Wpisy 3 402 549 – 3 402 648
4 listopada 2018 23:00 → 5 listopada 2018 03:35, 100 wpisów
meganka jakie masz talenty ?
3 402 540. Sebastian_M tak to jest ten plusze co trafiles za to grasz i nic wiecej niewydajesz i nie dodajesz z kieszeni, zobaczysz w koncu trafisz cale 5/5w mini
3 402 546. no tak i tak tez mozna
Meganka, w kazdym drzemie jakiś talent. Mam kolegę, ten to ma talent. Nie gra w Lotto a dziennie zarabia 2000 zł, bez podatku. Auto za milion, dom, ustawiony do końca życia. Zero polityki.
a sebastian pamietasz rozpiske nasza kiedys w MM na rzedya jakbysmy to w tej grze tez zastosowali np w mini i lotto tak rozrywkowo, to co kiedys nam arab podsówał , pamietasz to co wtedy wam podawałem za liczby jak by to tu zastosowac tez i wdrozyc pewnwe tez inne jeszcze pomysly
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie:
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
oczywiscie kazdy ma jakies talenty swoje ukrytei tez wady, ja tez mam talent niepowiem jaki, ale sa dni ze potrafie nieraz cos przewidziec i to sie mi pozniej sprawdza choc nimowie ze zaraz na poczekaniu,ale sie sprawdza
a jak żonie obiecam,że coś zrobie to zrobie i nie musi mi co miesiąc przypominać
a z liczbami trzeba troche poprzebywac ,sluchac je co do ciebie mowia i obserwowac ich ruch, w losowaniach wtedy cos zobaczycie tylko dobrze sie wpatrzcie w nie ,wtedy zobaczycie co wam podpowiadajai kreslcie to co wam w danej chwili podpowiadaja wsluchajcie sie dobrze i obserwujcie je a wygracie
3 402 563 nie btwierdze ze nie
Arczi nie pij więcejmam mówić do liczb i obserwować?jest to losowanie ,nie strategia na wojnę
3 402 564.dlatego najlepiej nic zonie wiecej nie obiecuj bo bedzie Ci to wkolko przypominac lepiej zrob to odrazu i kaz jej nato zbyt dlugo czekac bo moze zastosowac inna strategie a wtedy bedziesz juz ugotowany, dlatego niczego nie zostawiaj na pozniej tylko odrazu działaj
3 402 570.tomoi niczego nie pije i niepale tez wiec spokojnie, a słyszałes kiedys o czyms takim jak afirmacja? czy tzw przyciaganie do siebie liczb?
Powodzenia..
Wysokich Wygranych...
wiadomość już wysłana do admina...
Bawcie dalej cyferki...
Dobranoc wszystkim
Wysokich Wygranych...
wiadomość już wysłana do admina...
Bawcie dalej cyferki...
Dobranoc wszystkim
Miałem kiedyś tabele ,liczby podzielone na końcówki ale potrzeba minimum 8 zakładów na losowanie i grać dość często ,by wyszło gwarancji nie ma żadnej
3 402 570. tomi77 ja nie mowie ze masz mowic do liczb tylko zamknij oczy i wyobraz sobie jak dane liczby do ciebie sie przyciagaja i zanotuj je, mysl o czyms pozytywnym i co te liczby ci daja i podpowiadaja oczym mowia i czy nie sa zwiazane z jakimis twojimi np wydarzeniami z zycia ktore juz mialy kiedys miejsce,lub dopiero sie wydarza wyterz troche swoj umysł a nie czekaj na gotowe liczby,uzyj troche główki i mózgu, a bedzie CI dane trafic
Arczibalik73.Piszesz bardzo dobrze.Niech inni się śmieją. Ty rozmawiaj z liczbami kochaj je, uśmiechaj się do nich. Czego Ci życzę, ja wiem .Pochwal się mi wygrana, która Cię spotka około 10.11.18.
