Wpisy 3 406 013 – 3 406 112
8 listopada 2018 00:40 → 8 listopada 2018 10:45, 100 wpisów
Ja pierdziu , tak się zapatrzyłem i rozmarzyłem, ależ kontrast piękny,murzynka w białej pościeli
Grysik Witaj Lubimy to odważnych i rozważnych Wyszedłeś z za kotary i z mych powiek zdjąłeś nocne mary
Grysik już daję namiary, Pochodzi z dorzecza Amazonii i za głupotąnie goni Kobieta dla Ciebie
W związku z tym takie pytanko wesołe...Czemu mama murzynka synkowi kupuje czekoladę białą ?...żeby widzieć , że sie smarkacz ubrudził
cyferki dobralem podalem wczesniej co mi wpadlo w oczko hm moze male o 14h tak z 5 sztuk konce hm 6 pewnios 65
https://www.youtube.com/watch?v=LZFKmePcasAwyciszam się powoli jak coś to zasnąłem
gabriel jestes nie mowliwy i tym wpisem koncze nadawanie ide z mysla o murzynce w poscieli w pielesze
Grysik i nie osraj pościeli bo nie zobaczysz swej miłości....rozwinięcie tematu to pytanie , jaki mięsień jest najbardziej napięty podczas stosunku ?...mięsień tyłka aby się nie zesrał ze szczęścia
Powodzonka życzę Kto rzuci więcej na tace to myśle , że da się wiecej zrobić ...zobacze
Lubie spiewac hymn Polskiszczegolnie dumny jestem jak spiewa tez premier...
Z ziemi polskiej do wloskiej"to wedlug premera Jaroslawa...na lepszy poranek
Z ziemi polskiej do wloskiej"to wedlug premera Jaroslawa...na lepszy poranek
Ale Edzi Gornik nikt nie przebije....wycie hymnu tak rozproszylo pilkarzy z sami nie wiedzieli co robia na boisku
Pewnie prezes już się nauczył hymnu na pamięć...
Uciekam,miłego dzionka...
aaaaaaa sobie przypomnialem dla pewnej osoby z okazji 18 stki sto lat sto lat
bede zioral urlop urlopem w mieszkanku trzeba co nie co porobic a i jakis 1 zakladzik chce sklecic mam 1x10 1x6 moze 1x8 co nie co zapodane na forum
dusia moze cos nie tak zrobilas zanim sie polozylas lub jak sie kladlas nie ta nozka itp
DusiaDzięki.
GryksDzięki
GryksDzięki
E46...
Dużo zdrówka, jasności umysłu, mocy życiowych i oskubania TS na parą baniek.
Dużo zdrówka, jasności umysłu, mocy życiowych i oskubania TS na parą baniek.
Okraska
dziękuję.
dziękuję.
W miejscowości Warlubie padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Lublin padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Koszalin padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Liczby na nie: 9.14.16.50.66.4.47.58.61.18.25.30.70.15.25.27.29.31.33.49
Liczby na nie:4,12,13,17,23,24,29,32,34,38,41,43,52,56,58,59,68,70,75,77
8 liczb w sam raz nie ma co ts od razu skubac a tak powoli moze sie nie zorientuje
Podajecie liczby na nie to ja podaję na Tak moje w Lotto z Plusem
Zag jag multi
Sebastian jeszcze godzina i wychodzisz na wolność
Miała matka syna
Miała matka syna
Niech żyje Lotto Lotto i Miliony niech żyje Forsami Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony
Sebastian pilnuj się następnym razem dostaniesz 3 miesiące
18
Od kiedy ta promocja na 8
Islandorka