Wpisy 3 397 821 – 3 397 920
1 listopada 2018 12:41 → 1 listopada 2018 13:30, 100 wpisów
dopóki nie będzie oficjalnego znicza ta emotka ma być wstawiana jako znicz symbol
jak masz młotek to cały świat stoi przed tobą otworem nie ma granic wszystko jesteś w stanie osiągnąć pamiętaj Forsami
wiedźma pod wrażąniem portfel pełny banknotów ledwo mogłem zamknąć i daje jej grube to ona a moze Pan w to zagra a to w to
niech mają ja będę Zadooowoolooony dzisiaj po losowaniu Lotto i wygram 5 Milionów
Pracuje w między narodowej korporacji w firmie Amerykańskiej robimy elementy do samochodów
Dzisiaj święto zmarłych wspominamy tych którzy odeszli [*] mój brat miał 29lat odszedł 2 miesiące temu
No tak też tam pracowałem poganie się bawią w niedzielę a my chrześcijanie wio jak konie do roboty taka to rzeczywistość właśnie
nie znamy dnia ani godziny dla tego warto dobrze przeżyć to życie
nikt nie jest przygotowany na śmierć to bolesne doświadczenie dla najniższych czasem potrzebny jest lekarz ciężko z tego wyjść nie którym
Myvictory no ja jestem chory na raka chodzę do tyłu na czworaka i na białaczke jak zjem jablko to mam s
uciekam moi drodzy na znak solidarności wstawiajmy ten znicz co polecałem choć to nie jest to
Zgadza się MyVictory nie znamy daty kiedy z tą odejdzie y. Nawet mój brat tego nie przewidział zmarł nagle we śnie a dzień wcześniej był Jeszcze na dozynkach a mnie na nich nie było smutne ale trza się trzymać i iść dalej....
Chciałabym tylko wiedzieć czy jest mu tam dobrze ale Jeszce się tego nie dowiedziałam. Czasami zmarli przychodzą we śnie coś przekazują..
Takie to nasze życie jest zapomina sie o przemijaniu o tym ze wiecznie tu nie będziemy czy nasi najbliżsi I co nasze życie będzie warte jeśli nic po nas by miało nie być jeśli nic by dalej miało nie być nawet, mam nadziej że tak nie jest i coś czeka nas po drugiej stronie
To czas refleksji i zastanawiania się co dalej, przypomnienia sobie o najbliższych co już ich nie ma ale w nas dali oni są to jest najważniejsze
Dzisiaj jest wspomnienie Wszystkich Świętych anie Święto zmarłych
Forsami bądź poważny chociaż dzisiaj to nie czas na takie coś
3,8,9,10,12,13,18,20,21,40,45,55,59,60,63,67,68,71,72,73,77,78,79