Wpisy 3 402 449 – 3 402 548
4 listopada 2018 22:08 → 4 listopada 2018 22:59, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 192 677,80 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Cześć
zegarek graj w mini ie poddawaj sie
Będę za 30 min
3 402 458.
i juz ze 3 razy w ciagu dwoch miesiecy bylem prawie mistrzem w pewniakach
Tylko w mini grajcie jak jaludzie przepala 300 w miesiąc I im nie żal
no to niezle tracicie kase tygodniowo czy nawet miesiecznie ja te 300 bym mial na 3 pol roku na mini tak skromnie
Brawoooooooooooooooooooooo
Kraków
Brawoooooooooooooooooooooooo
Gdańsk
Kraków
Brawoooooooooooooooooooooooo
Gdańsk
150 mogę optymalnie złożyć na miesiącAle najczęściej 20_30 zł w tygodniu skromniebo nie palę
koszt gry w mini miesieczny to tylko 38,75gr, a wy taka kase przegrywacie w ciagu tygodnia jak 50 zł czy w miesiacu te 300zł jak ktos tu wyzej pisał widze ze nie zle szalejecie ja w ubiegłym miesiacu wygrałem z trzech 3x3/5 lacznie 74zł i przegrałem jakies 40zł,na mini i kilka MM ,ale nie cale, reszte zainwestowałem w co inne w zwiazku ze swietami, choc nie powiem zostawiłem sobie koncoweczke na mini lotka jeszcze trzeba grac oszczednie a nie zucac sie z motyka na ksiezyc
Muszę i ja pomyśleć o mini
Bo to jakaś durnota-zafixować się na MM
Bo to jakaś durnota-zafixować się na MM
bo po pierwsze trace zdrowie i pieniadze i nic z tego nie mam
a wogole znalazlem goscia na jednym forum co trafil 5/5 w mini
angierski wiem cos otym co piszesz kiedys tez grałem na pałe kresliłem byle co i wysyłalem tak jednego losowania w LOTTO popłynołem jednego dnia okolo 800zł które wczesniej trafiłem w jakiejs grze, dlatego teraz zmniejszyłem koszty gry, niema co sie zucac za wieksza kase, pieniadze trzeba szanowac wtedy i one uszanuja ciebie, cos za cos , a nie zucac sie z motyka na ksiezyc, lepiej grac za małe kwoty a skutecznie niz zucac wiecej ukladow za wiecej kasy jesli ma byc to wpadnie i na tym jednym ukladzie tyko trzeba miec nadzieje i troche szczescia i wierzyc w to ze sie uda
arczibalik73 no racja trzeba wyczuc ten moment i zagrac, nic na sile, nie ma co sie za bardzo spinac i probowac za wszelka cene wygrac
Ja też znam bo mieszka koło mnietrafił z maszyny 200 z kawałkiem
tomi77 no widzisz - nie kazdy wygrywa, ale nieraz puscisz zaklad np, bedac przy okazji gdzies i wygrasz
3 402 482 dokladnie jak mówisz i piszesz
zauwazcie ze w multi sa gwarantowane wygrane - ale to nic nie zmienia
bo w mini zwykle wygrywa jedna osoba albo dwie
bo w mini zwykle wygrywa jedna osoba albo dwie
meganka chcesz to Ci podam na forum linka i tam sa fajne pomysly na mini
3 402 487. meganka jesli ida Ci liczby nieraz jakies to graj nimi te ktore trafiasz inieryzgnuj z tych liczb bo kiedys CIone przyniosa wygrana nie poddawaj sie i odrazu MM nie przekreslaj z góry
Cześć
Już jestem
Ja dziś miałem 2/5 w Mini
Cały czas blisko ale jednak daleko
ja uwazam ze wszyscy powinni trzymac sie swoich liczb ktore im padaja i zawsze kreslic je wszystkie razem i grac nimi i sciagac kase nigdy nieporywajcie sie odrazu z motyka na ksiezyc i czesto niezmieniajcie swoich liczb bo w ten sposob bedziecie tylko przegrywali kase, no chyba ze mmacie za duzo pieniedzyy i niemacie z nimi co robic, to juz inna sprawa zreszta kto bogatemu zabroni nie
arczibalik73 Ja uważam że 2 zakłady mini dziennie to nie jest przesada
Miesięcznie wychodzi poniżej 80 zł
sebastian umnie choc na sucho tez w mini dzis było tylko 2/5 ale to juz jest normalka pamietaj ze teraz walczymy juz nie o 3/5 lecz 4/5 a nawet te 5/5
To tak dużo ?
