Wpisy 3 397 761 – 3 397 860
1 listopada 2018 11:50 → 1 listopada 2018 12:56, 100 wpisów
012....już się opowiedziałeś po jednej ze stron,sfora rządzi się prawem stada
Basior prowadzi watahę...
Myvictory to mają być parki ?
Ja o tym wiem od dawna miałem nawet dzwonić..do mojego kolegi i to powiedzieć że Mają oczy a nie widza mają uszy a nie słyszą mają nos a nie czują jakie rzeczy przygotował tym którzy chcą się
Czyliliczba 5 jest pewniakiem ?
Forsami to zadzwoń do swojego kolegi i uświadom go o tym
Nic uciekam Porosze o tego znicza będzie doczekam się Pasko takie rzeczy sam powinien dawać a tu nic
Myvictory ja też zaraz idę na groby
zaq69
Zyg Zaq
Forsami jakimi liczbami dziś grasz?
Żeby wygrać dziś czy jutro to trzeba mieć na granie kasę a jak się jej niema to się stoi w kolejce 16 lat i dalej się czeka
3 397 695. Sebastian_M 2018-11-01 (11:27) Kosy to 66 i Kosy Lustrzanki69
panoramix Jakoś na tej stronie robi się coraz milej nie zauważyłeś ?
Nienormalny...
panoramix Jakoś na tej stronie robi się coraz milej nie zauważyłeś ?
Nienormalny...
Okraska
Witaj
Witaj
Okraska co masz do okraski ?
dalej nie ma znicza co to jest prosiłem o znicz i dalej nie ma
już się ubrałem szukałem rzeczy bo mam depresje i ciezko coś innego ubrac znów te same rzeczy chciałem ubrac
ale są kwiaty więc skłądam kwiaty na grobach wszystkich zmarłych ludzi dobrej woli
żeby o zniczu nie pomyśleć no szkoda takie problem jeden malutki znicz emotkowy ale nie nie
Ale oni mają dobrze leżą nic nie robią też tak chcę to oni mnie nie chcą
no nie mogę się z tym pogodzić jedne malutki znicz i nie ma taki to problem by dać
dopóki nie będzie oficjalnego znicza ta emotka ma być wstawiana jako znicz symbol
jak masz młotek to cały świat stoi przed tobą otworem nie ma granic wszystko jesteś w stanie osiągnąć pamiętaj Forsami
wiedźma pod wrażąniem portfel pełny banknotów ledwo mogłem zamknąć i daje jej grube to ona a moze Pan w to zagra a to w to