Wpisy 3 396 478 – 3 396 577
31 października 2018 00:00 → 31 października 2018 10:05, 100 wpisów
kazdy ma do siebie przypisane swoje liczby czy to juz te 1 od narodzin, czy pozniej, np data zawarcia zwiazku małzenskiego itd, i tymi liczbami powinien grac bo to sa jego szczesliwe liczby własnie ktore mu towarzysza przez całe jego zycie
Coś w tym jest->żeby nie spoglądać w okno
To bowiem świadczyło by o tym ,że spało się nogami do przodu
A,z kolej co to znaczy-To wszyscy wiemy
To bowiem świadczyło by o tym ,że spało się nogami do przodu
A,z kolej co to znaczy-To wszyscy wiemy
Dobranoc dusia ,Myvictory kolorowych snów i bogatych w numerki
3 396 480. jest tak johno tylko nir wszyscy niestety graja na te swoje numery, kresla zrzynaja numery od innych i dlatego mało co trafiaja, boniegraja swoimi numerami ktore sa im przypisane przez ich rodzicow tylko graja innymi liczbami
,moze cie mi wierzyc lub nie ale taka jest prawda, to niejest moj jakis wymysł to jest stwierdzone naukowo tez
,moze cie mi wierzyc lub nie ale taka jest prawda, to niejest moj jakis wymysł to jest stwierdzone naukowo tez
Arczi-Nie masz racji
To jest najpopularniejszy sposób typowania
To jest najpopularniejszy sposób typowania
zauwarzcie ze duzo osob gra na daty urodzin swoich swoich bliskich i na tych numerach trafiaja wlasnie miałem takiego kiedys sasiada ktory grał na liczbach dat urodzin swoich bliskich i codziennie miał jakies wygrane, moze nie odrazu wielkie jakiesz ale z czasem i tez i wielkie sie pojawiałyale z czasem
Bzdury.
3 396 485. tak jest napopularniejszy ale skuteczny i przynoszacy szczescie
3 396 487 bzdury to sa wlasnie te ktore podajecie czesto z tzw, symulatorów do gier , maszyn i innych ustrojstw, czy programow ktorych ktos napisał aby to jemu przyniosło zysk nie Wam, maszyna nigdy nie zastapi ludzkiego muzgu
>> mózgu << nic nie zastąpi.
Ty wogóle myślisz???
Przecież sam sobie przeczysz!!!
>>>...488><485
Przecież sam sobie przeczysz!!!
>>>...488><485
Pamiętajcie:
1 listopada wysyłamy "niebieską kartkę" dla Pasko.
1 listopada wysyłamy "niebieską kartkę" dla Pasko.
jak niby sobie przecze dlaczego Vondeoff
Gonzaga.
To jest tak.
Piszemy słowo za które zostaniemy zablokowani.
1 listopada można sobie odpuścić pobyt na Mp.
To jest tak.
Piszemy słowo za które zostaniemy zablokowani.
1 listopada można sobie odpuścić pobyt na Mp.
1 listopada anioły baluja
Arczi
A,skąd ja mogę wiedzieć dlaczego Ty jesteś na bakier z logiką???
A,skąd ja mogę wiedzieć dlaczego Ty jesteś na bakier z logiką???
1 listopada czas zadumy , wspomnien o bliskich którzy odeszli za wczesnie, i modlitw za spokój ich dusz, w tym dniu w grach pojawia sie liczby oznaczajace te swieto własnie,
Przerwa
Pasko nie pogrążaj się sebus do wszystkich się przyczepia wszystkim coś przypina i jest ok bo jest pod specjalna ochrona a może Pasko i sebus to ta sama osoba hmmm
"walka" o użytkownika zaostrza się , a krzyżowe sprawdzenia IP i możliwość, że odkryje, pokaże się, kto jest kim , naprawdę, wywołało by wiele zaskoczeń
18 39 65
Cześć
Słoneczko świeci i może nas oświeci
Zbigniew
Zaraz Ci to sprawdzę
Zaraz Ci to sprawdzę
3,9,38,39,65
Zagraj coś takiego.
Ta trójka którą podałeś jak dla mnie
Zagraj coś takiego.
