Wpisy 3 396 378 – 3 396 477
30 października 2018 22:46 → 30 października 2018 23:59, 100 wpisów
Sebastian_M
W internecie nie ma wieku.Taki jesteś mądry i oczytany,a tego nie wiesz ?
W internecie nie ma wieku.Taki jesteś mądry i oczytany,a tego nie wiesz ?
Zacznij się zachowywać jak dorosła osoba
Bo jak do tej pory to pokazujesz się w złym świetle emerytka
I nie jedna osoba mi to pisze na @
Ludzie są zdziwieni Twoim zachowaniem rozumiesz to ?
Sebastian_M
A ja tobie życzę,żebyś był zawsze świadomy tego co piszesz,bo do tej pory jest odwrotnie.
A ja tobie życzę,żebyś był zawsze świadomy tego co piszesz,bo do tej pory jest odwrotnie.
Wiem że Ty tego nie zrozumiesz ale musiałem Ci to napisać bo a widelec zrozumiesz i się zmienisz na lepsze
Tego Ci życzę z całego serca
Dobrej nocy życzę wszystkim i dużo wygranych
Seba..naprodukowales sobie nickow z ktorych piszesz do siebie by miec kupe wpisow...teraz zal epud sciska ze jest zle
Sebastian_M
Może lepiej poszukaj sobie innej strony,gdzie są sami młodzi i piękni,jak ty.
Może lepiej poszukaj sobie innej strony,gdzie są sami młodzi i piękni,jak ty.
Sebastian_M
Chcesz się zmienić na lepsze ? Spróbuj,chociaż walka z samym sobą będzie ciężka.
Chcesz się zmienić na lepsze ? Spróbuj,chociaż walka z samym sobą będzie ciężka.
Dziwię się, że zamiast dzielić się liczbami, typować, na czat wkradaja się kłótnie. Czy informację, co kto pije lub je są komuś potrzebne?Przciez można pominąć czat, wszelkie zaczepki. Stosować sie do pewnych reguł dobrego wychowania. Trudny to temat, skoro prawie wszędzie dominuja złośliwości i obrażanie człowieka. Nie dziwię sie prostym ludziom. Są Państwu znane osoby z tytułami naukowymi, które publicznie ublizaja innym. Czy ważne jest kto jaki ma nick?Jednym nie podoba się mój nick, a atakuje właśnie Portalowicz posiadający nick identyczny jak nazwisko ksied, a z " Pana Tadeusza". Pozdrawiam. Nie odpowiem, na żadne uwagi, słowa krytyki, a nawet pochwały.
Sebastian_M
Ludzie są zdziwieni twoim zachowaniem ? A ty nie wiesz dlaczego i nie rozumiesz ?
Biedulek.
Ludzie są zdziwieni twoim zachowaniem ? A ty nie wiesz dlaczego i nie rozumiesz ?
Biedulek.
Dodam jedynie, że dzięki Portalowi poznałem wartościowych ludzi. Utrzymujemy kontakty telefoniczne. Te osoby nawet nie logują sie na portalu i nie piszą na czacie. Dobranoc.
Użytkownik johno dodał nowy komentarz w temacie:
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Ja też poznałam wartościowych ludzi,dzięki temu portalowi.
Borowik
A Twój debiut u Pasko 25.10.2018.
To tempo masz atomowe.
A Twój debiut u Pasko 25.10.2018.
To tempo masz atomowe.
Może to jego kolejne konto
No chyba że ma w sobie to coś i przyciąga ludzi do siebie
No chyba że ma w sobie to coś i przyciąga ludzi do siebie
W tych wpisach coraz więcej logiki
>>>Dzięki portalowi poznałem wielu wartościowych ludzi...którzy nie logują się na potalu
>>>Dzięki portalowi poznałem wielu wartościowych ludzi...którzy nie logują się na potalu
Vondeoff
Emilek
Stasia
Baśunia
Ginia
Gienia
Stasia
Sebuś
Subiutek
Zosia
dusia
Ale jeszcze było"nie piszą na czacie"
Ale jeszcze było"nie piszą na czacie"
{{hahaha}
73 wpisy i tu ma ciotke tam ma wuja znajomosci ma od
groma
73 wpisy i tu ma ciotke tam ma wuja znajomosci ma od
groma
Aaaa przepraszam 73 to bylo przed mejlami ktore dostal od znajomych
Jakie to było słowo za bana?
