Wpisy 3 405 351 – 3 405 450
7 listopada 2018 15:55 → 7 listopada 2018 17:04, 100 wpisów
Isia żeby on był na miejscu tej kozy to by było bee bee pamietasz
Robal Lotto na jutro Mini do 15 Listopada jeden zakład 2 zakłady MULTI Multi na 10/10 z Plusem i 1/6 z Plusem na dziś i jedna Ekstra Pensja No i to by było tyle
Też mam na kilka losowań, ale
mm z + nie gram, w zasadzie nigdy, i podobnie - exp
mm z + nie gram, w zasadzie nigdy, i podobnie - exp
Rozważam czy zagrać w Zakłady Specjalne czy nie cel szlachetny reklama brzmi że w puli może być nawet 3 Miliony to więcej niż w Lott we wtorek a liczb mniej no nie wiem nie wiem Niech się ludzie uczą jak by ich zasponsorować za 5 złotych to na zeszyt i długopis bedzie jak znalazł
Jeśli Nawalka doprowadzi Lecha do pierwszej trójki na koniec sezonu to jest gość
andromeda kielonek koniaczka pomaga
a jak masz mocną głowę proponuje >>> to
https://www.youtube.com/watch?v=J_GpqDCs8ys
a jak masz mocną głowę proponuje >>> to
https://www.youtube.com/watch?v=J_GpqDCs8ys
Zaq i co studenci będą Zodowoooolenii a ja będę miał świstek na pamiątkę
alfafire piłam 2 kawy, ale nie pomaga, ale ja jestem niskociśnieniowiec od dziecka.
haha
haha
Od 15 to na Multi 8liczb jak promocja ruszychociaż też ciężko 4/8 trafić
andromeda może Twoja jest za słaba >>> ja też mam niskie pascale ale jak wypiję rano małą czarną a po południu drugą jest
Ja mała czarna mogę się zaopiekować jak założy ją blondynkamini jest piękne...szczególnie jesienią
Teraz mini dopiero 13 wyśleA tak bez jakiejkolwiek grymuszę wytrzymać
Kopernik Żyje wczoraj wygrał w Lotto na chybił trafił no bo niby kto inny
3 405 392. zegarek
I dobrze robisz bo 70 wzwyż mają wysokie emerytury
I dobrze robisz bo 70 wzwyż mają wysokie emerytury
Jacuun Mają ale w Norwegii Mojej żony babka emerytka 78 lat 1300 zlotych 1000 na Lotto a 300 na papier toaletowy i jak tu żyć Panie Premierze hak żyć
Pozdro Iza
Cały plone
Jak pochodnia przez ulice
I dziękuję codzień Bogu
Że mi dał taką dzie...
Cały plone
Jak pochodnia przez ulice
I dziękuję codzień Bogu
Że mi dał taką dzie...
najlepsze kasztany są wiadomo gdzie >>>a najlepsze pierniki są w ...
andromeda to drugie faktycznie niskie >>> nadajesz się na biegaczkę maratonów
andromeda ładny ozorek >>> ale bieganie dla zdrowia naprawdę pomaga albo szybki chód
Cześć skreślili mnie z listy studentów, bo nie złożyłem pracy dyplomowej. A mam wszystkie zaliczone przedmioty. Bo napisaną ale Pani promotor jeszcze mi nie przyjęła pracy, napisałem do niej kiedy możemy się spotkać w celu jej omówienia i dała mi znać iż na najbliższym zjeździe. A ktoś z was miał podobną historię ?
doktor jeden tylko poleciał i był plusem
a reszta takie piękne i nic >>> po zmianie czasu nie mogę się wstrzelić w dobór zestawu do gry >>> a na systemach idzie się nieżle przejechać
a reszta takie piękne i nic >>> po zmianie czasu nie mogę się wstrzelić w dobór zestawu do gry >>> a na systemach idzie się nieżle przejechać
No i co napiszecie na mają wiadomość ?
WITAJ
Sebastian M
Krzysztof c
co sie stalo z twoim nikiem alibaba?????????????
zaczełeś grac Pasko na nosie, to sie doigrałeś
Sebastian M
Krzysztof c
co sie stalo z twoim nikiem alibaba?????????????
zaczełeś grac Pasko na nosie, to sie doigrałeś
Krzysztof c mieszka na północy Polski, Sebastian na południowym zachodzie.