Wpisy 3 405 751 – 3 405 850
7 listopada 2018 22:28 → 7 listopada 2018 23:02, 100 wpisów
Ale odliczcie 10% podatku jakieś 39 Milionów to tak dużo już nie zostaje
Forsiasty thanks za info faktycznie 10 % podatku od 39 melonów to bedzie jakieś 39 ?
Wpisałem skończone 20 i kalkulator mi wypluł = niepełne dane,cóż - musisz to wziąć na piersi - styknie, albo nie styknie
Nie rozpędzać się z liczeniem.
Od 390 000 000 zł trzeba zapłacić... 39 000 000 podatku.
O tyle mniej się dostanie do reki.
Od 390 000 000 zł trzeba zapłacić... 39 000 000 podatku.
O tyle mniej się dostanie do reki.
To policze se w amięci 390 - 39 i nie ma co dramatyzować troszkę zostaje
Wszystko pięknie panowie a nie wzięliście pod uwagę podatku od głupoty który pobiera TS
To jakie około 500 kg banknotów te 39 000 000.
Ja tak zawsze pani Jadzi z budki mówię gdy się pyta...słucham ...podatek od głupoty chcialem zapłacić
Wędrowca , można i tak to obliczyć ale ja nie lubie kupwać na wage
Gabriel ja to zagram co pisałem niech moje wnuki wiedzą że ich szurniety dziadek grał o taką forse ostatnio miałem 9,10 w drugim zestawie a tych pięć z pierwszego zestawu jakoś nie chciało mnie poratować na mamrota
Wędrowca Netowy i choćby przyszło 1000 atletów i zjadło po 1000 kotletów to nie udźwigną taki to cieżar Brzechwa Jan Wiedział co pisze
Mamrot: trener pewnego zespołu.
Tak jest w Białymstoku.
Tak jest w Białymstoku.
Wędrowca, teraz załapałem co chciałeś powiedzieć JP jak odebrać 500 kg wygranej przyjeżdżając do oddziału z reklamówką
Napewno jak używają powielacza a jakby na ksero dać 1000 odbitek
No i proszę jak się pięknie zrobiło czytamy z okazji 100 lecia Polskich Wieszczów
Nie. To tyle waży podatek od... wygranej.
Trzaby propozycję Pasko złożyć aby była możliwość odśpiewania hymnu na klawiaturach tutaj
Wędrowca ja się już pogubiłem JP jeśli podatek tyle waży to czekaj czekaj JP
Chociaż Stanisław Lem pisał już dawno temu o Maszynie Cyfrowej co ze Smokiem Walczyła
Wędrowca, a propo ważenia, to była taka gospodyni co potrafiła zważyć krowe dojąc jej cycka. Przyszedł klient i mąż mówi do syna Jaśka...skocz po matke trza zważyć krowe a ten przylatuje po chwili i mowi że matka nie przyjdzie bo teraz waży listonosza
Kiedyś w Warszawie w Złotych Tarasach leżało 25 000 000 w banknotach.
Ważyło to około 275 kg.
To stosując proporcje 250 000 000 zł ważyłoby 2 tony 750 kg.
Ważyło to około 275 kg.
To stosując proporcje 250 000 000 zł ważyłoby 2 tony 750 kg.
Wędrowca czemu Ty mnie ciągle przytlaczasz . Robisz to specjalnie ?
JP ze 3 TIR-y trza nająć a teraz mi oblicz ile zajmie załadunek
Gabriel nie całuj chłopa co ludzi nie poznajesz ja już poznałem
Gabriel muszisz rozpoznawać znaki czasu kobiety tak bala chętnie nie kopiom jak ta laska 4 piętra wyżej
Andromeda bo nie mam wiaderka przy łóżku a daj spokój weź się przytul weź się starzej..weź no weź..
Opowiedziałbym wic o kochającym inaczej ale mogłoby to się źle skończyć Na razie szukam słów by obejść cenzurę
Jakby sobie laske posmarować fluoroscencyjną pastą to też by to był miecz dżedaj
Chwila , żeby nie pić niepotrzebnie zerkne w kalendarz kto dziś obchodzi
Wiem co mowię...za kolejarzy bo jakby nie kolejarze to byśmy ten węgiel do ruskich na plecach nosili