Pipa
Kurwa
Za powyższy wpis Loterialiczbowa stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
dzisiaj wyśniłam 7,8,10,20 8,10 weszło to pilnujcie 7,i 20 bo mogą wejść
Dusia.
dusia, czy tobie śnią się konkretne liczby czy to jest interpretacja?
Jutro się sprawdzi liczby UFO.
johno śnią mi się ,ale jest też tak że po przebudzeniu w pamięci zostaje w myśli ,cyfra
3 396 426.
3 396 440. dusia prosze nie podawac publicznie snionych mojich numerów bo nie wyjda
johno ,jak jest ich więcej to lubią wchodzić osobno ,nigdy większą ilością
3 396 423. świeta prawda
dusia jesli śnia CIsie numerki to sprubuj je zapamietac , i szybko sie obud i je sobie zapisz to dziala sam tak nieraz robie , a śnione numery podobno wygrywaja
Myvictory-
Nie wiem czy da się użyć samego siebie jako narzędzia
Nie wiem czy da się użyć samego siebie jako narzędzia
ja mam problem żeby przypomnieć sobie zwykły sen a co dopiero liczby..podziwiam
johno zawsze są sny tylko jest nieraz problem z zapamiętaniem ich...bo na przykład za szybko się zerwiesz z łóżka ...lub ktoś raptownie Ciebie obudzi...
numery które CI sie przysnia sa Twoimi numerami, dlatego jesli je podasz publicznie to CI nie wejda tak jest zawsze , pamietaj ze śnione numery maja tylko Tobie przyniesc szczescie nie ogolnie wszystkim, poniewqaz one sa tylko dla CIEBIE jesli by było inaczej to wszystkim ,innym by sie przysniły wraz z Toba, a tak niestety nie jest m i powiem jeszcze te liczby powinny byc dla Ciebie liczbami magicznymi
kiedyś słyszałem że po obudzeniu nie można spoglądać przez okno bo wtedy sen umyka ale nie wiem czy to prawda
oj tam ,oj tam ..ja taka samolubna nie jestem ,a jak ktoś na nich coś dla siebie ugra to chwała panu Naszemu..
3 396 464. przepraszam ze wlabczam sie w wasza rozmowe ale ja juz to wiele razy przerabiałem tez i naprawde wiem co wam pisze,ja wiem ze nieraz jest trudno zapamietac sen dany ale polecam Wam aby zawsze kladac sie spac, polozyc kolo siebie gdzies zboku długopis i czysta kartke aby po przebudzeniu szybko zanotowac to coo sie sniło, po przebudzeniu niewolno spogladac w okno ,poniewaz wtedy sie szybko sen zapomina, , mieliscie kiedys takie cos ze gdy sie obudziliscie mieliscie wrazenie ze to co przed chwila widzieliscie we śnie jest rzeczywiastoscia ? albo odniesliscie wrwazenie jakbyscie juz tu kiedys byli?
3 396 462
Ma szczescie bo okno mam.za glowa jak sie budze widze sciane okna za glowa
3 396 468. tak to prawda jest najprawdziwsza, wiem cos o tym z własnego doswiadczenia
Prawda prawdziwsza od prawdziwej prawdy tylko prawda nas wyzwoli z petli zla
3 396 469. dusia tu niechodzi o samolubnosc to sa liczby ktore maja tobie dac wygrana a nie komus innemu, juz kiedys takie liczby dostałas i sa one z Toba przez całe zycie i ich powinnas sie kurczowo trzymac bo one CIsa przypisane od samych narodzin
dobra idę śnić cyferkowo ,chociaż już limit dzisiaj wyśniłam ...a nóż się coś trafi śnijcie cyferkowo dobranoc