Wpisy 3 398 341 – 3 398 440
1 listopada 2018 19:08 → 1 listopada 2018 20:07, 100 wpisów
https://youtu.be/LC-CLam8YMI
"She doesn't mind;, ze szczególną dedykację dla wszystkich bab... chyba nie będzie bloccka
Czas biegnie...nim sie nie obejrzmy a juz smierc czeka....czy aby zdolam trafic choc 4/5 mini
Miałbym parę zdań od siebie jeśli to nie problem.
Otóż założyłem tutaj konto gdyż chciałem zobaczyć jak taka strona funkcjonuje przyznam się że przy zakładaniu konta dopiero odkryłem tą stronę mimo że z ts mam już długo doczynienia gdyż mama jak i ciocia grywają w gry ts dość często.
Ale przejdę do rzeczy
Tak obserwuje czat nom stop trochę odczuwam niezbyt dobrą atmosferę gdyż czat powinien polegać na typowaniu i wypowiadaniu się na temat swoich typowań.
Głównie na czacie widoczne są wpisy od SebastianaM oczywiście nie stoję po niczyjej stronie bo jestem bez zdania na ten temat głównie krótkim stażem
Lekko irytujace jest to że każdy po sobie jeździ ja wiem Polska taki kraj że jednemu się coś podoba a drugiemu nie
Trochę dla mnie jest nieporozumieniem że jak jest Sebastian to mimo iż widać że dość jego zachowanie jest stosowne to i tak każdemu po trochę coś przeszkadza bądź raz wypowiada się na jego temat pozytywnie a kolejny raz za jakąś chwile jeździ po nim aż do suchej nitki
Ja rozumiem że może się większości osób nie podobać jego zachowanie ale można zachować się odpowiednie i ugryźć się w język i nie zaczynać g burzy i później jak dzieci po sobie jeździć
Co do osób co odeszły związku z jego osobom zrobiły to co uważały za stosowne gdyż nie widziały dłuższego sensu by prowadzić z nim konwersacje a każde próby kończyły się tym że po zalogowaniu zostawały mega wkurzone mimo prób wytłumaczenia
Oczywiście proszę nie brać niczego do siebie to tylko moje zdanie na ten temat przez który myślę że strona dostaje mocno po tyłku gdyż nie została na pewno stworzona by ludzie się obrzucali jadem a tylko na rywalizacji jak i konwersacji na temat ustalonych zestawów liczb
Zresztą wiem że nie każdy przeczyta wszystko tylko z grubsza zbierze parę zdań i będzie atakowało moją osobę że nic nie wiem to po uja się udzielam i odzywam
Pozdrawiam Pasko gratuluję ciężkiej pracy włożonej w tą stronę szkoda że w niektórych przypadkach odwracasz się od swoich forumowiczów mając ich w głębokim poważaniu
Otóż założyłem tutaj konto gdyż chciałem zobaczyć jak taka strona funkcjonuje przyznam się że przy zakładaniu konta dopiero odkryłem tą stronę mimo że z ts mam już długo doczynienia gdyż mama jak i ciocia grywają w gry ts dość często.
Ale przejdę do rzeczy
Tak obserwuje czat nom stop trochę odczuwam niezbyt dobrą atmosferę gdyż czat powinien polegać na typowaniu i wypowiadaniu się na temat swoich typowań.
