Wpisy 3 404 137 – 3 404 236
6 listopada 2018 11:56 → 6 listopada 2018 13:05, 100 wpisów
Szukam takiego czegoś jak przysmak świętokrzyski innaczej okienka w marketach w sklepikach nie ma czyżby wycofali szkoda by było do browarka w sam raz dawno nie jadłem
dotam, to zapoznaj październikowrgo szczęściarza, zapewne z chęcią wymieni się telefonem, pierwszy kontakt może być telepatyczny
3 404 133. emerytko46 a Ty nie miałs byc na spacerze czasem?
Dostałem w osiedlowym małym sklepie okienka cena nie grała roli wzięłem 4 paki
3 404 138 gryks jest to jeszcze w sklepach typu dino, niedawmno sam to kupowałem taka paczka 400g, kosztuje 4.99zł ,tez mi to kolega polecił zamiast chrupek, pyszne to jest a jeszcze jak doprawisz ostra papryczka to palce lizac, jakie zas jest z piwem to niewiem bo niepije takich trunkowale zapewne dobre i smaczne
arczibalik73
A jak się jest na spacerze,to nie można pisać na czacie? Istnieje coś takiego jak telefon z dojściem do internetu.
A jak się jest na spacerze,to nie można pisać na czacie? Istnieje coś takiego jak telefon z dojściem do internetu.
3 404 145 dotam ten przysmak swietkorzyski to sa takie okienka podzielone na 9kwadracikow malych wzucasz to na rozgrzany olej na kilka sekund i to z malych kwadracikow robi sie wielkosci takiej jak 5 zł wtedy szybko wyciagasz i odsaczasz na serwetce posypujesz przyprawami llub czerwona ostra papryczka palce lizac
3 404 148 nie no mozna oczywiscie, wiec spokojnie spaceruj i głeboko oddychaj, nieboj sie nikt tu nic nie pisze na Twoj temat spoko jest,milego spaceru
3 404 150. dotam napewno zdrowsze jak te prazynki różne i chipsy,leysy itd.ale bardziej bym proponował jablka sa zdrowsze

arczibalik73
A wiesz dlaczego jest spoko ? Jesteś mądry,to sam sobie odpowiesz na to pytanie.
A wiesz dlaczego jest spoko ? Jesteś mądry,to sam sobie odpowiesz na to pytanie.
MĄKA PSZENNA (97.5%)
woda
sól
wodorowęglan sodu (E 500)
najzdrowsze to E500
woda
sól
wodorowęglan sodu (E 500)
najzdrowsze to E500
dotam a co dzis masz zdrowego zreszta wszystko w duzej ilosci szkodzi
https://sphoto.nasza-klasa.pl/53131998/17629/main/a2106e90b4.jpeg
3 404 155. no tyak te e500 moze nie jest zdrowe ale jest dopuszczone do spozycia i duzo tego tam to niezawiera a spulchniacze wszedzie sa dodawane w chlebie tez masz
ja np od nie dawna zwracam uwage ile czegos jest w czyms np kielbasa nie zwracalem uwagi ile miesa jest w miesie 46% a 80% miesa w miesie jest roznica kupowalem bo tanie
mozna co nie co nie jesc nie pic wole pic piwko niz jakis napoj typu orange fanta
od czasu do czasu mozna chipsa czy cole wypic a jest przeciez nie zbyt zdrowa moze ogladales gdzies film np o niej czy tez film o jakims napoju w usa uwielbianym przez amerykanow i porownanie szklanka napoju czy tez coli pepsi i obok szklanka zdaje sie polowa cukru
3 404 164.n ie no oczywiscie ze tak ja tam niepije napojów chmielowych ani słodzacych jakis tylko wode natruralna gazowana lub sredniomineralizowana wode, bo to jest zdrowsze niz jakies trunki procentowe
bo np to co chca wprowadzic czy tez wprowadzili zdaje sie z glutenu no to sorry nie chce obrazic lecz amerykanki beda mialy pewna czesc ciala i nie tylko zreszta nie tylko oni otylosc dotyczy tez europeiczykow jedzedznie jedzeniem zobacz na dzieci co wola jesc co tam jest ile tego e
ponoc nawet woda niegazowana w butelkach 5l nie jest zbytnio zdrowa a te bio co ost pelno czy ala zdrowa zywnosc wazne zeby z umiarem wsio
gryks 76 cola jest niezdrowa ja dzieki coli dostałem silna cukrzyce, iepolecam nikomu tego pic choc wiem ze ludzie mnie i tak nieposłuchaja i beda pili nadal bo to slodkie i dobre , tylko jakie wywołuje poxzniej skutki to nikt niewie, w 1 butelce 1,5 litrowej coli jest ponad 1kg cukru i roznych utleniaczy, i aromat smakowy, zeby smakowało
dotam
Racja,jak jestem w Niemczech,to też piję tylko kranówkę.