Ta trójka którą podałeś jak dla mnie
http://e-kartki.net.pl/kartki/72/2/d/25816.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Hurrem
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie:
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Cześć
Podam jeszcze liczby do Mulatki na 14.00
Tak jak pisałem
3,9,38,39,65 i jeszcze jedna
3,9,38,39,65 i jeszcze jedna
Wszystkim dzisiejszym Solenizantom, życzę dobrego zdrówka i wysokich wygranych. Kolego Arczi, masz słuszna rację. Z własnych dat urodzenia nie jeden trafił wysokie wygrane. Przykładów mam moc. Dowodem a to są wczorajsze losowania. Człowiek, który jest zazdrosny, stale upatruje w innych zła, nie patrząc na własne wnętrze, weszacy spiski, niech nie liczy na pomoc Opatrznosci.
Proszę się nie silic na słowa krytyki mojej i innych osób z portalu. Nie podejmuje się polemik.To był mój ostatni wpis. Pozdrawiam Przyjaciół. Cezary.
wy tu lepiej cyfry podawać na 14stą bo zaraz idę spać po 3 zmianie
18,39,65
Borowik a gdzie Ty miałeś krytykę swojej osoby? Że napisałem jaki to ten Twój nick nowopowstały jest imo szczery ? A Opatrzności do hazardu to lepiej nie mieszaj
robal-36
Druga piątka na dziś to
4,11,18,44,75
4,11,18,44,75
Dużo wygranych życzę
sebek wejdz na mój profil bo za 2 minuty idę spać po 3 zmianie z komentuj to co widzisz
Zbigniew podziwiam Cię
Paskudna sprawa, bez urazy, w pogoni za kasą grać - " w trupki", no, ale każdy się "bawi", jak mu sumienie i przyzwoitość chrześcijańska pozwala
wesołego
wesołego
Wielki Brat jest pod wrażeniem
Zbigniew zobaczymy po losowaniu. W każdym razie życzę 3/3
Robal 36 ty grasz za 1.25 i masz wyrzuty sumienie żeś stracił np.. 1.25
I jeszcze jedno Zbigniew
Pisałem co grać od samego rana
Żeby nie było że nic nie mówiłem
Zapłaciłem 4 zł za to patrzcie w profilu
Zbigniew to chyba Kabaret ?
Zbigniew ja jak wygram rozkłada pieniążki na ileś tam losowań
Nie na jedno.
Nie na jedno.
Nie widzisz zapłaciłem 4 zł sprawdź dokładnie narka idę spać po 3 zmiane
Wkładam pieniążki do puszki i mam na granie na długo
Zbigniew sprawdziłem wszystko dokładnie i to opisałem
Miłego spania i kolorowych snów
witam wszystkich na czacie
3 396 531
Niech Ci bedzie, Zbigniew, prześwietliłeś robaka, jak kod dna I tak grając - coś tam trafiam, ale najwyższa wygrana była, jak pocisnąłem dwa zakłady
jest tu gdzies sebastian?
3 396 535. zbigniew q z twojej trujeczki widze na wypadniecie dzis tylko jednego numerka tj.65 reszta niema szans bynajmniej teraz o 14 ale, proboj moze akurat tak bedzie jak skresliłes
Nie można wmawiac sobie braku szczęścia. Każdy ma swój dzień. Co do kolektur zwanych kolekturami Opatrznosci, proszę wrzucić w Google hasło " kolektura Opatrznosci". Są szczęśliwe kolektury. Znam takie. Pozdrawiam.
3 396 539. Sebastian_M z tej podanej 5 liczb na tak widze liczbe 44 tylko reszta na nie
3 396 529. tutaj tez tylko liczba,3 i 65 i reszta na nie, moze wyslij sebastian taka trójeczkę
3,44,65 co myslisz o tym?
3 396 529. tutaj tez tylko liczba,3 i 65 i reszta na nie, moze wyslij sebastian taka trójeczkę
3,44,65 co myslisz o tym?
3 396 533
ja dzisiaj tez robie pewien wyjatek pomimo ze gram w tym miesiacu tylko w mini stwierdzilem że puszczam dziś 1 MM na 14 , ciągnie mnie na pewne 10/10 liczb czy wyjda niewiem? ale mam takie przeczucie ze wyjda choc nie jestem ich pewien na 100%, ale zaryzykuje, kto nie rezykuje nie wygrywaalbo wóz albo przewóz, wszystkim grajacym dzis zycze wysokich wygranych
Mam małe pytanie ponieważ jestem nowa,to czy tutaj można pisać wiadomości prywatne czy tylko czat ???
mozna pisac ale tylko w KG i miedzy czatowiczami,