Wpisy 3 404 062 – 3 404 161
6 listopada 2018 11:07 → 6 listopada 2018 12:18, 100 wpisów
Może byać jakaś minimalna cenzura i wtedy więcej ludzi by pisało
ja uwazam ze jesli sie komus tu cos np .nie podoba , to wcale tu nie musi wchodzic i swoimi wpisami zasmiecac czata,bo i poco? jesli nie umie sie dostosowac do klimatu tu panujacego i ludzi typujacych wsolnie liczby,
Skoro bot się uczy też chcę się nauczyć no to idę się wkoncu puścić może zanim wrócę pasko łaskawie odblokuję mi nick gryks76 lub chociaż odpowie co nie tak bym ją i wszyscy uważali
wspolnie liczby , sorki za błedy
Arczibalik73, masz wysokie notowania nie tylko u mnie.Pozdrawiam.
Basztard co daje miło spędzony czas po pracy wymiana czasem liczb jakiś ciekawostek z ich doborem fajna rozmowę na różne tematy z ludźmi z całej polski można się nie raz czegoś dowiedzieć co np w małopolscw jest a u mnie nie ma
Basztard lubię tą stronę lubię wesołe rozmowy pośmiać się bez hm nie odpowiednich wpisów że tak się wyrażę
Czytałem tutaj wiele docinek pewnej osoby.Nawet nie wie komu daje źle opinie.Znam go osobiście.Mieszka blisko mnie.Wzor ...albo inaczej, negatywny bohater ,
Basztard sorki ten nick mam tylko do typowania niechce go naduzywac pisze tylko pod gryks76
FARES
Bot nie uznaje spacji.poczytaj od słowa"bede'opuść litery be i dodaj trzy litery z następnego słowa.
Bot nie uznaje spacji.poczytaj od słowa"bede'opuść litery be i dodaj trzy litery z następnego słowa.
wczoraj Pasko pisał do Seby na czacie, A Seb od tego czasu duzo na smiesił i dostał za TO nie 24 a podwójnie 48 ,
a Gryks chyba tez za zasmiecanie czatu wzg. Seby
3 404 061 tez nie wiem za co sebastian i gryks76 dostali bana, bo nie widziałem zeby którys z nich cos napisał przykrego do kogos, wcale sie niezdziwie jesli nastepny ban bedzie dla mnie ponownie za długie teksty,
dotam jesli chodzi o tzw, blokady to prosze zazalenia skladac do bota lub admina nie domnie ja z tymi blokadami niemam nic wspolnego, a jesli chodzi o bana to szybciej powinna go dostac wlasnie emerytka 46 za powielanie wpisów admina i wysmiewanie sie z sebastiana
dotam jesli chodzi o tzw, blokady to prosze zazalenia skladac do bota lub admina nie domnie ja z tymi blokadami niemam nic wspolnego, a jesli chodzi o bana to szybciej powinna go dostac wlasnie emerytka 46 za powielanie wpisów admina i wysmiewanie sie z sebastiana
arczibalik73
Tak uważasz ?
Tak uważasz ?
Basztard3 404 069. w jakim sensie mam wysokie notowania bo nierozumie tego tekstu na co mam wysokie notowaniia na szybki wylot z tej stronki?
Odpuszczę sobie komentarz dotyczący bana dla Sebastiana m
Emerytko dziękuję za wyjaśnienie mimo to i tak dla mnie to nie halo miłego wam i radość zgody w wpisach i dobrych typow
Emerytko dziękuję za wyjaśnienie mimo to i tak dla mnie to nie halo miłego wam i radość zgody w wpisach i dobrych typow
Gryks, 2 bany to chyba zrobila reka a nie automat-bot, tak sądze
Jesteś konkretnym, inteligentnym facetem.Podobaja się mi Twoje komrntarze.
Jeszcze jedno ja dostałem za konkretny wpis nie a nie ze coś do kogoś o kimś pisałem
Zapoznałem tutaj fajnych ludzi.Oni tu już nie piszą.Mam z nimi kontakt telefoniczny.Niektorzy posiadają zawodowe wykształcenie, a kultury powinni się od nich uczyć ci z wyższym.
Makler
3 404 082 emerytko46 Ty cały czas atakujesz sebastiana w wpisach, a tak nie powinno byc sebastian widac ze chyba chce sie z Toba pogodzic bo cie zaprasza na spacer, a Ty odrazu mu kontre stawiasz, i docinasz, czy tak powinno byc?, chyba nie co? piszesz mi tez abym nie komentował Twoich wpisow, ale jak mozna tego nierobic jak TY caly czas cos cierpisz do sebastiana,i go atakujesz wpisami i dogryzasz mu, jak Ci sie tu cos nie podoba, to mozesz tu nie wchodzic na stronke, chyba proste i logiczne nie?
Za 4/5 w mini nie dawno i to moje liczby padły ja nie zagrałem Makler ponad 1200 płacili
Znałem młodego chłopaka.Rozwozil pizze.Nogdy nie grał w Lotto.Byl tak miły i dympatyczny, za zaproponowałem mu aby tego dnia zagrał w Mini.Dalem mu moje liczby.Trsfil 5.Ma własną firmę.Jestesmy przyjaciółmi.
