Wpisy 3 395 505 – 3 395 604
29 października 2018 19:58 → 29 października 2018 21:44, 100 wpisów
W minioną sobotę w pewnej kolekturze nie mogłem zrealizować wypłaty wygranej w Euro. Kilkakrotne próby spelzly na niczym. W innej kolekturze, bez problemu zrealizowałem wypłatę. Bywa tak, że niektóre Lottomaty nie odcytuja kodów. W moim przypadku babka nie umiała wprowadzić kodu ręcznie. Była bardzo zdolna bo nie potrafiła mi sprzedać zakłady systemowego na Mini. Panie, ja nie potrafię sprzedawać systemowych. Zdolna kobieta ze sklepu spożywczego.
Nie zanudzam już. Dodam, że kiedyś w innej kolekturze, w dużym mieście babka powiedziała, że nie ma zakładów systemowych w Mini. Tak zdolnych kolektorek jest więcej, i to w mieście wojewódzkim. Kto je szkoli?
U mnie w spożywczaku też niedawno się dorobili kolektury i również jedna Pani ma z tym problem jak chcesz ponowić numery z kuponu wysłanego wcześniej trzeba wypełnić najlepiej raz jeszcze blankiet
Cześć
Witaj Sebastian
Jeszcze e-maila nie sprawdzałem czy coś pisałeś może?
Jeszcze e-maila nie sprawdzałem czy coś pisałeś może?
Czytam i zaraz sprawdzę
Mi_Chal Witaj
Nie mam pojęcia nic nie sprawdzałem
Brak czasu
Nawet nie skorzystałem z tego że dziś spokojnie na czacie
W innym sklepie, w którym jest Lottomat musisz stać w kolejce za alkoholikami stojwcymi po bety. Po 2o minutach, gdy już 5 losowań Keno minie, podchodzi do Lottomatu.Przykre to. Była też babka, która odmówiła sprzedazy zdrapek, bo ona je kupi, uzasadniając, że swedziala ja ręka na wygrane. Wygrała. Za tydzień już kolektury nie miała.
Borowik oni lottomaty mają przy okazji rozumiesz?
sprawa jest prosta dla sprzedawczyń to utrudnienie są nie zadowolone wiem po sobie jak w moim sklepie co nie było utworzyli były różne problemy teraz już jest okey ale też się zdarzają problemy lub niechęć obsługiwania graczy
https://finanse.wp.pl/robaki-w-batonie-lewandowskiej-6311219348809345a
No to fit baton
No to fit baton
Wprowadzenie własnego numeru Super Szansy też stanowi problem. Dopuściła mnie do Lottomat, sam wprowadzilem liczby. Miałem wtedy 100 złotych na końcówkę 888
Lottomat to nowa rzecz ?
Co do lottomatow powinny być normalne budki jak i punkty ze strony lotto i zatrudniane osoby do ich obsługi
emeryt jesteśmy z Tobą
Za godzinę wygramy pieniążki
oczywiście w kolekturach tych typowych takich problemów nie ma ja piszę cały czas o tych utworzonych w supermarketach czy taki mały supermarketach
Tak z ciekawości ile dostaje się za prowadzenie punktu w supermarkecie bądź spożywczaku?
Ktoś się orientuje?
Ktoś się orientuje?
7%
Do końca roku-podobno
Tak, to niech z czegoś zrezygnują. Na czteroosobowe obsługę tylko jedna jest przeszkolona do obsługi Lottomatu.Bylo tak, że nie miała wydać reszty, bez mojej wiedzy anulowala zakłady Keno. Były wygrane. T. S. uznał wygrana a kolektorka została obciążona. Sorry za te przykłady. Czasem są przydatne. Dodam, że w innej kolekturze dałem kupon do spraw, enia, na którym była piątka w Lotto plus. Zatrzymała kupon. Oddała go przy picji. Sprawa karna. Teraz sprzedaje warzywa.
