Wpisy 3 398 641 – 3 398 740
1 listopada 2018 21:51 → 1 listopada 2018 22:15, 100 wpisów
czesc krasnalka, kopę lat...zresztą ja też tutaj nie udzielam się
MCSl
przecież kupon nie jest imienny wypłacą temu, kto go dostarczy
przecież kupon nie jest imienny wypłacą temu, kto go dostarczy
Pasko
rzadko tu ostatnio bywam i proszę wyjaśnienie o co chodzi z tym banem
dostaje się za nic bana na 24 godz
rzadko tu ostatnio bywam i proszę wyjaśnienie o co chodzi z tym banem
dostaje się za nic bana na 24 godz
Pasko
3397144 /i kilka wcześniejszych/ trzyma poziom, jaki byś chciał widzieć ?
3397144 /i kilka wcześniejszych/ trzyma poziom, jaki byś chciał widzieć ?
jest zdefiniowany słownik słów obraźliwych ... jeśli dane słowo pojawia się często i jest wykorzystywane w celach obraźliwych innego użytkownika, to jest tam dodawane, aby czat nie służył do wyzywania się nawzajem
użytkownicy np. którzy wyłapali jakieś słowo nie wiedząc czemu chcieli się sami poblokować specjalnie go używając ... no oczywiście że słowo ku*wa jest takim słowem i nie trzeba szukać daleko jeśli ktoś koniecznie chce się zablokować
3 398 532. jacunn 2018-11-01 (21:07) MP-Najlepszy Portal O lotto
Sebusia
dostał bana
Sebusia
dostał bana
Za powyższy wpis krasnalek stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
Użytkownicy zablokowali się na znak protestu,przeciwko obecności na czacie takiego jednego.
Czy to tak trudno zrozumieć ?
Czy to tak trudno zrozumieć ?
Pasko
Wysłałam Tobie tyle wiadomości,może je przeanalizujesz.Wtedy dojdziesz może do wniosku,czym obraża.
Wysłałam Tobie tyle wiadomości,może je przeanalizujesz.Wtedy dojdziesz może do wniosku,czym obraża.
a czy dziala dobrze wyjdzie w praniu jeszcze ze 200 - 300 losowan musi minac
powiem szczerze, że analizując wpisy to raczej 90% obraźliwych jest skierowane w kierunku użytkownika Sebastian, a nie w drugą stronę. Już kilka razy to analizowałem.
Dla mnie Sebastian jest "nieszkodliwy" ... jedyne co trochę irytuje, to że czasem za dużo pisze... może ma za dużo czasu wolnego.
Dla mnie Sebastian jest "nieszkodliwy" ... jedyne co trochę irytuje, to że czasem za dużo pisze... może ma za dużo czasu wolnego.
Zaczynałeś jako młody chłopak z tym portalem... poczatkujący w zawodzie.\..
ale patrząc z perspektywy czasu i tego co tutaj teraz robisz to chyba byłeś mądrzejszy jakiś...
ale patrząc z perspektywy czasu i tego co tutaj teraz robisz to chyba byłeś mądrzejszy jakiś...
Nie musi obrażać konkretnym słowem,ale całym wpisem.Ma brudne łapy,wlożone w biale rękawiczki.
No, oczywiście, że sami specjalnie używali przynajmniej niektórzy Część z nich to ci, co nie chcą być "dmuchani"
Myvictory - a Ty sądzisz, że to sam Admin ?
Myvictory - a Ty sądzisz, że to sam Admin ?
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
A Pasko chce być pewnie sam na swojej stronce
I tak czat jest ...........
I tak czat jest ...........
MCSI Witam raczej tak Dzisiaj takie Święto że mało komu Lott Z Plusem w głowie
Pasko.
Chyba żartujesz ? A może sebastian m ma jakiegoś haka na Ciebie ,bo inaczej tego nie można wytłumaczyć.
Chyba żartujesz ? A może sebastian m ma jakiegoś haka na Ciebie ,bo inaczej tego nie można wytłumaczyć.
Mam jeszcze raz posłać nr wpisów ,w których sebastian m obraża.A może wkleić te wpisy na czat ?
Pasko... zdejm blokadę użytkownikowi Krasnalka to nie było zamierzone z Jej strony,jedynie cytat
gerdi076: zaskocz mnie, podaj nr wpisu, aby mnie zszokować jak to obraża... rozumiem, że Wam się nie podoba bot, ale jakaś kontrola tu musi być ... bot działa jak automat i tyle ... ma bazę słów, które jeśli się pojawią, to blokada.
Dzisiaj w Lotto 2z 6 no prawie wygrałem a nie mam nic no to jest dziwne
3 398 716. stoneczka 2018-11-01 (22:08)
gerdi a gdzie ty trzymasz swoje łapy
Krasnalka ,dzięki za miły wpis.
gerdi a gdzie ty trzymasz swoje łapy
Krasnalka ,dzięki za miły wpis.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Forsami. Jeśli kumulacja to realnie patrząc 6 mln. A ile podadzą nie wiadomo
Dopisano wygrane Super Szansa
3 236 836. Sebastian_M 2018-05-20 (00:04) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
Korn też jest warty tyle co zeszłoroczny śnieg. Bym Wam napisał jak uzasadnia wyrzucenie z jego serwera to byście padli ze śmiechu
Czy taki wpis nie jest obrażający ?
Korn też jest warty tyle co zeszłoroczny śnieg. Bym Wam napisał jak uzasadnia wyrzucenie z jego serwera to byście padli ze śmiechu
Czy taki wpis nie jest obrażający ?
mnie generalnie drażnił temat, że sebus*a to sebus*a tamto... nie chcę tutaj mieć czatu, w którym nie rozmawia się / prowokuje ciągle jednego użytkownika. Przytaknąłem więc, że to słowo powinno być dodane do słownika jako wywołujące bana... ponieważ 100% wpisów z tym słowem nie ma żadnej wartości merytorycznej, a ich cel ma za zadanie prowokować/obrażać innego multipaskowicza.