Może mi dacie trochę swojego szczęścia bo ja ostatnio to tylko wtapiam
Jednego dnia miałem 8/9 w MM i tego samego dnia 2 razy 4 w Mini po 1300 zł.Co ciekawe, obydwa pojedyncze zakłady na chybił trafił w tym samym mieście w różnych kolekturach.
ja i inni typujacy czatowicze tez chcemy aby tu panował spokoj , a nie aby ktos wprowadzał zament tu na stronce i docinal jeden drugiemu, ta stronka jest do typowania liczb a nie jakis scysji, miedzy ludzmi, dlatego nieklócmy sie miedzy soba i niekrytykujmy kogos tylko wspolnie typujmy liczby i zyjmy w zgodzie
No nic puściłam 2 zakłady w MM jeden mini i DL jeden zobaczymy...No chyba że mam szczęście w miłości
Arczibalik73, dałeś kolejny przykład inteligentnego Pirtalowicza
3 404 101.i 3 404 095 dla Ciebie i tak trzymaj nadal, i pamietaj ile dajesz od siebie tyle tez i dostajesz od losu
Śmiech to zdrowie.
arczibalik73
Masz jeszcze coś do powiedzenia ?Bo wychodzę na spacer.
Masz jeszcze coś do powiedzenia ?Bo wychodzę na spacer.
3 404 094. zbigniew spokojnie to jesze nie tragedia jest to u ciebie, ja skreslilem cała 5/5 w mini i i nie wysłalem bo nie chciało mi sie isc do kolektóry, ale to nic jeszcze bedzie nie jedna taka 5/5 w mini tylko trzeba w to wierzyc i grac nadal, wiec zbigniew głowa do góry i z mini idz do przodu
Ciekawe - ile sobie pukonów przygotował - żeby
wszyscy wygrywali dużo pieniążków
na stronie typowanie na żywo - gdzie taka dowolność w śmiganiu była też takie harce odchodziły
Niezapomniane - magus klarus Stefan itd itd
wszyscy wygrywali dużo pieniążków
na stronie typowanie na żywo - gdzie taka dowolność w śmiganiu była też takie harce odchodziły
Niezapomniane - magus klarus Stefan itd itd
emerytko 46 zycze Ci milego dnia i udanego spaceru, co złego to nie ja
gryks76 odzyskał(a) możliwość pisania na czacie
3 404 107.zycze wysokich wygranych
3 404 117.o widze ze pomogło
117
3 404 081. Basztard 2018-11-06 (11:16)
Masz rację co do tej pani.Wstyd dla Chorzowa.
A gdzie ty mieszkasz ? Jakiemu miastu przynosisz wstyd ?
Masz rację co do tej pani.Wstyd dla Chorzowa.
A gdzie ty mieszkasz ? Jakiemu miastu przynosisz wstyd ?
3 404 087. dziekuje za wyjasnienie dzieki
3 404 122. zgadzam sie z tym co napisałes
3 404 124. prosze nie prowokowac ludzi na czacie,
arczibalik73
Prowokacją jest chyba wpis 3404081
Prowokacją jest chyba wpis 3404081
Dotam napisałem SMS pasko znalazł sekunde uznał zapewne że blokada była nie sprawiedliwa
a czy to wazne gdzie i kto mieszka bo mnie jakos to nie interesuje
Szukam takiego czegoś jak przysmak świętokrzyski innaczej okienka w marketach w sklepikach nie ma czyżby wycofali szkoda by było do browarka w sam raz dawno nie jadłem
dotam, to zapoznaj październikowrgo szczęściarza, zapewne z chęcią wymieni się telefonem, pierwszy kontakt może być telepatyczny
3 404 133. emerytko46 a Ty nie miałs byc na spacerze czasem?
Dostałem w osiedlowym małym sklepie okienka cena nie grała roli wzięłem 4 paki
3 404 138 gryks jest to jeszcze w sklepach typu dino, niedawmno sam to kupowałem taka paczka 400g, kosztuje 4.99zł ,tez mi to kolega polecił zamiast chrupek, pyszne to jest a jeszcze jak doprawisz ostra papryczka to palce lizac, jakie zas jest z piwem to niewiem bo niepije takich trunkowale zapewne dobre i smaczne
arczibalik73
A jak się jest na spacerze,to nie można pisać na czacie? Istnieje coś takiego jak telefon z dojściem do internetu.
A jak się jest na spacerze,to nie można pisać na czacie? Istnieje coś takiego jak telefon z dojściem do internetu.
3 404 145 dotam ten przysmak swietkorzyski to sa takie okienka podzielone na 9kwadracikow malych wzucasz to na rozgrzany olej na kilka sekund i to z malych kwadracikow robi sie wielkosci takiej jak 5 zł wtedy szybko wyciagasz i odsaczasz na serwetce posypujesz przyprawami llub czerwona ostra papryczka palce lizac
3 404 148 nie no mozna oczywiscie, wiec spokojnie spaceruj i głeboko oddychaj, nieboj sie nikt tu nic nie pisze na Twoj temat spoko jest,milego spaceru
3 404 150. dotam napewno zdrowsze jak te prazynki różne i chipsy,leysy itd.ale bardziej bym proponował jablka sa zdrowsze

arczibalik73
A wiesz dlaczego jest spoko ? Jesteś mądry,to sam sobie odpowiesz na to pytanie.
A wiesz dlaczego jest spoko ? Jesteś mądry,to sam sobie odpowiesz na to pytanie.
MĄKA PSZENNA (97.5%)
woda
sól
wodorowęglan sodu (E 500)
najzdrowsze to E500
woda
sól
wodorowęglan sodu (E 500)
najzdrowsze to E500
dotam a co dzis masz zdrowego zreszta wszystko w duzej ilosci szkodzi
https://sphoto.nasza-klasa.pl/53131998/17629/main/a2106e90b4.jpeg
3 404 155. no tyak te e500 moze nie jest zdrowe ale jest dopuszczone do spozycia i duzo tego tam to niezawiera a spulchniacze wszedzie sa dodawane w chlebie tez masz