arczibalik73 Wiem o co walczymy - pamiętam powiem więcej Arczi
arczibalik73
Teraz nie walczymy o 3/5 ani o 4/5 tylko o
5/5 w Mini
Teraz nie walczymy o 3/5 ani o 4/5 tylko o
5/5 w Mini
3 402 505. sebastian oczywiscie ze nie jest duzo , ja tam gram 1 zakladem kilka dni jesli ma bys to bedzie a czas pokaze kiedy bedzie ten szczesliwy dzien ze wyjda wszystkie
Gram dwoma zakładami i przeważnie mam 2/5
W tamtym miesiącu były 4 razy 3/5
W tamtym miesiącu były 4 razy 3/5
W tym miesiącu miałem 2 razy 3/5
A jest dopiero 4.11 .2018 r
Do końca roku powinniśmy trafić 5/5 ale trzeba troszkę zmodyfikować nasz system bo ma lekkie uchybienia
Czyli niedociągnięcia
dzis wyszły fajne liczby podoba mi sie ten ukladzik 1,16,18,36,38 dzisiejszy zobacz co on nam podpowiada i co nam daje?
juz miałes w tym miesiacu teraz w listopadzie w mini 2 razy w realu 3/5 ? no to ladnie
juz miałes w tym miesiacu teraz w listopadzie w mini 2 razy w realu 3/5 ? no to ladnie
Pozdrawiam inteligencję wielkich miast : Warszawę, Kraków, Łódź, Gdańsk, Kielce, Radom, Wrocław. Współczucie dla biedoty uzależnione j od pewnego radia. 11.11
arczibalik73 Piszę Ci często wybieramy liczby
arczibalik73 Podpowiada dużo ale jeszcze nie wiem co dam na jutro
Zagram w każdym ww mieście i w Poznaniu. W Rzeszowie jakoś nie lubię grać. W Łańcucie, tak.
3 402 515.spokojnie nic nie musimy modyfikowac , sebastian na spokojnie obserwuj wychodzace liczby ,popatrz jak wypadaja
arczibalik73 Wpiszę te liczby do maszynki i zobaczymy co nam wydrukuje
Gramwygrywam Rzeszów to ładne miasto uwierz mi
zauwaz liczby ktore wychodza a ktore pozostaja niewylosowane jeszcze dotad w danym ,miesiacu, i zawsze obstawiaj te co jeszcze niewyszły dotychczas lacz je w parki i graj nimi a trafisz wczesniej niz myslisz zobacz w mini jest tylko 42 liczby, a liczby sie powtarzaja
arczibalik73 Tak właśnie robię
42 liczby
By wygrać trzeba grać. Kolektorka wcisnela mi Zakład Specjalny. Kazałem go anulować. Odpisałem te liczby, zagrałem nimi w MM 5/5, stawka 2.Wyszła cała piątka. Szkoda , że bez plusa bo wyszla 15tka.
arczibalik73 Mam jeszcze jeden ciekawy pomysł
meganka opuszczasz nas ?
sebastian zastosuj rozpiske liczb sobie co wyszło a co jeszcze nie wyszło, wtedy jak na dloni pokaza CIsie pewne liczby, ktore sa na tak a ktore juz na nie bo juz wyszły,proste i logiczneajednak trzeba troszke poglówkowac aby stworzyc ten jeden uklad wlasciwy ktorym trafisz te 5/5 ale nie skladaj systemu jakiegos tylko te 5wlasciwych liczb i tym ukladem graj
meganka a to dlaczego ?
Grajcie na ostania chwilę. Tylko parkami i odwrotnosciami liczb, wielokrotna stawka. W Super Szansę grajcie tylko czterema liczbami.
Dla mnie 4 razy w miesiącu 3/5 w Mini to gra na 2 miesiące za pieniądze TS
meganka i co teraz ?
Jutro na profilu dam foto wypłaty z Oddziału T. S.
meganka i co będziesz robiła ?
Kiedyś grałem końcówkami liczb w mini,tak trafiłem 4/5 ale koszty?200 na miesiąc 400 złożyłem wygrana 540 jaki stres
meganka zmieniłaś nick i nic to nie dało ?