Wpisy 3 406 847 – 3 406 946
8 listopada 2018 22:17 → 8 listopada 2018 23:19, 100 wpisów
Mam teraz dużo pracy
Ja pójdę to Pasko przyjdzie
Idę dobranoc
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Grajcie z glowa...lepiej mniej a czesciej2 x8 mini z maszyny....pudlo
Ja też idębo czata dziś nie będzie co sądzicie pewniak 9 na jutro na 14:00?
po losowaniu wchodzisz w zestawy i od razu możesz sprawdzić sobie ile wygrałeś, itd.
witam i pozdrawiam...
Nigdy nie łatwych pytań i pójścia na łatwiznę...
...ma...
tam jest podawane tylko 5 pierwszych osób, które najbardziej pomnożyły koszt gry
chyba, że są bardzo wysokie trafienia, to może być więcej, ale zwykle 5 osób tylko się pojawia... więc jeśli Cię nie ma to jesteś poza pierwszą piątką i tyle
Opowiem Wam historię która mi się przypomniała apropo piątek ... zabawną
historia autentyczna jak byłem wiele lat temu w Anglii ... no i opowiedziałem o swojej stronie i pewien Anglik chciał ją zobaczyć
Pasko, a kim są te ludziki pełne hejtu w sobie, które pojawiają się jak grzyby po deszczu...
wchodzi na stronę i żeby ją nieco zrozumieć to włączył sobie plugin automatycznie tłumaczący mu stronę na angielski
Może zza Atlantyku...
Typowania Multi Multi:
221 pewniaków
221 parek
221 trójek
222 piątek
227 dziesiątek
221 pewniaków
221 parek
221 trójek
222 piątek
227 dziesiątek
Ładnie się patrzy na tę klepsydrę...
zegarek: no trzeba trafiać stałe zakłady i tyle ... to tak jakbyś je puścił w kolekturze i pytanie czy byś wygrał więcej niż inni... 5 osób które najwięcej wygrywa jest pokazywana
kiedy np. to sprawdzimy... wszystkie wpisy są na czacie zachowane
Pasko zagrasz jutro w EJ...
A w Zakłady Specjalne...
gorzej z kumulacjami lotto... w październiku nie doszła do 10 mln ani razu, listopad narazie też słabiutko ...
Zegarek Ty tyle wygrałeś
To powiedz kiedy ta strona wróći do normalności masz odpowiedź na to pytanie
albo powiedz kiedy była "normalna" ... bo wspomniałeś o "wróci do normalności" ... czyli już kiedyś była "normalna" zakładasz.
ja bym wolal czat z mikrofonem i kamerkami
ale pewnie malo kto by chcial sie z tego korzystac
ale pewnie malo kto by chcial sie z tego korzystac
adis8 chyba należy do tych niebieskich ludzików...
"Blue da ba deee..."
na czacie ciężko o 100% porządek ... bo każdy z nas jest inny ... jeden by chciał w tą stronę ciągnąć dyskusję, drugi w tamtą
serio to powiem ze czasami was ponosi od tego zielonego koloru
Wyrzuciła z czatu porządnych ludzi poradni drudzy sami odeszli I masz tu jakieś tykajace zegarki arogancikow dalej nie będę wymieniać szkoda wyświetlacza w tel.
Kto potrzebuje viagry to do apteki