Jest tutaj kilku mądrych Portalowiczow. Zarazajcie innych swa mądrością.Wiem, że to trudne w dzisiejszym czasie.
wiem ze niektórzy sie z tego pewnie i smieja co tu pisze ale powiem wam ze to dziala w roznych przypadkach, i sie sprawdza tez, wiem ze w to niewierzycie ale np powiem wam ze juz od narodzenia swojego macie przypisane pewne liczby swoje, nyslicie ze to jest przypadek jakis tylko,?zastanowcie sie nad tym i pomyslcie czy to jest tylko przypadek ze akurat w tym dniu sie urodziliscie i w danym roku, zaowazcie ze ta data ma na was pewien tez wplyw i przez całe wasze zycie i zawsze wam te liuczby towarzysza nawet okreslaja wam wasze znaki zodiaku, czy tez krztałtuja cechy charakteru, niby to nic nie, a jednak nic
a jednak cos i to tez oznacza w waszym zyciu to nie przypadek ze te liczby sa wam przypisane
Użytkownik johno dodał nowy komentarz w temacie:
3 402 576. nie masz je kochaci usmiechac sie donich bo to niedorzeczne ale pozwol im do ciebie przyjsc poprzez afirmacje moze , ja tego jeszcze niestosowałem akurat bo mi to narazie niepotrzebne jest ale słyszałem wiele na ten temat i i wiem ze to pomaga tylko trzeba sie wyciszyc i odprezyc, zrelaksowac to cos podobne jak bys wchodził w swiat hipnozy, tylko ze tu myslisz tylko o liczbach o czyms czego oczekujesz od losu,nikt ci niekaze spiewac do liczb czy je kochac wystarczy w skupieniu sie nad nimi zastanowic i kreslic to co ci pierwsze nasunie sie w mysli potem zlozyc uklad z tych liczb i go wysłać
1500 przewagi w moim mieście wygrał Burmistrz a jego kandydat popierany przez obecną władzy przegrał nic przyjazd byłej premier i obecnego premiera nie dało
witam, wiadomo jaka jest kumulacja 2 stopnia w eurojackpot? Gdzie to można na bierząco śledzić?
3 402 580. Vondeoff nie niemusisz sie do liczb modlic wystarczy ze pomodlisz sie o to abys wygrał i dasz biednemu jakis grosz lub wspomozesz kogos biednego ile dajesz od siebie tyle dostajesz w zamianpamietaj ze kazdy dobry bezinteresowny uczynek masz zapisany tam u góry , masz tez kolo siebie swojego anioła stróza który czówa nad toba, on tez CIpomorze w danej chwili kiedy bedziesz tej pomocy potrzebował tylko uwierz ze sie uda osiagnac zamierziny cel
Tyle żegnajcie moi drodzy mój czas na zielonej dobieg końca już pisać nie będę za ban za nic 3400592 może za klika miechów wrócę do was Trzymajcie się
tak, modlic sie o wygrana, gdy ludzie byli mordowani milionami. Na pewno cie ktos wyslucha.
przykro mi słyszec ze odchodzicie Meganka, Myvictory, mam nadzieje ze nie z mojego powodu to robicie, ale rozumie wasze decyzje wiec niech wam sie wszystko uklada jak najlepiej i zycze duzo szczescia i powodzenia we wszystkim czego dotkniecie
Szkoda,że nie akceptujecie mojego pomysłu
Bo dla Seby mam gotowy text:>>>
"O Santa Kosa-bądz mi łaskawą!!!"-(powtórzyć x10)
Bo dla Seby mam gotowy text:>>>
"O Santa Kosa-bądz mi łaskawą!!!"-(powtórzyć x10)
wiadomo jaka jest kumulacja 2 stopnia w eurojackpot? Gdzie to można na bierząco śledzić?
