Wpisy 3 404 351 – 3 404 450
6 listopada 2018 16:02 → 6 listopada 2018 17:25, 100 wpisów
Liczby były piękne MM.Kilka 7/10,7/9,6/9.Szkoda,że nie stawka 10.Ale po losowaniu tak się żałuję. Co do zdrapek czekoladowych, znajoma sprzedala 60 zdrapek.Wygrana 5 zł.Szok.Droga a w paczce same pustaki.Co do presji na Adminie, nie wypowiadam się.Mozna pisać elaboraty, o ile nie rozprawki naukowe.Lubie Podkarpacie, piękny Rzeszów.Bedzie się mi kojarzył z brakiem sprawiedliwości. Sorry za dygresje.Nie wytrzymałem.
Zakłady Specjalne są zbyt drogie.Wole 4 Mini lub 2 MM.Zaklady Specjalne to zrzutka na plus500.Wolę dac bezdomnemu, niż kupić Zakład Specjalny.Juz to zrobiłem i stale czynię.Polsce życzenia składam innymi grami.To fatalny pomysł pismaka z T.S.by składać Polsce życzenia kupując Z.S.
bramki dnia
6,13,20,27,34,41,48,55,62,69,76 ladnie z tego poszlo ale czas na 34,62
6,13,20,27,34,41,48,55,62,69,76 ladnie z tego poszlo ale czas na 34,62
Co do Sebastiana.Nie ma skutku bez przyczyny.Rozpusta na tym portalu była od dawna i zawsze kojarzyła się mi z Interia.Stanialaw Lem cos powiedział na temat Internetu.Teraz , zamiast wyrazu * Internet * trzeba wstawić nazwę pewnego portalu.
3 404 363
a ja ci idzie w Deutsche Zahlenspiele. Wygrywasz raz po raz? He?
Nick i miejsce masz jakby niemieckie a coś bardzo polskimi sprawami się przejmujesz?
a ja ci idzie w Deutsche Zahlenspiele. Wygrywasz raz po raz? He?
Nick i miejsce masz jakby niemieckie a coś bardzo polskimi sprawami się przejmujesz?
Ewentualnie można wygrać jakąś kasę na jedną lub dwie liczby na więcej bym nie liczył
Tym, którzy szukają szczęścia i wielkich pieniędzy, odsyłam do matematyki.( Rachunek prawdopodobienstwa).Wszelkie gry są skonstruowane przez specjalistów tak, by z gier był zysk.Cele zostały osiągnięte.By organizator miał zysk, musi być popyt na produkty.Popyt jest, jak widać po ilości Portalowiczow.Nsjczesciej grają biedni i....a jest ich dużo,Dzięki nim T.S.ma zyski.Teraz gdy będziemy mieć nowego ministra sportu, będziemy mistrzami świata w każdej dyscyplinie.
Ale grając parką też można sporo wygrać tylko trzeba być cierpliwym
Ja kiedyś nazywalem się Andrzej Nijaki.Od dwóch lat noszę nazwisko Skromny, po mojej prababci.To w kwestii formalnej odnośnie pytania skierowanego do kolegi z Niemiec.
Tylko trzeba było by mieć kasę żeby inwestować i podbijać stawki
Rozmawiając z wami wstawiłem pranie, podgrzalem sobie obiad i jeszcze kilka rzeczy zrobilem
jak dzieci co dopiero otrzymali klocki Zegarek - jestes w błędzie >>
3 404 407. zegarek 2018-11-06 (16:55) Siedlce
I to bez różnicy jaką parą bo każda kiedyś musi wpaść
to graj 100 losowan << tu tez trzeba miec czuja , a gdzie kasa
robal przyciagania czy sluzy nie ktorym do posiadania wielu nikow i pisania niemalze tego samego jak by tamtych wogule nie znali bo nie ma co mylic z osobami takimi jak ja wg mnie mam ten nick i fares do typowania i w razie wu czego nie ukrywam
gralem na progresje z jedna liczba , gdy zrezygnowalem to wpadla
Gryksiuniu - oczywiście, jak zawsze robak będzie stał w kąciku i po cichu się
Makler - oczadziałeś ?
Nawet jeśli się wturla, a coś zawsze wturlać się może, czy takie zdarzenie cokolwiek zmienia, w ocenie zjawiska ?
Nawet jeśli się wturla, a coś zawsze wturlać się może, czy takie zdarzenie cokolwiek zmienia, w ocenie zjawiska ?