, ale arcy... nie rozumie,że piszemy o sobie > rozumiem > Ja rozumiem. On rozumie.
jola
3 408 135. arczibalik73 2018-11-10 (08:55) AWWTP GALAKTYKA
rozumie doktor2p czyli jednoznacznie potwierdziłes ze o mnie mowa <<<< << doktor rozumie, ale arcy... nie rozumie,że piszemy o sobie > rozumiem > Ja rozumiem. On rozumie.
jola
hm pewien arczibalik napisal ostatnio ze nie ma zwyczaju wklejac wpisow coz tak jak doktor pisal rece opadaja ba reki nawet no to do kolekturki uprasza sie o nie wpisywanie zbyt dlugich wpisow od tego sa inne strony ewenualnie mozna zalozyc na forum temat ewentualnie wpisac w kg jak nie ma innej opcji trzeba se odpuscic
fajnie ze umiecie sie smiac z nas tutaj a kąkretnie ze mnie i sebastiana ,na swojej stronce TP. tylko jak my sie smiejemy z waszych tekstów to wtedy zaczynacie sie wpieniac, i zaraz piszecie do naszego admina, nasz admin powinien was wszystkich wyłapac tu na stronce po nickach i usunac z tej stronki na zawsze, abyscie tu nie wchodzili i nie smiecili, smietnik mozecie robic sobie na swojej stronce a nie tu i tyle w tym temacie z mojej strony,
Arcze... olej to,śmiej ciesz i pisz dużo nie martw niczym to chat
ćwierć mózgi opanowały ten czat a Pasko jak zwykle nie chce(nie potrafi tego odczytać.
w dalszym ciągu wieje smrodem
w dalszym ciągu wieje smrodem
3 408 142 tak nie wklejam ale ten wpis musiałem dodac niech wszyscy wiedza jak naprawde jestesmy tu postrzeganina stronce przez osoby z sasiedztwa bedace i logujace sie pod nowymi nickami, ja wiem ze to moze nie fer ale z ich strony to tez,nie fer, tu udaja przyjaciół a tam szydza i smieja sie z nas tyutaj, mielismy tu wspolpracowac razem z liczbami anie czynic docinki sobie wzajemnie
wcale sie nie zdziwie jak dostane bana na 24 lub 48 h ,albo i dozywotnio za to ze mowie prawde
wcale sie nie zdziwie jak dostane bana na 24 lub 48 h ,albo i dozywotnio za to ze mowie prawde
3 408 155 dragon uwazaj z kim zaczynasz kolego i żadnym zadymiarzem tu nie jestem mam prawo tu pisac co chce, i nie obrazam tu nikogo, bo twierdze ze zawsze mozna sie z kims dogadac, i z nim zyc w zgodzie, a wam z TP jak sie tu nie podoba to porostu nie wchoddzcie tu, jak to forsami tu napisał jest to najlepsza stronka o tematyce lotto tak i ja tez sie z tym zgadzam
a teraz bedzie ban dla mnie
Światowy Dzień Nauki dla Pokoju i Rozwoju Multipasko 45
Dzień Młodzieży Multifiasko 25
Dzień Młodzieży Multifiasko 25
3 408 165. też i za głupie nicki też
3 408 164.to załóż okulary ciemne
Aya Hey mnie nie bij proszę staram się bez ort leniwiec jestem nie reformowalny mimo to się staram
Tak się rozleniwilem na maturze kiedyś jak pisałem nie patrzyli mi na byki i tak mi zostało no to zmykam pozartiwalem miłego
zaraz ide po zdrapki za 3 stowki bedzie zabawa
pozniej 3 dobre walki, duzo adrenalinki samo zdrowie
pozniej 3 dobre walki, duzo adrenalinki samo zdrowie
Nie wpuszczać trolla co po 48h pasko wypuścił ludzie i tak od pisania uciekli żeby Ci co zostali nie znikneli
Cześć
Dziś sobota
Podaję liczby do Mulatki na dziś
Podaję liczby do Mulatki na dziś
9,12,16,19,25
Tak 66 powinno wejść
Mega ale dziś raczej polecą kosy lustrzanki
Mega jakie Twoje?
Podaję moje
Tak żeby każdy wygrał dużo pieniążków
Dzień kota to 9 ?
narazie wszystkim
Arczi
Gdzie idziesz?
Na siłownię ?
Zostań z nami
Zostań z nami
Jakby CO to jutro wszystkie kolektóry zamknięte narazie mam kupony na 14:00 a po zagram do niedzieli do 21:40 Sebastian tylko nie pisz że w niedzielę nie gramy no tak nie gramy bo pozamykane
Dobrego spania Wam życzę
dzis wysyp małych liczb w MM , Dzieki sebastian
Z tą dowolnością w pisaniu, co to mi się chce , to radzłbym trochę samokontroli, a bo to bot, wskaże, że tak "fajnie" nie jest , albo napisze się jakieś txt, polityczne, religijne, czy z odniesieniami osobistymi, nie tyczącymi istoty strony, a przez które lecą tysiące niepotrzebnych wpisów, i tworzą się setki sklonowanych użytkowników