3 402 591.niezły jestes?ale modlitwy ti nie tutaj to na 77 pietrze to nie ten dział i nie ten czat
3 402 589 Cocojambo nie wiem co masz na mysli teraz tutaj,bo niebede sie cofał do przeszłosci,co było kiedys ale rozumie ze CI ludzie zapewne nie oddali zycia na darmo , i trzeba o nich pamietac, i modlic sie za ich dusze, ale co maja wspolnego z tym co ja pisze tutaj ci pomordowani, ja tu pisze o grze w gry losowe anie o wojnie,, dział historji na 45pietrze tam mozna sie udzielac w tej sprawie mu tu jestesmy nizej i tu glownie typujemy liczby do gier liczbowych tylko
Tak na zakończenie myślałem by w końcu dostać bana za coś zasłużenie i miałem tak zrobić po przeklinać czy w inny sposób ale pomyślałem że co to mi da dla tego zachowam klasę i tak nie zrobię. Winna duża jest Pasko i jego wymyślony pomysł z Sebastianem ale to mogłem akceptować co większość nie popierała i chyba miała racje. Ale z tym botem gorycz się rozlała. To tyle co chciałem napisać powiedzieć. The end
3 402 595.no ja to akurat rozumiem, a coo do bota to spokojnie to tylko maszyna automat niedziala jeszcze tak doskonale wymaga jeszcze duzo nauki i poprawek, nie ma sie co nim przejmowac tylko uwazac i co sie pisze ,widzisz ja tez jestem tego swiadomy ze w kazdej chwili moge dostac bana za napisanie czegos nie tak, i rozumie to ale niebede z tego powodu plakał ze dostane bana moze i zaraz nawet,co zas tyczy sie obecnego admina to uwazam ze chce wprowadzic na swojej stronce pewne rególy i niechce aby tu ktos kogos obrazał i wysmiewał sie z kogokolwiek .tu trzba zrobic pewne porzadki zeby pozbyc sie pewnych intruzów tez ktozy na tej stronce szydza ze wszystkich i wszystkiego, wystarczy ppoczytac teksty gdzie czatowicze czepiaja sie Pasko i cos mu zarzucaja, widziałem to wiele razy ,a ta stronka niepowinna tak wygladac, ale to jest stronka admina i tylko on decyduje jak ta stronka bedzie funkcjonowac i kto tu bedzie a kto nie?
3 402 595 jeszcze raz odniose sie do Twojego wpisu, ze masz racje co do tego ze odchodzisz z klasa to jest wielki plus dla Ciebiei ze nie robisz jak inni z tzw pompa w zawisci, dszkoda ze odchodzisz gdzie indziej , ale ja szanuje Twoja jak i meganki tez decyzje ale chce wam powiedziec ze zawsze jestescie tu oboje mile widziani jak dotad, byliscie, i kuiedys bedziecie moze jeszcze moze nas tu juz nie bedzie bo wiadomo czas leci ludzie sie wykruszaja a zycie jest krótkie, dlatego poco sie stresowac na jakims portalu jak mozna zyc w spokoju bez stresu , pamietajcieze zawsze mozecie tu wrocic i zawsze bedziecie tu mile widziani
Arczi-Nie tak wiele zależy od Admina
Jakaś autonomia jednak istnieje>
1 nie ma przymusu bywania na stronce!
2-w każdej chwili można się wypisać
Jakaś autonomia jednak istnieje>
1 nie ma przymusu bywania na stronce!
2-w każdej chwili można się wypisać
Brawaaaaaaaaaaa
Kraków
Kielce
Gdańsk
Nowy Sącz
............
.............
.........
Kraków
Kielce
Gdańsk
Nowy Sącz
............
.............
.........
Tiaa-Scyzorykowo dało dupy,bo mnie się nie chciało jej ruszyć na wybory
3 402 600.Vondeoff ok z tym tez sie zgadzam, mozna odejsc ze stronki to prawda nikt tu nikogo tez i niewygania i nikt nikogo nie wyrzuca na stałe z tej stronki , gdzie na innych stronkach to jest robione, daleko nie trzeba szukac , chyba wiadomo o jaka stronke chodzi nie,?ale juz w to nie wnikamy kiedys wyczytałem takie cos z rozmowy dwóch forumowiczów ze stronki sasiedniej ze musza sprawdzic pewna osobe i admin musi sie jej dobrze przyjrzec, nie wiem czy to chodziło o mnie czy sebastiana, tego nie wiem choc moge sie tylko domyslac, ale nie opieram sie nigdy na domysłach choc mi sie wszystko zawsze sprawdza w rożnych dziedzinach zycia,i wiem co sie moze stac,i wydarzyc tez,mam nadzieje ze to niechodzilo omnie a jesli nawet ,to nic nie szkodzi, wiem ze z toku tej