W typowych kolekturach marki Lotto jest super. Nawet kawa poczestuja. Kolektura na ul. Świętego Jana, bardzo szczęśliwa.
nie radzą sobie ale są sprzedawczynie co już sobie spokojnie radzą trochę trzeba mieć wyrozumiałości choć nerwy czasem mogą puścić
Mi_Chal 7% od obrotu
Polecam kolekture w Olesnie, tam padają super wygrane. Kupiłem, aklad MM na 10, przeniosłem liczby na Keno na 10,na 5 losowań. Wpadło 700 złotych i 2 razy po 6.712 złotych.
emeryt opowiadałeś już ten dowcip chyba 47 razy.
Stałeś się nudny dla ogółu i zostałeś automatycznie wyeliminowany z rozmowy.
Poza tym to nie jest ani dowcip ani prawda.
Jeśli u Ciebie w domu nastąpiła taka sytuacja to bardzo Ci współczuję
Stałeś się nudny dla ogółu i zostałeś automatycznie wyeliminowany z rozmowy.
Poza tym to nie jest ani dowcip ani prawda.
Jeśli u Ciebie w domu nastąpiła taka sytuacja to bardzo Ci współczuję
Mi_Chal w razie pytań lub wątpliwości służę pomocą
7% to nie tak dużo w zaleznosci gdzie punkt się znajduje oczywiście
Ok muszę teraz odrobić lekcje . Będę później
Takie głupie trochę i znając życie zaraz się ktoś przyczepi
Nurtuje mnie jedna rzecz jak facet pójdzie bokiem z panią do towarzystwa to jest źle a jak kobieta to samo zrobi z panem do towarzystwa to jest do wytłumaczenia sytuacja np potrzeba nowości bądź nowego doświadczenia
Co o tym sądzisz?
Nurtuje mnie jedna rzecz jak facet pójdzie bokiem z panią do towarzystwa to jest źle a jak kobieta to samo zrobi z panem do towarzystwa to jest do wytłumaczenia sytuacja np potrzeba nowości bądź nowego doświadczenia
Co o tym sądzisz?
Może dlatego że jest dość inteligentna kobieta noi nie masz aż takich staroświeckich mądrości
Nic z tych rzeczy
Jakoś jak inni piszą nie związany z tematem gry bądź jeden na drugiego wrzuca to jakoś nikt się nie zainteresuje że niby się forum pomerdało
Jakoś jak inni piszą nie związany z tematem gry bądź jeden na drugiego wrzuca to jakoś nikt się nie zainteresuje że niby się forum pomerdało
Ok, nie było tematu w takim razie.
Przepraszam za zaśmiecanie czatu.
Przepraszam za zaśmiecanie czatu.
My tu piszemy na tematy nie związane żeby temu misiu ts oczko wyleciało ,nawet udajemy,że się sprzeczamy dla niepoznaki
A ci tam...na luziku poniedzialek rozpoczacto i skonczyc trza...wasze
Michal to podobnie jak dwie kobiety die caluja...robi sie normalnieale dwoch facetow?
stawiam swój domże jutrzejsze losowanie o 14 poprowadzi Marcin Mańka
Tomi77 nie kreci mnie takie coś bo to sprawka szatana że takie coś się dzieje
Dopisano wyniki Multi Multi
05,08,15,16,18,33,42,44,47,49,50,51,52,55,59,61,69,74,76,79
Plusem jest liczba: 18
05,08,15,16,18,33,42,44,47,49,50,51,52,55,59,61,69,74,76,79
Plusem jest liczba: 18
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 10685 zestawów od 1426 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 7 540 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 17 144 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- mwmb - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 740 zł = 98,67 x koszt gry
- panda83 - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 120 zł = 16,00 x koszt gry
- MaariusH - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 172 zł = 8,60 x koszt gry
- menel - koszt gry: 30,00 zł, wygrana: 244 zł = 8,13 x koszt gry
- bialy71 - koszt gry: 30,00 zł, wygrana: 244 zł = 8,13 x koszt gry
Dopisano wyniki Mini Lotto - 06,10,16,20,31