Racja,jak jestem w Niemczech,to też piję tylko kranówkę.
wiesz ja kiedys pilem kranowke mialem moze z 30 lat temu i bylo ok i jest ok dzis tego co w kranie leci bym sie nie napil
ja kiedys cole, pepsi pilem normalnie jak wode z kranu, wkoncu nagle stracilem smak tej coli, wtedy uaktywnila mi sie nagle cukrzyca i przez to wyladowałem w szpitalu , z wysokim cukrem, dlatego nikomu niepolecam tego napoju, cola ma tez pare zastosowan w domowym zaciszu potrzebujesz przetkac rury w zlewie wlej do sslywu troche coli, mzszadział ci srebrnt łancuszek czy jakas srebrna bizuterja umyj w coli wtedy odzyska swoj prawowity wyglad
arczibalik ogladnij sobie filmik o coli pepsi jak pisalem wyzej sam cukier tylko ze od czasu do czasu nic zlego a jak sie ma problemy czasem z zoladkiem piszac delikatnie ponoc jest dobra
gryks76 moja kuzynka kiedys pracowała w rozlewni coca coli i mowiła mi tez z czego to jest robione i co zawiera, jakby to ludzie wiedzieli wszystko nigdy by sie nienapili tego napoju cukru tam tez jest ale ile roznej chemi
gryks mam problemy z zoładkiem i watroba tez ,nic cola niedaje tylko cie przegoni po tym, wcale nie pomaga i nieulzy Ci w bólu,zaowaz ze jak pijesz cole to jezyk w buzi robi sie dretwy szybko, i po coli sie strasznie chce pic ,dlaczego po wodzie gazowanej tak niejest?
3 404 181. wujas witaj
tak zgadzam sie z tym tez3 404 185
potrzebujesz cos odnowic odrdzewić polej cola i przetrzyj sucha szmatka abedzie jak nowe cola jest lepsza do zlewu do udrazniania rur jak kret do zlewozmywaka
moja starsza corka mieszka w USA i jej dzieciaczki nie pija tego badziewia , wylacznie soki z wiciskarki i wode bez gazu
Siemasz wujas
Gaz i koncentrat są spoko, ale masz pojęcie z czego
ta woda jest zrobiona ?
Gaz i koncentrat są spoko, ale masz pojęcie z czego
ta woda jest zrobiona ?
3 404 189. wujas dla nich i tak trzymac przynajmniej wiedza co pija i czy beda zrowi czy nie ,to co pijesz i jesz tym jestes
Na sekundę to co naturalne najlepsze szczególnie bez nawozów chemia ogórek z wioseczki czy pomidor smak zapach byłem
o browarze też mogę udzielić info , chodziłem do Technikum Przemysłu Browarniczego w Tychach i bywałem na browarze
tak soki z wyciskarki sa najzdrowsze jeszcze polecam do picia kwas z kiszonej kapusty i wode z kiszonych ogórkow, raz ze sa smaczne a tez i pomagaja naszemu organizmowi
Sama chemia - dwa gazy, z czego tego szkodliwego dwa razy więcej
kiedys tak w pracy piwosze rozmawiali ze najlepszy browar ten do 4 promili powyzej to juz nie browar
3 404 194. dotam to a na praktykach moze nie robiłes za degustatora czasem?
pracoawałem jakiś czas na browarze w Rybniku , którego już niema , galeria stoi
alkohol najlepszy to wlasna winiaweczka jakas cos typu wino z ryzu ponoc i cos z szyszek chmielowych robia
dobra mialem isc na ryneczek sorrki poczytam pozniej o browarze o ile dotam napisze milego
3 404 199no dobre
3 404 201. no w głubczycach woj,opolskie tam jeszcze jest tez browar,ponoc maja dobre piwo
Wysłanejaki jestem szczęśliwyże wpieram sport i kulturę Jarosława i spółki
3 404 210. ta sa duze kadzie
w zakładach miesnych na świeta dla załogi robi się szynkę oddzielni
a wiecie z czego sa robione parówczki drobiowe te cienkie?
Dotam - certyfikaty certyfikatami, ale obawiam się, że
normy jakości kiedyś były jednak lepsze dla konsumentów
Swoją drogą - wiesz ile litrów mleka potrzeba na wyprodukowanie kilograma sera żółtego ?
No i porównaj ceny
normy jakości kiedyś były jednak lepsze dla konsumentów
Swoją drogą - wiesz ile litrów mleka potrzeba na wyprodukowanie kilograma sera żółtego ?
No i porównaj ceny
Znowu ja odnośnie mieszka tak jak pisałem mało kto patrzy na skład ile jest mięsa w mięsie dotyczy to również innych produktów cóż w małych ilościach jest mniej szkodliwe i poniekąd naturalne nawet z wioseczki z ogródka bez nawozów itp a i tu bym się czepiał deszczy lecz się mogę mylic
Eeee tam - pasteryzacja, i te tam takie, rozwali wszystkie
robaki, i te tam takie
tymcza
robaki, i te tam takie
tymcza