rozmowy admin tamtej stronki pisal ze bedzie sie musiał skontaktowac z naszym adminem tutaj, w sprawie tej osoby ,nie wiem czy juz do tego doszło czy nie do wymiany zdan i pogladow ,ale w to nie wnikam, też, nie moja sprawa, wczoraj tez przeczytałem calkowicie przypadkowo na tamtej stronce ze czekaja na admina ktory ma sie przyjrzec pewnej osobie, ma podac imie i nazwisko kogos i poszukac go chyba na faceboku , niewiem czy dobrze zrozumiałem, ale z tego co pamietam to sa takie przepisy jak RODO o ochronie danych osobowych i nalezałoby sie do nich stosowac wszystkim, i zaden admin niepowinien udzielac zadnych informacji osobom trzecim bez zgody danej osoby, i zdementuje tez jedna taka zecz ktora niedaje spokoju niektórym ludziom na sasiedniej stronce ze ja niejestem sebastianem ani sebastian mna jestesmy dwiema osobnymi osobami nie jestesmy jedna osoba, bo i takie teksty tez czytałem, co zas tyczy sie tego co wyzej napisałem
nie chce robic tu zadnego zamieszania i skłocać kogokolwiek z ktorej stronki , zawsze uwazałem i nadal tak uwazam ze powinnismy wszyscy ze soba wspolpracowac i tworzyc cos na zasadzie porozumienia miedzy stronkami anie ze jedni przechodza do drugichi na odwrot , wszyscy walczymy o to samo a mianowicie o wygrana w jakiejs grze liczbowej i mysle ze powinnismy sie z soba dogadywac a nie tylko klocic i wymawiac sobie róznosci, wiadomo tez jest i oczywiste ze kazdy odchodzi gdzie indziej tam gdzie chce byc ale najwazniejsze jest to aby odejsc z honorem i niepalac za soba mostów, bo kiedys jeszcze mozemy sie gdzies razem i spotkac na innym forum tez lub w realnym zyciu, dlatego zyjmy w zgodzie poniewaz nie zgoda rujnuje, a zgoda buduje , po ktorej stronce chcecie byc?na to pytanie odpowiedzcie sobie sami
3 402 604. witaj co tam słychac jak tam gra leci?
sa jakies wygrane?
sa jakies wygrane?
3 402 601. emeryt co z tymi miejscowosciami?
3 402 610. Vondeoff wal smiało,jakos przezyje chyba
a jesli nie to tez zadna strata
3 402 614. tzn,wyjasnij mi to
aha codzi Ci ze pisze nieprawde frazesy puste slowa tak ? to wejdz sobie na shoutboxa tam na stronce cofnij kilka wypowiedzi i poczytaj czy ja klamie
jesli chodzi o ta rozmowe tych dwoch osób jesli to miałes na mysli akurat
Komunały-To nie kłamstwa
To-Oczywistości
W każdym razie ja tak to rozumiem
To-Oczywistości
W każdym razie ja tak to rozumiem
vondeoff ja sie zawsze opieram na prawdzie i nie nawidzę nie domowień jakiś, chociarz wiem ze duzo tu osob uwaza inaczej omnie ale taka jest prawda, klamstwo ma zawsze krotkie nogi,i i wczesniej czy pozniej i tak wyjdzie na swiatło dzienne, kiedys mi tu pewna osoba napisala ze jestem klamca itd, choc tej osobie tez napisałem wczesniej ze tez niepochwalam wszystkiego co robi nieraz moj kolega ktorego tu wiekszosc nie znosi,wrecz i chcialy by sie go pozbyc najlepiej z tad, ale nie chowam głowy w pisek i jesli widze ze cos jest nie tak, to tez zwracam na to mu uwage, pomimo ze go bardzo lubie i szanuje, ja rozumie jego wzburzenie moze i na moje uwagi .tez i to ze moze byc namnie zły z tego powodu, ale wole mu to powiedziec sam i oszczedzic nalotu na jego osobe od innych,pamietajcie prawdziwi przyjaciele ,znajomi czy tez koledzy powinni nie czuc miedzy soba zadnej urazy kazdy moze kogos skrytykowac w dany sposób, ale z umiarem nie za ostro tez i nie przeginac tez z ta krytyka , powiem wam ze jeszcze nikt sie nieurodzil kogo by mie obgadali ludzie gdzies
ja tez codziennie przyjmuje na siebie fale krytyki na swoje niekiedy postepowanie czy ale nie rzucam sie do nikogo zaraz z nozem czy siekiera, tylko grzecznie wysłucham tego co ma do powiedzenia na moj temat, co uwaza ze wemnie jest nie tak,i przyjmuje to z pokorom ale pozniej wyciagam tez z tego pewne wnioski i zapisuje sobie co robie zle lub nie tak pamietajcie wszyscy ze czlowiek sie zawsze uczy i stara sie nie robic jakis tam bledów choc i robi błedy ale nikt nie jest doskonały nawet owy bot tu na stronce