Głównie na czacie widoczne są wpisy od SebastianaM oczywiście nie stoję po niczyjej stronie bo jestem bez zdania na ten temat głównie krótkim stażem
Lekko irytujace jest to że każdy po sobie jeździ ja wiem Polska taki kraj że jednemu się coś podoba a drugiemu nie
Trochę dla mnie jest nieporozumieniem że jak jest Sebastian to mimo iż widać że dość jego zachowanie jest stosowne to i tak każdemu po trochę coś przeszkadza bądź raz wypowiada się na jego temat pozytywnie a kolejny raz za jakąś chwile jeździ po nim aż do suchej nitki
Ja rozumiem że może się większości osób nie podobać jego zachowanie ale można zachować się odpowiednie i ugryźć się w język i nie zaczynać g burzy i później jak dzieci po sobie jeździć
Co do osób co odeszły związku z jego osobom zrobiły to co uważały za stosowne gdyż nie widziały dłuższego sensu by prowadzić z nim konwersacje a każde próby kończyły się tym że po zalogowaniu zostawały mega wkurzone mimo prób wytłumaczenia
Oczywiście proszę nie brać niczego do siebie to tylko moje zdanie na ten temat przez który myślę że strona dostaje mocno po tyłku gdyż nie została na pewno stworzona by ludzie się obrzucali jadem a tylko na rywalizacji jak i konwersacji na temat ustalonych zestawów liczb
Zresztą wiem że nie każdy przeczyta wszystko tylko z grubsza zbierze parę zdań i będzie atakowało moją osobę że nic nie wiem to po uja się udzielam i odzywam
Pozdrawiam Pasko gratuluję ciężkiej pracy włożonej w tą stronę szkoda że w niektórych przypadkach odwracasz się od swoich forumowiczów mając ich w głębokim poważaniu
2,46,50,68,73 -- z rękawa
To bot pisze a nie ja
tylko nie piszcie słów
-kotku
-kiciuś
-żabko
bo dostaniecie bana jak ja przedwczoraj
-kotku
-kiciuś
-żabko
bo dostaniecie bana jak ja przedwczoraj
emeryt ile Ty masz lat dziecko ?
Emeryt dokoncz ten dowcip...
Nie cygań...
se...
czy ty nie widzisz, nie wyciągasz wniosków ?
że ciebie nikt tu nie toleruje ???
trącasz każdego tu, pytania głupkowate, żenujące zadajesz
podsumowujesz tu ludzi jakbyś miał do tego prawo
sam sobie uzurpujesz do tego prawo jak jakiś niedojda
kompletnie mieszasz pojęcia
jak nikt ci nie odpowiada na pytania wręcz na poziomie przedszkolaka
sam sobie odpowiadasz na pytania przez siebie zadane
człowieku puknij się w tą makówę pustą, tylko nie mocno, bo tu będzie słychać
czy ty nie widzisz, nie wyciągasz wniosków ?
że ciebie nikt tu nie toleruje ???
trącasz każdego tu, pytania głupkowate, żenujące zadajesz
podsumowujesz tu ludzi jakbyś miał do tego prawo
sam sobie uzurpujesz do tego prawo jak jakiś niedojda
kompletnie mieszasz pojęcia
jak nikt ci nie odpowiada na pytania wręcz na poziomie przedszkolaka
sam sobie odpowiadasz na pytania przez siebie zadane
człowieku puknij się w tą makówę pustą, tylko nie mocno, bo tu będzie słychać
Napisz dowcip o zwierzętach jakbyś mógł...
meganka Tak
01234Zorro567890
wpisz sobie w google
zając dowcip i kliknij
enter
wpisz sobie w google
zając dowcip i kliknij
enter
dowcip dla se.....
Dwóch idiotów bawi się w chowanego. Jeden z nich mówi:
- Ty licz do dziesięciu, a ja się schowam w szafie.
Ten się schował w szafie. Szukający szuka 10, 20, 30 minut, szuka cały dzień, w końcu mówi:
- Weź już wyjdź z tej szafy, bo nie mogę cię znaleźć.
Dwóch idiotów bawi się w chowanego. Jeden z nich mówi:
- Ty licz do dziesięciu, a ja się schowam w szafie.
Ten się schował w szafie. Szukający szuka 10, 20, 30 minut, szuka cały dzień, w końcu mówi:
- Weź już wyjdź z tej szafy, bo nie mogę cię znaleźć.
Emeryt...
nigdy nie myślałem że to zrobie
ale jak się należy...
to trza..
nigdy nie myślałem że to zrobie
ale jak się należy...
to trza..
Gadka szmatką a o liczbach tylko emeryt
Reszta
Reszta
Jak to?
Hello