Wpisy 3 395 405 – 3 395 504
29 października 2018 17:20 → 29 października 2018 19:57, 100 wpisów
Odpoczywam pisze z telefonu ale mi to slabo idzie wole na koputerze
dziś 29 i nie wykorzystałam szansy 6\9 by było co mnie
podkusiło ,na inne liczby dać
podkusiło ,na inne liczby dać
Ja miałem wazne do wczoraj a dzis mialem nie grac ale jednak zagralem aha ale jak okey ze zdrowiem.to fajnie
Nie wszystko okey w koputerze poprostu leze sobie na lozku odpovzywam kawka na lawie
komputer ...tak to jest rzeczy martwe...okno na świat jak nie ma to człowiek
Tyle fajnych ludzi w sieci poznałem cały czas mam kontakt z nimi.jak rodzina
mój komputer to w szafie od święta wyciągampiszę tylko z komórki....
taka rzeczywistość ...człowiek nie ma z kim pogadać...to siedzi w sieci...
Mozna to krytykowac ale sa tego.tez plusy wszystko dla ludzi z glowa
polubiłem komputer lepsze od TV , oglądam co chcę i kiedy chcę , pomimo pełno bzdetów w internecie
Jakiekolwiek wiadomosci.informacje czytam z internetu szybciej wiem i szybko wyrabiam sobie zdanie bez potrzebnego komentarza i narracji
wczoraj córka mi włączyła na youtube youtuberów...zrobili filmiki jak robią pewne rzeczy ale kręcili sceny od tyłu...i po
zmontowaniu nawet im to wyszło...ale śmiesznie...wyglądało
zmontowaniu nawet im to wyszło...ale śmiesznie...wyglądało
mam dość wiadomości na komurkę co chwila przychodzą...jak to wyłączyć
Meganka jeszcze trochę i sama zaczniesz coś tworzyć na YouTube
Pozdrowienia dla córki
Pozdrowienia dla córki
Michał, dziękuję. Ty należysz do klubu inteligentnych, a jest on zbyt skromny jak na taką liczbę Portalowiczow. Powtórzę, bez intuicji trudno wygrać. Czy ktoś z Was grał patrząc na układ liczb na kuponie? Graliscie kiedyś 6/6, 8/8 lub 4/4 odwrotnosciami liczb? 12,21,27, 72 (14,41,17,71) (47,74,13,31,45,54) To nie na dzisiaj. A w Lotto data losowania plus 7?Super szansa, jak dzisiaj, odwrotnosc daty 29.92 Jeśli kogoś rozsmieszylem to mi miło. Jeśli ktoś napisze coś negatywnego, Pr, yjme z pokorą. Udanego wieczoru.
Gralo sie oj grało ale przyszrdl bunt i złosc jak sie zadady zmienily 2000 czy 2001 juz nie jestem pewny jak gralem np o 5 milionow to jak kupilem los to mialem kilka okienek w cenie tych wszystkich to byly czasy od kiedy za kazde okienko na kuponie sie placi nie gram tak czesto
Cezary miło mi ale inteligentnym nie jestem, znaczy się ja tak się nie czuje wręcz przeciwnie
Gdybym był inteligentny nie musiałbym szukać ciągle pracy i nie miałbym już długów a tak co dzień moje zdrowie się gorzej psuje nie dość że choroba mnie męczy to jeszcze stres przez który nie mogę spać a ostatnio nawet nie jadam kolacji bo mi się nie chce a powinienem chociaż cztery posiłki dziennie jeść
Dobra koniec spamu pewnie i tak większość ma gorsze problemy ode mnie.
Meganka słucham?
Gdybym był inteligentny nie musiałbym szukać ciągle pracy i nie miałbym już długów a tak co dzień moje zdrowie się gorzej psuje nie dość że choroba mnie męczy to jeszcze stres przez który nie mogę spać a ostatnio nawet nie jadam kolacji bo mi się nie chce a powinienem chociaż cztery posiłki dziennie jeść
Dobra koniec spamu pewnie i tak większość ma gorsze problemy ode mnie.
Meganka słucham?
Co do opisu odwrotności mimo że zawsze o nim myślę i tak kombinuje jak koń pod górę i wychodzi co innego
Ostatnio często myślę by zaznaczyć tylko dane liczby z końcówką np 3 i wysłać taki zestaw liczb no ale później też w głowie się główkuje czy ma to sens bo jak nie trafi się nic to później tylko strata pieniędzy choć z drugiej strony zawsze może paść nawet cały zestaw ale szans się ma na 30% że choć wpadnie połowa liczb
Ostatnio często myślę by zaznaczyć tylko dane liczby z końcówką np 3 i wysłać taki zestaw liczb no ale później też w głowie się główkuje czy ma to sens bo jak nie trafi się nic to później tylko strata pieniędzy choć z drugiej strony zawsze może paść nawet cały zestaw ale szans się ma na 30% że choć wpadnie połowa liczb
Tomi77 ale wysyłając z maszyny też możesz nic nie trafić
A system pozwala rozkruszyć mózg do myślenia i kombinowania
A system pozwala rozkruszyć mózg do myślenia i kombinowania
Ake na system trza miec kilkanascie zakladow by to mialo sens..w mini calkiem ok
Trzeba wtedy zaufać swoim wytypowanyn liczbom i dać się ponieść i oczekiwać wtedy na losowanie
Przy tak dziwnych ukladach liczb w mini nawet nie probuje sam kreslic
---->>
rosjanie-odpalali-czolg-na-popych-udalo-sie-za-drugim-razem-6311209262175873a
W sobotę wziąłem MM 8/8 na ch-t.Kolektorka zamiast zrobić kupon na cztery losowania, dała mi kupon 8/8 na dwa losowania z plusem,nie zwróciłem na to uwagi.Dzisiaj sprawdzam kupon i okazało się że wczoraj wylosowano na niego 7/8.To się nazywa pech a zarazem jakieś ostrzeżenie że należy wysłane kupony sprawdzać zanim opuści się kolekturę 19,20,35,53,56,58,68,75
gdzie bierzecie te kupony co wam liczby potem wychodzą ...po czasie...
bywau mnie to kolektorka też jak maszyna jedna już mnie to wkurza wszystko szybko...szybko i okienko zamyka
kolektorka chyba była zakochana >>> ale mój błąd także był że nie zwróciłem na to uwagi
ulala też tak >>> do tych większych wygranych w MM ostatnio jednej mi brakuje
Alfa<<<ale w życiu nie ma przypadków ponoć<<<<góra wszystko planuje
przed ślubem zwierzątka
myszko
żabciu
kotku
po ślubie też zwierzęta
ty krowo
ty baranie
myszko
żabciu
kotku
po ślubie też zwierzęta
ty krowo
ty baranie
Za powyższy wpis emeryt stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
z pewnością te ostatnie słowa zwierzaki domowego gospodarstwa