3 402 622. Vondeoff dzieki za rozmowe dobranoc zycze milej i spokojnej nocy
aja lece jeszcze podumac nad liczbami na 14do MM narazie wszystkim jeszcze niespiacym i ziorajacym https://youtu.be/frtuXA9HUWM
aja lece jeszcze podumac nad liczbami na 14do MM narazie wszystkim jeszcze niespiacym i ziorajacym https://youtu.be/frtuXA9HUWM
GABRIEL
Arczito mnie zaniepokoiło ten twój tekst taki "ja sie zawsze opieram na prawdzie",na prawdzie trzeba zawsze się opierać,bo to jest podstawa bytu ludzkości,oprócz prawdy jeszcze jest najważniejsza miłość i to nam wystarczy
pardom Arcziale przeczytałem to żle tzn tak "ja nie zawsze opieram się na prawdzie",przepraszam
3 402 631 galik spokojnie nic sie niestało
galik wejdz na typowanieparkami i cos przeczytaj, popatrz jak odrazu to co tu napisałem ogolnie do kogos jest tam odbierane i odrazu hejtowane, szkoda ze pare innych osob tego nie widzi co tak naprawde mowia i pisza na stronce obok o nas tutaj i naszym adminie ludzie ktorzy tu sie ukrywaja pod niektórymi nickami w dzien
nalot namnie na sebastiana i jeszcze inne osoby i kto tu kłamie ani ja ani sebastian niestety nie,
Arczi ja tam nie wchodzę,bo to ludzie zakłamani,dla mnie tacy są straceni
a przecież trzeba opierać się na prawdzie,kto do prawdy nie dąży jest stracony i to wszystko,Bóg ich osądzi
nie widzi Arczi,ale możesz to skopiować i tu wkleić,niech wszyscy zobaczą to ich obłudę
galik ok rozumie, na ich stronce nie musisz sie logowac wcale ale podgladnac i poczytac mozesz spokojnie nie namierza Cie ,ja niechce tu nic wklejac od nich z tego zas powodu ze niewiem jak to odczyta, nasz bot i niechciałbym za to dostac bana, ale odpisywałem dzis tu dwum osobom ktore chca odejsc z tej stronki i napisałem im ze zawsze moga tu wrocic i ze sa tu mile widziani to bylo tu na stronce, tam zas wszedlem na chwilke aby cos zobaczyc w ich wykresach liczb które korn podaje co miesiac a tu takie zeczy wyczytałem od joli ze jestem wazniejszy od Pasko niby i ze jestem łaskawca majpan niejaki pisze zebym sie sam usunoł z tej strony tez poniwaz jestem załosny tez, itd ,wiesz niechce tu Pasko zasmiecac strony ich wpisami bo niewarto ale widac jakie maja poszanowanie do innych ludzi czy to z naszej stronki czy tez nie,
Po co te wojenki to nie rozumiem,jeżeli ci ludzie byliby porządni,to zajmowaliby się numerkami,a nie atakowaniem innych ludzi,zło się rozprzestrzenia niestety na świecie i ludzie są coraz gorsi
Rozumiem Arczi,ale ja tam nie wchodzę,bo szanuję siebie,czytając ich wpisy to musiałbym coś zrobić,a niestety jestem impulsywny,dlatego daruję sobie to
3 402 641 no tak jak piszesz ja tam z nimi zadnej wojny nie robie, ale dzis mi sebastian zwrocil uwage abym zobzczył jak oni nas tam atakuja i co pisza na nasz temat i potwierdzam to bo widze co pisza, nie tylko pod jego adresem, ale moim tez i innych ,tu czatowiczów i nie kiedy Pasko I bota tez krytykuja i tylka patrza jak tu u nas namieszac na czacie tam jawnie pisza
galik rozumie szanuje to
3 402 642 no masz racje co do tych osób ciesza sie jak murzyn szkielkiem ze mnie i sebastiana korn wywalil i zbanował na swojej stronce, normalnie szkoda gadac , brawo dla joli
tym pokazuja wszystkim na faceboku równiez jaka sa stronka i jak traktuje sie tam ludzi ktorzy , przychodza do nich w pokoju, i wcale im nie chca rozwalic wcale ich czata jak pisali kiedys , bynajmniej ja tego nie robilem, ale od samego poczatku uwazany tam byłem za intruza i kogos gorszego od nich, ale nic nie szkodzi, ze dostałem bana tam, nie zamierzam juz uczestniczyc w ich czacie i na ich stronce moga moje konto tam skasowac na dobre,
Za powyższy wpis arczibalik73 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h