Wpisy 3 405 005 – 3 405 104
7 listopada 2018 07:50 → 7 listopada 2018 11:40, 100 wpisów
Emi jak się już obudziłaś ..to wszystkiego najlepszego,zdrowia ,szczęścia i
Wczoraj meganka pisała o promocji na 8 skreslen w multi zaraz idę się puścić to zobaczę czy u mnie coś wiedza
No to emerytko mam nadzieję ze się nie obrazisz najlepszej 18 dziś życzę tobie
Dusia a co do liczb to staram się na forum podawać choć chyba za dużo ogranicze się do 15 liczb lub dwóch zakładów 5 liczbowych w ramach propozycji typniete mam już tylko się wysłać musze
ja wczoraj od rana do prawie wieczora miałam małego ,wieczorem padłam jak kawka
nie raz tesciowi pomagam z chodnika do okienka piwnicznego taczka woze wczesniej laduje zamawia 3-4 tony co mordega moze jak zrobi wkoncu podjazd ogrodzenie wywali bedzie blizej
dusia ja jestem nie przyzwyczajony centralne cale zycje a tu nagle wegiel laduj jak ja tylko widzialem u dziadkow jak bylem maly jak ladowali do okienka jak przynosili i palili w piecyku
dusia
Gryks
Dzięki,ale dzisiaj mam jeszcze 17.jutro dopiero 18.
Gryks
Dzięki,ale dzisiaj mam jeszcze 17.jutro dopiero 18.
To już zaczynam
tomi pamietaj ze dzis kolejne mecze lm no chyba ze nie ogladasz
Gdy lottomaty wypływały na chybił trafił zestawy od 28 i 32, należało się spodziewać liczb do 27.
Tak sobie teraz pomyślałam ...te gry te sprawdzanie ,typowanie , ciągłe myślenie , czy dobre liczby , albo może zagram jeszcze jeden ?... czy to już uzależnienie
No wysłaneemeryt włóż jakąś fote z Kołobrzegu na profilbyłem tam kilka lat temu
Gościu był przejazdem w Toruniu i trafił szóstkę. Nie miejscowy a z południa Polski.
W miejscowości Toruń padła wygrana 7 643 216,10 zł w grze Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
witam wszystkich na czacie
typy na godz14 w MM- 7,14,15,16,18,21,23,24,34,43,44,48,59,60,67,76
Zycze wszystkim wysokich wygranych oraz miłego dnia
typy na godz14 w MM- 7,14,15,16,18,21,23,24,34,43,44,48,59,60,67,76
Zycze wszystkim wysokich wygranych oraz miłego dnia
narazie wszystkim
Kupa 25 05 lub 03 23 do mini z propozycji dla ciebie a jak będzie się okaże
Kipa jak Ci nie idzie w grach losowych, to może przerzuć się na zdrapki...
o nie nie nie dla mnie zdrapki to pomyłka
wygrałam już nie raz duże sumy ale ostatnio coś pecha mam
co nie znaczy że przestanę grać
wygrałam już nie raz duże sumy ale ostatnio coś pecha mam
co nie znaczy że przestanę grać
Zaq69 oki Kipa rób jak uważasz...
Paaa
Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa ForsaForsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa Forsa
Arogancki0166, nie polecam zdrapek, zwłaszcza Pudełko Czekolady.Trzeba odczekać bo puścili puste zdrapki.Na 94 sprzedane 3 były wygrane po 5 zł
Potierdzaja to kolektory z wielu kolektur.Kupilem 2 Znaki Zodiaku miałem 450 i 10 zł, ale w różnych kolekturach,W innej miałem 80 zł na 5 kupionych Byk,
dzien kotleta schabowego 22
kotlet 6 schabowy 14
formacja nieżywych schabuff 8,17,25
kotlet 6 schabowy 14
formacja nieżywych schabuff 8,17,25
i jeszcze mnie baba namówiła na zakład specjalny ...no nie wiem nie wiem jak nic teraz nie trafie to trzeba zrobić przerwę przymusową
Zakłady specyjalne to wyrwi grosz---Lipa,--TS chce sie nachapać
Z roku na rok coraz gorzej z wygranymi---TS pazerny skubie na żywca,niema zwrotów,a na chybił trafił to tragedia,nic nie można ugrać.
Dla zs stanowcze nie dla tych co grają gdyż wszystko się może zdarzyć a ts jest nie przewidywalny i czasem zaskoczy
czy za 100zeta,czy za 200 to to samo zysk dla TS,rzeczywistość bywa okrutna,poresztą widać po tabeli wygranych po Losowaniu jak ludzią dają wygrywać.Gram bez podniety i nie szastam kasą nie żyje złudzeniami.Sportowo 1 kupon.Bo można przegrać wszystko.
Wysokich
Tez tak robie...nic nie daje jak zagram w mini 6 x w tyg...nawet jak trafie 2x3/5 ...wiec gram 2 dni i tyle...a lotto jak kumulacja duuuuza
Sebastian jeszcze tylko 23 godziny w więzieniu
48h mija oby przedłużone lub coś na zasadzie połowa liczymy od nowa tak jest miło
back to biznes
mnie baba nie namowila na jakies specjaly, tylko multi
mnie baba nie namowila na jakies specjaly, tylko multi
To niech szuka dalej tyle stron na tp nie znalazł może w innym kraju np korea pl